Visitekaartjes van Webprint.nl

20 november 2015 | Geplaatst in Lifestyle, Review

Het stond al een tijdje op mijn lijstje om visitekaartjes te maken, want dat is toch wel handig als je deze kunt uitdelen aan mensen die je tegenkomt. Daarom besloot ik met het verjaardagstegoed dat ik kreeg visitekaartjes van Webprint.nl te bestellen. Gisteren werden ze netjes bezorgd en vandaag laat ik ze aan jullie zien.
Visitekaartjes van Webprint.nl

Visitekaartjes van Webprint.nl

Voor mijn verjaardag kreeg ik als cadeautje van Webprint shoptegoed. Vaak vergeet ik die shoptegoeden uit te geven en zijn ze verlopen als ik er achter kom, maar nu dacht ik ineens:”Laat ik eens wat met het tegoed doen”. En er staat al heel lang iets op mijn to-do lijstje, maar het komt er steeds niet van. Daar heb ik nu dan eindelijk verandering in gebracht! Ik heb visitekaartjes van Webprint.nl besteld! En omdat ik er zo blij mee ben, wil ik het graag met jullie delen.
_MG_1886

Bestellen

Bij Webprint kun je kiezen uit enkelzijdige of dubbelzijdige visitekaartjes en ze worden gedrukt op extra dik en mat papier. Het formaat is 85 x 55 mm. Op de website bestel je eenvoudig je visitekaartje door te kiezen voor één van de standaard templates of eentje met je eigen tekst en/of foto. Ik koos voor het laatste, want ik wilde graag mijn eigen logo gebruiken op de voorkant. Je selecteert de afbeelding uit je eigen mappen en plaatst die op de juiste plek binnen het kader. Vervolgens kun je de afbeelding nog groter of kleiner maken. Ik heb op de voorkant mijn logo gebruikt en op de achterkant plaatst ik een foto van mezelf, mijn naam en e-mailadres door middel van een tekstkader en nog een afbeelding met mijn Social Media accounts en de link naar mijn blog. De afbeelding maakte ik in Photoshop, omdat ik dan mijn eigen lettertypes kon kiezen.

Bezorging

De visitekaartjes bestelde ik op 16 november en op de 19e had ik ze al binnen. Ze kunnen gewoon door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Ze worden bezorgd in een kartonnen envelop en daarin zit het kunststof etui met de kaartjes. Super fijn dat ze in een stevige verpakking zitten, want dan worden de kaartjes in ieder geval niet gelijk beschadigd.

Resultaat visitekaartjes van Webprint.nl

En hieronder zie je het resultaat van mijn visitekaartjes. Het is natuurlijk altijd afwachten hoe de kwaliteit zal zijn van de afbeeldingen die je hebt gebruikt, maar ik ben heel erg tevreden. Op de voorkant heb ik het heel clean gehouden, alleen mijn logo op een witte ondergrond. En op de achterkant heb ik een foto van mezelf geplaatst, om het kaartje wat persoonlijke te maken. Mijn naam met daaronder mijn e-mailadres en daaronder een opsomming van mijn blogadres en belangrijkste Social Media kanalen. Ook besloot ik om op de achterkant mijn logo nog een keer in het klein terug te laten komen. Ik ben ontzettend blij met mijn visitekaartjes, ze zijn simpel maar wel precies zoals mijn blog ook is: strak met een beetje roze. Het extra dikke en matte papier voelt heel stevig aan en de kwaliteit van de afbeeldingen is ook erg goed.

Wil jij ook graag visitekaartjes van Webprint.nl? Voor 99 enkelzijdige betaal je € 10,95 en voor 99 dubbelzijdige kaartjes betaal je € 15,95. De verzendkosten zijn € 1,95.
Visitekaartjes blog Visitekaartjes blog Visitekaartjes blog Visitekaartjes blog

Heb jij visitiekaartjes voor je blog?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reageer Romy 20 november 2015

  Oh wauw wat zijn ze mooi geworden! En wat werden ze snel bezorgd, ik ga zeker even kijken, ik ben namelijk nog op zoek naar nieuwe!

 • Reageer Mariëlle 20 november 2015

  Ik heb ook visitekaartjes, ik vind dat altijd heel leuk! Deze zijn ook goed gelukt 🙂

 • Reageer Vandaagismooi.nl 20 november 2015

  Wat een goed idee en wat een leuke kaartjes zeg, leuk ontworpen!

 • Reageer Daphne 20 november 2015

  Ze zien er echt supermooi uit!

 • Reageer Saraya 20 november 2015

  Wauw ze zijn super mooi, ik ga ook eens kijkje nemen op de webshop 🙂
  X

 • Reageer Linda 21 november 2015

  Wat is het toch leuk hé om iets tastbaars van je blog te hebben! Ik vind je kaartjes erg mooi geworden 🙂 Fijn ook dat ze zo goed verpakt zijn, dan kan je ze allemaal netjes uit gaan delen 😉

 • Reageer Madeleine 21 november 2015

  Oh wat super mooi zijn ze geworden! Ik ga even snuffelen, want ik wil ook nog steeds visitekaartjes!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Tip: Thermen Bussloo Voorst

  Vorige week dinsdag ging ik samen met mijn moeder een dagje heerlijk naar de sauna bij Thermen Bussloo Voorst dichtbij...

  Close