Therme Doucheschuim – Lomi Lomi & Zen White Lotus

28 november 2015 | Geplaatst in Beauty, Review

Als ik iets heerlijk vind om te testen is het wel producten voor onder de douche. Ik kan het dan ook niet laten om altijd heel veel verschillende producten te kopen en uit te proberen. Van heerlijke zoete geuren tot warme en kruidige geuren. En een van mijn favoriete producten voor onder de douche is een showerfoam. Vandaag heb ik voor jullie twee heerlijke showerfoams van Therme. Ik review de Therme Doucheschuim in de variant Lomi Lomi en Zen White Lotus. Ben je benieuwd wat ik van de producten vind?
Therme Doucheschuim

Therme Doucheschuim – Lomi Lomi & Zen White Lotus

Ik was al bekend met de skincare producten van Therme, maar de ‘Foaming Shower Gel Mousse’ had ik nog niet eerder gezien. Tot ik ze een aantal weken geleden voor het eerst voorbij zag komen op Beautygloss en de nieuwe geurlijn Bulgarian Rose bij MissMurphy. Dit maakte mij nieuwsgierig en toen ik de stand van Therme op de Margriet Winterfair zag, moest ik gewoon even een kijkje nemen en aan alle producten snuffelen. Uiteindelijk nam ik twee Therme Doucheschuim producten mee naar huis en een verwenpakket van de Bulgarian Rose lijn voor mijn moeder. Hierover zal ook nog een review verschijnen.
Therme Skincare

Verpakking Doucheschuim

De Therme Doucheschuim zit in een soort deodorantfles. De meeste showerfoams worden op deze manier verpakt. Wat ik wel goed vind om te lezen is dat er geen drijfgas is de bussen zitten, dus ook beter voor het milieu. De verpakkingen van Therme geven mij altijd een gevoel van luxe. Veel wit, maar iedere lijn heeft zijn eigen kleuren combinatie. Zo is de Lomi Lomi variant voornamelijk wit met blauw en de Zen White Lotus wit met grijs. De Lomi Lomi fles geeft mij gelijk een tropisch en zomers gevoel door de kokosnoten, blauwe lucht, palmbomen en frangipani bloemen. De Zen White Lotus variant daarentegen is weer heel steriel en rustgevend qua vormgeving. Er staat een witte lotus op afgebeeld.

Therme Doucheschuim Lomi Lomi

Therme Lomi Lomi Doucheschuim is een zacht schuimende douche mousse met een tropische geur van kokos en Frangipanibloesem. 

De geur van de Lomi Lomi doucheschuim is echt zo lekker! Het product ruikt zo heerlijk tropisch en zomers, dat je spontaan zin krijgt in de zomer en cocktails op een onbewoond eiland. Ik vind de combinatie van kokos met Frangipani echt super lekker. Ik reviewde een tijd terug de showerfoam van Spa Secrets van Kruidvat met dezelfde geur. Ik denk wel dat de geur van deze Therme showerfoam wat beter en langer ruikt. Ja, ik ben sowieso fan van kokos in verzorgingsproducten en met de Frangipani gecombineerd is het helemaal een groot succes.
Therme Lomi Lomi

Ingrediënten

Dat showerfoams niet de meest verzorgende doucheproducten zijn weet ik, voornamelijk door de SLS en parfum die er in zitten, maar juist door die SLS schuimt het product zo lekker. En door het parfum ruikt het product zo lekker. En gelukkig heb ik geen last van irritaties dus kan ik het gewoon lekker gebruiken en een me-time momentje hebben onder de douche.

INGREDIENTS: AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, ISOPENTANE, GLYCERIN, COCO-GLUCOSIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PARFUM, ACRYLATES, COPOLYMER, LAURETH-2, PEG/PPG-120/10 TRIMETHYLOLPROPANE TRIOLEATE, ISOPROPYL MYRISTATE, CAPRYLYL GLYCOL, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, SORBIC ACID, BENZOIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, PHENOXYETHANOL, COUMARIN, AMYL CINNAMAL, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, HYDROXYCITRONELLAL.
Ingrediëntenlijst Lomi Lomi doucheschuim

Therme Doucheschuim Zen White Lotus

De Zen White Lotus Doucheschuim is een zacht schuimende douche mousse met een ontspannende en verfijnde geur van witte lotus.

De Zen White Lotus lijn is een hele andere geurlijn dan Lomi Lomi, maar daarom niet minder lekker. Ik had de geur nog nooit echt goed geroken, maar toen ik op de Margriet Winterfair aan de bodycream snuffelde was ik wel erg enthousiast. Ik ben normaal helemaal niet zo van de bloemige verzorgingsproducten, maar voor deze variant maakte ik toch een uitzondering. Lomi Lomi is zoeter en tropischer en Zen White Lotus is ontspannend, sereen en meer wellness. Deze geur is echt bloemig, maar wel heel lekker.
Therme Zen White Lotus

Ingrediënten

Dat showerfoams niet de meest verzorgende doucheproducten zijn weet ik, voornamelijk door de SLS en parfum die er in zitten, maar juist door die SLS schuimt het product zo lekker. En door het parfum ruikt het product zo lekker. En gelukkig heb ik geen last van irritaties dus kan ik het gewoon lekker gebruiken en een me-time momentje hebben onder de douche.

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, ISOPENTANE, GLYCERIN, COCO-GLUCOSIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PARFUM, ACRYLATES COPOLYMER, LAURETH-2, PEG/PPG-120/10 TRIMETHYLOLPROPANE TRIOLEATE, ISOPROPYL MYRISTATE, CAPRYLYL GLYCOL, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, SODIUM HYDROXIDE, SORBIC ACID, BENZOIC ACID, PHENOXYETHANOL, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, HEXYL CINNAMAL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, BENZYL BENZOATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HYDROXYCITRONELLAL.
_MG_1876

Product

Hieronder zie je twee foto’s die ik maakte van de doucheschuims. Het was heel lastig om de gelachtige substantie op de foto te krijgen in mijn eentje, want de substantie verandert al vrij snel naar een heerlijk schuim. Een lekker schuimend product vind ik altijd erg prettig onder de douche. Ik verdeel het dan over de douchepuff en daarmee kan ik dan mijn hele huid inzepen. Het schuim van deze Therme producten is echt heel fijn in gebruik en lekker stevig. Als je het op een spons verdeelt schuimt het nog een stuk meer, hierdoor is het ook nog eens zuinig in gebruik. Hoewel ik vaak niet zo zuinig ben, want ik hou gewoon van veel schuim haha.
Showerfoam Therme Showerfoam Therme

Conclusie

Zoals je denk ik al wel een beetje tussen de regels door hebt kunnen lezen ben ik heel enthousiast over deze heerlijke producten van Therme. Ik was het merk een beetje vergeten, maar omdat ik er al weer veel over gelezen had was ik ontzettend nieuwsgierig geworden. En ik ben heel blij dat ik weer producten heb kunnen testen. Beide geuren zijn heerlijk en ik wissel ze gewoon af met elkaar. De ene dag Lomi Lomi en de andere dag Zen White Lotus. De foams schuimen heel goed en ik krijg geen trekkerig gevoel na het douchen, dus ze zijn ook niet uitdrogend. En de geur is gewoon heerlijk van alle twee de lijnen. Ik denk dat ik zeker nog andere producten ga kopen en testen van deze lijnen.

De Therme Foaming Shower Gel Mousse bevat 200 ml en is verkrijgbaar voor € 6,95 bij Therme online.
_MG_1878

Heb jij de showerfoam van Therme al geprobeerd?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Beautyjuf 28 november 2015

  Ik ben nog niet bekend met deze showerfoams. Lomi Lomi lijkt me een heerlijke geur. Fijn dat de producten zo zuinig in gebruik zijn. Al houd ik ook wel van een flinke dot schuim 😉

 • Reageer Mariëlle 28 november 2015

  Ik ben de laatste tijd echt van de douche foams, deze heb ik nog nooit geprobeerd!

  • Reageer GLAMOURMOES 28 november 2015

   Zeker eens doen! Heerlijke geuren ?

 • Reageer Bertine 28 november 2015

  ik hou van mousse onder de douche! he dat rijmt… ik ken deze nog niet maar ben door jouw prachtige mega review wel enorm nieuwsgierig geworden!

 • Reageer Elles [3lles] 28 november 2015

  Therme vind ik echt een superfijn merk! Oh, en wat schuimt het lekker, daar hou ik van!
  Xoxo

 • Reageer Iris Jonet 28 november 2015

  Ik ben dol op de producten van Therme! Voor de Lomi Lomi lijn ruikt zoooo lekker!! Ik krijg spontaan zin in die geur!

 • Reageer Sher 28 november 2015

  Ik heb ze nog niet geprobeerd! Die white lotus lijkt me wel heel lekker.

 • Reageer T. Huisman 12 februari 2018

  Het lijken mij heerlijke geuren .

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Kruidnoten Cheesecake recept

  Voor de verjaardag van mijn broertje en mij zochten we naar recepten voor taart. We hadden al besloten dat we...

  Close