GLAMOURMOES’ WEEKLY #79: Voorbereiding Lissabon, ruiten krabben en DM

13 oktober 2015 | Geplaatst in GLAMOURMOES' WEEKLY, Personal

GLAMOURMOES’ WEEKLY #79 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van mijn Samsung Galaxy S6. Een nieuwe week vol foto’s van alles wat ik heb meegemaakt deze week. De week duurde van 6 tot en met 12 oktober 2015.
GLAMOURMOES' WEEKLY #79

GLAMOURMOES’ WEEKLY #79: Voorbereiding Lissabon, ruiten krabben en DM

Ik had eigenlijk een best saaie week, dat zie ik ook aan het aantal foto’s dat ik gemaakt heb, minder dan 25. Ik ben voornamelijk aan het werk geweest en ‘s avonds deed ik eigenlijk ook geen spannende dingen. Mijn nieuwe bokshandschoenen heb ik nog niet kunnen testen, omdat ik in de file stond bij een stoplicht, hierdoor kwam ik nooit op tijd in de sportschool. Ik werkte alle dagen, behalve zaterdag en ook de zondag moest er nog een keer gewerkt worden. Dit was eigenlijk niet zo fijn, aangezien ik zaterdag weer een hele gezellig en geslaagde verjaardag had in Brabant bij mijn beste vriend. Ik had mijn telefoon in mijn tas en daar dus ook geen foto’s van. Uiteindelijk ging ik pas om kwart voor 12 weg, toen moest ik nog op zoek naar een tankstation die een nachtautomaat had, dat is nog niet zo gemakkelijk. Uiteindelijk getankt in Son en Breugel voor € 1,459 per liter. En rijd ik door richting de snelweg, zie ik een tankstation een paar honderd meter verderop, waar de benzine nog 4 cent goedkoper is! Shit haha! Zoals gezegd was ik dus vooral niet bezig met foto’s maken, maar wel met de aanstaande citytrip naar Lissabon, whoehoee, woensdag gaan we naar het zonnige Portugal! Ok, genoeg ‘gepraat’, kijk maar naar de foto’s die ik wel maakte.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Dingen uitzoeken voor Lissabon.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Heerlijk vrije ochtenden.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Na bijna een maand wachten kwam deze hoodie binnen!

GLAMOURMOES' WEEKLY

En nog meer lezen over Lissabon.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Ongezond, maar wel lekker! Griekse yoghurt met Quaker triple chocolate muesli.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Even pauze houden tijdens het werk.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Stiekem foto maken onderweg naar huis. Heerlijk toch als die zon zo schijnt.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Heerlijk op bed Meiden van de Herengracht terug kijken.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Oh, die Nani toch.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Nog steeds heel blij met mijn roze fiets!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Bij de DM inkopen doen.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Ze hebben bij de DM Drogerie nu deze producten staan. Een basis met verschillende geuren en kleuren waarmee je je eigen product kunt samenstellen.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Lekker gezond bezig, not.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Outfitje voor de verjaardag.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Brrrr 4 graden maar!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Lunchen op zondag op mijn werk.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Carselfie, met mijn schapenvachtje weer aan.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Goodmorning monday.

GLAMOURMOES' WEEKLY

En ja, er moest echt al gekrabt worden!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Collega jarig, dus taart eten.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Nani! <3

Ben jij al in Lissabon geweest? Heb je nog tips?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Jorinda 13 oktober 2015

  Wat een leuke foto’s weer =)
  Liefs Jorinda

 • Reageer Daphne 13 oktober 2015

  Ziet eruit als een gezellig en druk weekje!

 • Reageer Jenn 13 oktober 2015

  Leuk overzicht 🙂 Ik ben nog nooit in Lissabon geweest, dus geen tips hier

 • Reageer Raounak 13 oktober 2015

  Voorpret is stiekem het leukst he! En omg DIE FIETS ! Als ik niet in Amsterdam zou wonen zou ik die dus meteen -in een impulsieve bui- kopen! Leuk overzicht weer!!

 • Reageer Madeleine 13 oktober 2015

  Wat een leuk overzicht 🙂 Super dat je naar Lissabon gaat! Have fun met de voorpret 🙂

 • Reageer Fleur Sophia 13 oktober 2015

  Alvast heel veel plezier in Lissabon! Ik ben er nog nooit geweest maar het schijnt wel een super mooie stad te zijn! 😀

 • Reageer Cindy 13 oktober 2015

  Lissabon is geweldig! Je moet even naar dat grote winkelcentrum gaan, wat aan de Taag zit. En je hebt daar ook in de buurt het grootste aquarium van Europa en een soort.. Hoe noem je dat… Zweefliftje waarbij je over de Taag kijkt. Zo’n lift die je ook in de bergen ziet, ik kom even niet op de naam. Verder heb je van die ijzeren liften in de stad die je van de ene naar de andere wijk brengt, erg leuk om even te zien. En gewoon lekker rondstruinen. En in één van die oude trammetjes gaan. Veel plezier!

 • Reageer Manon 13 oktober 2015

  Oh wat gaaf dat je naar Lissabon gaat, ik ben daar echt nog nooit geweest

 • Reageer Saraya 13 oktober 2015

  Leuke foto’s , wat leuk dat je naar Lissabon gaat 🙂
  X

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Balea Dusch Soft-öl Balsam

  Body lotion voor onder de douche, is iets wat ik nooit fijn heb gevonden. Maar soms geef je producten nog...

  Close