GLAMOURMOES’ WEEKLY #82: Moeilijke beslissing, GRA-PSV, Boswandeling macarons

3 november 2015 | Geplaatst in GLAMOURMOES' WEEKLY, Personal

GLAMOURMOES’ WEEKLY #82 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van mijn Samsung Galaxy S6. Een nieuwe week vol foto’s van alles wat ik heb meegemaakt deze week. De week duurde van 27 oktober tot en met 2 november 2015.
GLAMOURMOES' WEEKLY #82

GLAMOURMOES’ WEEKLY #82: Moeilijke beslissing, GRA-PSV, Boswandeling macarons

De afgelopen week was een week waarin ik een moeilijke beslissing nam op werkgebied, daar ga ik verder niet te uitgebreid op in, maar het zorgde voor veel gestress en nadenken. Gelukkig is dat nu voorbij en heb ik een lekker weekend gehad. Ook de komende weken staan er nog wat leuke dingen op de planning. Doordeweeks maakte ik eigenlijk heel weinig foto’s, omdat ik gewoon niet zo veel boeiends heb gedaan. Zaterdagavond waren we van plan om met de trein naar Doetinchem te gaan voor de wedstrijd van de Graafschap – PSV, maar helaas was er juist op zaterdag een overwegstoring, waardoor er nog maar één trein per uur reed in plaats van twee. Dus uiteindelijk een vriend opgehaald en doorgekacheld naar Doetinchem en een stuk gelopen naar het stadion. Het was denk ik een van de meest bizarre en memorabele wedstrijden die ik tot nu toe heb bijgewoond. We stonden op slag van rust met 3-0 voor, niks aan de hand, totdat Driver van de Graafschap de 3-1 in blessuretijd binnenschoot. Na rust kwamen de Superboeren terug tot 3-3 en het hele stadion ontplofte, het was een heksenketel. En ik zat tussen de Graafschapsupporters, want mijn vader is voor de Graafschap. Gelukkig werd het na de 3-3 snel 4-3 voor PSV, maar het had niet veel gescheeld of het was ook nog 4-4 geworden. Uiteindelijk wonnen we alsnog met 6-3, maar ik kneep hem wel even. Zondag had ik eigenlijk niks gepland, maar mijn zus vroeg of ik zin had om macarons te maken met een recept van Boswandeling. Ja, dat groene goedje met alcohol. Kijk je mee naar de foto’s?

GLAMOURMOES' WEEKLY

Ah ik vind deze zo leuk!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Goedemorgen!

GLAMOURMOES' WEEKLY

De Media Markt is echt gek aan het worden. Ze verkopen caravans en leaseauto’s en je kan een privé eiland winnen.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Nani staat vaak op de foto deze week trouwens.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Selfie!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Lunchen met salade van de markt, brood met pasta en thee.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Pakketje van Biomed ontvangen, binnenkort meer hierover op mijn blog.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Expeditie Robinson terugkijken.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Mooie zonsondergang vanuit mijn slaapkamerraam.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Eindelijk weer eens frietjes gegeten, zo lang geleden!

GLAMOURMOES' WEEKLY

De liefste!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Lunch op zaterdagmiddag!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Mijn vader was in de tuin bezig en had takken gesnoeid. Nani had zin om er op te gaan liggen kauwen.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Hoi Nani.

GLAMOURMOES' WEEKLY

En Cocu heeft weer een schoon hok!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Avondrood.

GLAMOURMOES' WEEKLY

de Graafschap – PSV

GLAMOURMOES' WEEKLY

Ik heb in de rust mijn telefoon in mijn jaszak gedaan en de rits dicht gedaan. Vervolgens kreeg ik de rits met geen mogelijkheid meer open, dus moest ik de rits slopen. Nu heb ik de jas maar weg gedaan.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Nog even de samenvatting terug kijken thuis in bed.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Koekjes in de maak.

GLAMOURMOES' WEEKLY

We moesten voor de macarons de temperatuur van het suikerwater meten, maar de sensor was natuurlijk hartstikke heet. Dus ik stond heel charmant met een ovenwant in de hand.

GLAMOURMOES' WEEKLY

En de koekjes zijn klaar.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Macarons opspuiten.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Er zitten best mooie tussen, maar we hadden helaas geen kleurstof, waardoor ze niet groen zijn.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Dit is het probleem van mijn camera, de lens gaat niet meer helemaal open.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Liefde!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Gisteren was het ontzettend mistig. Ik stond hier op de parkeerplaats van de Media Markt, maar moest vervolgens naar Arnhem, omdat ik mijn camera daar gekocht had en geen bonnetje meer had.

GLAMOURMOES' WEEKLY

From where I stand.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Pepernoten eten bij oma.

GLAMOURMOES' WEEKLY

En thuis na het eten Pepernotenpudding van Mona.

Wat heb jij gedaan de afgelopen week?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer Elaintje 3 november 2015

  WAT? Ik wist helemaal niet dat mediamarkt nu ook auto’s en caravans in de lease gooit. Haha bijzondere uitbreiding. Ik hou niet van macarons, maar vind ze er wel altijd heel mooi uitzien. Die van jou zijn ook mooi gelukt.

 • Reageer Jenn 3 november 2015

  Altijd vervelend om moeilijke beslissingen te moeten nemen. Leuk overzicht verder.

 • Reageer Bertine 3 november 2015

  wat veel lekkers weer, dat toetje met pepernoten lijkt mij wel wat! en ik heb nu ook wel zin in een frietje;) wel balen van je jas zeg!

 • Reageer Manon 3 november 2015

  Oh jeetje altijd erg moeilijk om zulke beslissingen te maken. Dat toetje ziet er wel heel erg lekker uit!

 • Reageer Saraya 3 november 2015

  Leuke foto’s, is niet leuk dat je moeilijke beslissingen moet maken 🙁
  Oo yummie frietjes!!
  X

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Yves Saint Laurent – Black Opium

  Ik heb een nieuwe favoriet parfum toegevoegd aan mijn stash! Tijdens mijn bezoek aan Lissabon moest ik natuurlijk een bezoek...

  Close