GLAMOURMOES’ WEEKLY #83: Shoppen, Spectre, PSV en GLOW 2015

10 november 2015 | Geplaatst in GLAMOURMOES' WEEKLY, Personal

GLAMOURMOES’ WEEKLY #83 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van mijn Samsung Galaxy S6. Een nieuwe week vol foto’s van alles wat ik heb meegemaakt deze week. De week duurde van 3 tot en met 9 november 2015.
GLAMOURMOES' WEEKLY #83

GLAMOURMOES’ WEEKLY #83: Shoppen, Spectre, PSV en GLOW 2015

Wat een week was het afgelopen week! Vooral mijn weekend was heel vol en druk, maar wel super leuk. Ik heb momenteel geen werk en ik ben nu voor mezelf aan het oriënteren wat ik wil. Ik wil graag een thuisstudie gaan doen, maar dat is nog niet heel makkelijk. Er zijn zoveel opleidingen, maar daarnaast zijn de de kosten ook behoorlijk hoog. Ik moet dus nog even uitzoeken wat ik precies voor een opleiding wil en dan een keuze maken. Mijn broertje was dinsdag jarig en ik maakte een recept voor het avondeten. Verder ging ik zaterdag al vroeg de deur uit om te gaan winkelen in Essen samen met een vriendin. We waren het er beide over eens dat de collectie die momenteel in de winkels ligt niet echt iets is voor ons. We hebben beide niet heel veel gekocht. ‘s Avonds ging ik uiteten met mijn ouders, zus en zwager in Doetinchem en vervolgens door naar de bioscoop voor de nieuwste James Bond film: Spectre. Zondag was het geen lazy sunday, want PSV speelde om half 1 tegen FC Utrecht, we wonnen met 3-1. Daarna hebben we de wedstrijd van Feyenoord tegen Ajax gekeken op Stratumseind en bezochten we de Primark en TK Maxx. Bij de Primark was het echt een grote bende en de TK Maxx vond ik ook niet boeiend. Dus toen zochten we een tentje op om te eten en belandde bij Vapiano. Daarna hebben we de route van GLOW gelopen.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Mijn broertje is afgelopen dinsdag 25 jaar geworden en hij heeft van z’n vrienden een Abraham in de tuin gekregen.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Tijd voor het avondeten. Ik maakte een rösti schotel met rookworst van Lekker & Simpel.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Het eindresultaat.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Uiteraard keek ik naar PSV – VFL Wolfsburg, we wonnen met 2-0.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Goedemorgen.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Tijd voor een ontbijtje.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Ik heb mijn bloeikaarthartje geplant van Kaartwereld.nl. Nu hopen dat de plantjes uit gaan komen.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Tosti met wit brood, toch wel het lekkerste!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Hoi Nani.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Bezig met een hempje met watervalhals bij naailes.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Boodschappen doen.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Boodschappen doen voor oma.

GLAMOURMOES' WEEKLY

En op naar de sportschool.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Eten koken.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Het resultaat.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Mijn auto is echt te smerig nu. Om de outfitfoto’s te maken moesten we een straatje inrijden die blijkbaar helemaal vol met modder lag.

GLAMOURMOES' WEEKLY

En we zijn in Essen, alle winkels zijn nog dicht.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Bij de Primark kocht ik niet zoveel, wel dit leuke shirtje. Het is een maat 44. Dus ze vielen heel klein.

Red Velvet Cake Starbucks

Ik eet voor het eerst Red Velvet Cake. Lekker!!!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Selfie met Jacqueline. Meestal gaan we twee keer per jaar naar Essen om te shoppen.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Hey Nani, hey Cocu!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Dotje!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Outfit voor uiteten en bios.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Met Nani.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Ik maakte alleen een foto van het toetje! We namen een 5 Bites arrangement. Je krijgt 5 gerechtjes die een verrassing zijn. Je kunt wel aangeven wat je absoluut niet lust.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Doei bios. Spectre was een geslaagde film.

PSV - FC Utrecht

PSV – FC Utrecht, warming up, we waren vroeg.

GLAMOURMOES' WEEKLY

De Klassieker kijken op Stratumseind.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Op het dakterras van Vapiano.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Pizza Salami bij Vapiano in Eindhoven.

GLOW Eindhoven

GLOW

GLOW Eindhoven

Stadhuisplein Eindhoven.

GLOW Eindhoven

GLOW Eindhoven.

Ben jij al eens naar GLOW geweest?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

10 reacties

 • Reageer Mandy 10 november 2015

  Wat een super leuke dingen heb je gedaan zeg! ik heb Psv geluisterd, was echt super blij toen ze gewonnen hadden. Via de radio klinkt het altijd net iets spannender. En shoppen in Essen, is zo leuk. Jammer dat ze niet veel hadden bij de Primark, gek eigenlijk in zo’n grote winkel.

  • Reageer GLAMOURMOES 10 november 2015

   Haha ja voetbal luisteren op de radio is inderdaad een stuk spannender dan het ook daadwerkelijk op TV zien. Maar ik kneep hem wel hoor tijdens de wedstrijd toen het 1-1 werd.

 • Reageer Jorinda 10 november 2015

  Wat een leuke foto’s weer =)
  Ziet eruit als een leuke en gezellige week!
  Liefs Jorinda

 • Reageer Melissa 10 november 2015

  Hopelijk kan je snel een studie vinden die bij je past! En hmmm die red velvet cake ziet er heerlijk uit 🙂

 • Reageer Manon 10 november 2015

  Hmm rosti schotel daar heb ik ook wel zin in

 • Reageer Marleen 11 november 2015

  Jeetje wat een foto’s haah! Ik ben ook naar Spectre geweest, heerlijke film 🙂

 • Reageer Carmen 11 november 2015

  Simpel maar leuk shirtje van de Primark hoor, je schrijft leuk!

 • Reageer Cindy 11 november 2015

  Wij gaan vrijdag naar Glow ,we wilden heel graag zaterdag, maar konden geen parkeerplaats vinden. Dat giletje van “schapenvacht” blijft leuk, ik heb er ook zo eentje

 • Reageer Saraya 11 november 2015

  Leuke foto’s, al dat lekkere eten en een mooi shirtje van de Primark 🙂
  X

 • Reageer Lieke 12 november 2015

  Ik ga morgen met mijn vriend naar Glow! Lijkt me echt super gaaf! Op het gebouw van mijn werk hebben ze ook een show voor glow!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Outfit – Sacha enkellaarsjes

  Het is weer tijd voor een outfit, whoehoee! Hoewel ik af en toe inspiratieloos ben qua poses vind ik toch...

  Close