Outfit – Sacha enkellaarsjes

8 november 2015 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Het is weer tijd voor een outfit, whoehoee! Hoewel ik af en toe inspiratieloos ben qua poses vind ik toch dat er weer leuke foto’s uitgekomen zijn. Ik ging weer op pad met mijn nicht en we schoten drie outfits met dezelfde broek. En toch zijn ze heel verschillend. Vandaag laat ik jullie de outfit zien met mijn Sascha enkellaarsjes die ik een tijdje terug bestelde. We maakte de foto’s in een park, helaas waren de meeste herfstige kleuren al verdwenen, maar toch zijn de foto’s geslaagd.
Sacha enkellaarsjes

Outfit: Sacha enkellaarsjes

Hoewel het eigenlijk nog geen weer was voor deze laarsjes, wilde ik ze toch graag combineren in een outfit. Ik koos ervoor om de laarsjes te combineren met mijn fijne soft skinny van Noisy May. Helaas begint deze zwarte broek op de naden al vaal te worden. Dit is iets wat ik met alle zwarte broeken heb die ik de afgelopen jaren heb gekocht. Om het ‘harde’ van de zwarte broek iets te verzwakken koos ik voor een top met print en mooie herfstige kleuren. Deze trui heb ik ook in het zwart met witte stippen, deze kwam al eens voorbij in eerdere outfitfoto’s. Het is een model met driekwart mouwen en de stof is echt super zacht. Met de temperaturen die we momenteel in Nederland hebben is dit een prima outfit. De laarzen een tikje te warm misschien, maar in z’n totaal vind ik het een geslaagde outfit voor een dagelijkse look. De enkellaarsjes zijn terug te vinden in de webshop van Sacha.

Jeans – Noisy May / Top – Only / Laarsjes – Sacha / Horloge – Ernest.
outfit of the day Sachaoutfit of the day Sacha outfit of the day Sachaoutfit of the day Sacha outfit of the day Sachaoutfit of the day Sacha outfit of the day Sachaoutfit of the day Sacha outfit of the day Sacha outfit of the day Sacha outfit of the day Sacha

Wat is jouw favoriete outfit tijdens de herfst?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

15 reacties

 • Reageer Kim 8 november 2015

  Wat een super leuke laarzen heb je! Sascha heeft dit jaar zo’n leuke collectie. Ik zie overal gave schoenen ‘opduiken’.

  Fijne zondag!

 • Reageer Mirjam 8 november 2015

  Oh wat een leuke, herfstige outfit! Ik vind je shirt ook erg mooi!

 • Reageer Beautyjuf 8 november 2015

  Meid, wat een leuke outfit! Ik vind je laarsjes heel stoer. Ook je trui vind ik erg tof. Deze staat mooi bij je haarkleur.

 • Reageer Maaike 8 november 2015

  Dit zijn nog eens onwijs leuke schoenen! Ik vind de kleur ook helemaal geweldig, past ook zo gaaf bij dit seizoen. Erg leuke foto’s <3

 • Reageer Jorinda 8 november 2015

  Wat een super leuke outfit weer =)
  Liefs Jorinda

 • Reageer Annelies 8 november 2015

  Jeetje, wat een ingewikkelde rekensom voordat ik kan antwoorden! 😉 Ik vind je trui super!

  • Reageer GLAMOURMOES 9 november 2015

   Haha dat is tegen spammers, maar het werkt nog niet heel goed 😉

 • Reageer Nicole 8 november 2015

  Echt zo een super leuke outfit. De laarsjes zijn echt leuk, maar ik ben ook echt verliefd op je trui en het horloge dat je om hebt!

 • Reageer Fleur Sophia 8 november 2015

  Wat een leuke top voor het najaar!

 • Reageer Linda 9 november 2015

  Leuke herfst outfit! Vind je truitje ook mooi 🙂

 • Reageer Iris Jonet 9 november 2015

  Wat een prachtige foto’s! Echt heel mooi gedaan! En ik vind je outfit ook heel erg leuk. Daar passen de schoenen perfect bij!

 • Reageer Linda 9 november 2015

  Ik vind de top zo leuk staan bij de laarsjes! Helemaal herfst proof als je het mij vraagt : )

 • Reageer Shalane - The Fashion Moodboard 9 november 2015

  Wat een superleuke laarsjes! Leuk gecombineerd ook met je trui, heerlijk herfstig!

  Liefs,
  Shalane

 • Reageer Marleen 9 november 2015

  Leuke outfit, leuke laarjes! Ik ga binnenkort weer bij de Douglas werken, en daar moet ik ook nette zwarte schoenen voor hebben, dus ik moet ook maar weer eens op zoek naar een mooi paar haha! Ik zag al dat ze bij Sacha superveel moois hebben!

 • Reageer alexa 10 november 2015

  wat een leuke simpele enkellaarsjes

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Wishlist verjaardag

  Volgende week woensdag, 11 november, ben ik jarig. En ieder jaar vind ik het weer leuk om een wishlist/verlanglijstje te...

  Close