Labello Care & Colour lipbalsem

21 november 2015 | Geplaatst in Beauty, Review

Een tijdje terug zag ik een interessante aanbieding bij de Trekpleister in de folder staan. De Labello Care & Colour lipbalsem van € 3,19 voor € 2,49. Ik was erg nieuwsgierig naar deze producten, dus nam ze mee. Een beetje jammer dat ik de dag erna een aanbieding via de Kruidvat kreeg voor dezelfde lipbalsem via de Voordeelkaart, waarbij ik nog maar € 1,99 zou moeten betalen. Maar helaas, soms gebeurt dat nou eenmaal. Dus vandaag in de review deze Labello Care & Colour in de kleuren Red en Nude, ik ben benieuwd!
Labello Care & Colour

Labello Care & Colour lipbalsem

Labello Care & Colour geeft je lippen een prachtige subtiele kleur. Labello Care & Colour combineert verzorging met een vleugje kleur. De kern bevat Panthenol en verzorgt de lippen instensief. De buitenste gekleurde laag zorgt voor een prachtige subtiele kleur. [Labello]

Ik was benieuwd naar deze lipbalsem, omdat het naast verzorging ook een natuurlijk/subtiel kleurtje geeft aan je lippen. Aangezien ik doordeweeks niet zo van lipstick ben, sowieso niet zo veel kleur draag op mijn lippen. Dit leek me dan ook een perfecte combi, verzorging voor mijn droge lippen en een leuk subtiel kleurtje. Deze variant van Labello is verkrijgbaar in drie kleuren (Rose, Red en Nude) en ik koos voor de kleuren Red en Nude.
Care & Colour Labello

Verpakking

De Labello’s hebben tegenwoordig een nieuwe vormgeving. De laatste lipbalsem die ik van dit merk heb gehad hadden namelijk nog een vlakke bovenkant. En zoals altijd zit de Labello verpakt in een kartonnetje met plastic. Zo weet je in ieder geval dat je product nog niet gebruikt is. Op het karton staat ook alle informatie die je moet weten van het product. De verpakking van de lipbalsem zelf vind ik mooi vormgegeven en ze hebben een beetje wit/parelmoerachtige kleur. De ingrediënten staan ook vermeld op de dop en daarnaast kun je ook zien om welke kleur het gaat. Verder zijn de lipbalsems hetzelfde qua kleur. Ik vind de verpakking er leuk uit zien.
Care & Colour Labello

Ingrediënten

De ingrediëntenlijst van beide producten ziet er prima uit, de ingrediënten zijn hetzelfde op de kleur na. Er zit wonderolie, parkii butter, glycerine en panthenol in. Er zit geen parfum in zo te zien. Wat mij betreft een prima ingrediëntenlijst voor een lipbalsem. Er zitten in ieder geval goede en verzorgende producten in.
Ingrediënten Care & Colour Nude Ingrediënten Care & Colour Red

Product

Als je de dop van de Labello haalt dan zie je in het midden het verzorgende deel en daarom heen het gedeelte wat voor de kleur moet zorgen. Ik vind dit er wel leuk en grappig uit zien. Het is wel duidelijk dat je hier onder op de foto links de nude kleur ziet en rechts de rode kleur. Hoewel het rood wel wat meer neigt naar fuchsia/hardroze voor mijn gevoel. Het fijne aan Labello vind ik altijd dat ze makkelijk aan brengen door de vorm van de balsem. Ik heb ook lipbalsems die in de vorm van een lipstick zijn, maar daar zit dan vaak een te harde punt aan. Bij deze is dat absoluut niet het geval. De Labello brengt heel gemakkelijk en soepel aan en smeert lekker makkelijk uit. Er zit wel een subtiele geur aan de Labello, hoewel er geen parfum op de ingrediëntenlijst staat. De geur is hetzelfde als de blauwe Labello Classic variant en dat vind ik lekker ruiken.
Care & Colour Labello Care & Colour Labello Care & Colour Labello

Swatches en fullface – Labello Care & Colour

Hieronder zie je de swatches van beide lipbalsems. Links zie je Red en rechts zie je Nude. Zoals je al wel kon verwachten is het pigment niet te vergelijken met een lipstick, maar dat was ook niet de bedoeling. Het is een subtiel rood kleurtje en een mooie nude kleur. Daarnaast zie je dat er wel een lichte gloss over heen zit. Voor mijn geen probleem, want het geeft je lippen net even wat meer dan alleen kleur.
Care & Colour Labello

Care & Colour Nude

Nude is echt nude, mijn lippen worden ietsje lichter en hebben een subtiel ‘My lips but better kleurtje’. Ook zie je dat er een mooi glansje over mijn lippen ligt. Ik vind deze kleur mooi en je kunt het alle dagen dragen. Wel viel het me op dat bij deze kleur mijn velletjes meer geaccentueerd worden.
Care & Colour Nude

Care & Colour Red

En dan hieronder de kleur ‘Red’. Zoals ik al vermoedde viel deze kleur meer rozig uit dan rood, maar ook dat is niet erg. Deze kleur valt ietsje meer op dan ‘Nude’ en geeft je lippen net wat meer kleur. Ook deze balsem geeft je lippen een glossje.
Care & Colour Red

Ik ben tevreden over de Labello’s, want ze geven mijn lippen een subtiel kleurtje, maar tegelijkertijd ook lekkere verzorging. Natuurlijk is de houdbaarheid niet zo lang als een lipstick, maar daarvoor heb ik ze niet gekocht. Ik kan deze gewoon makkelijk aanbrengen zonder spiegel en in de loop van de dag nog een keer. Labello Care & Colour is verkrijgbaar bij de bekende drogisterijen zoals Kruidvat, Trekpleister en Etos, maar ook in verschillende supermarkten. De normale prijs bij de Trekpleister, waar ik ze kocht, is € 3,19.

Ken jij deze variant van Labello al?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer Dionne 21 november 2015

  Ze zien er goed uit! Ik ben dol op Labello!

 • Reageer Nicole 21 november 2015

  Hele fijne review. Ik heb zelf de rode variant en ik vind ‘m super fijn!

 • Reageer Manon 21 november 2015

  Labello is echt zo fijn!

 • Reageer Bianca 21 november 2015

  Ziet er goed uit, mooi subtiel kleurtje 🙂

 • Reageer Lindsey Beljaars 22 november 2015

  Ziet er goed uit! Ik vind Labello altijd erg fijn!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Visitekaartjes van Webprint.nl

  Het stond al een tijdje op mijn lijstje om visitekaartjes te maken, want dat is toch wel handig als je...

  Close