OOTD: Zwart wit gestreept

10 oktober 2015 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Het is tijd voor de laatste serie outfitfoto’s die ik maakte in Duitsland. Dus hopelijk kan ik in Lissabon wat mooie outfitfoto’s schieten in de pittoreske straatjes van de hoofdstad van Portugal. Ik heb nog een prachtige maxi dress die ik vast een keer aan kan, omdat het daar nog zo’n 24 graden is. Voor vandaag heb ik een outfit met een zelfgemaakte top zwart wit gestreept. Wil je een van de andere outfits nog bekijken. Ik zal ze nog even voor je linken. Een outfit met mijn Adidas Originals, mijn nieuwe Noisy May jeans, en stoer en classy met sneakers en blouse.
zwart wit gestreept

OOTD: Zwart wit gestreept

Eens een keer wat anders dan een simpele zwart wit gestreepte top, want deze top is niet te koop. Met bloed, zweet en tranen heb ik deze gestreepte top zelf in elkaar gezet. Uiteraard wel met hulp, want anders was het niet gelukt. Ik kan je vertellen dat streepjes erg lastig zijn om te naaien, want ze moeten heel erg goed op elkaar aansluiten. De top is een wijd model met een hoge hals. Ik vind het effect van de effen stukken aan de bovenkant net wat extra’s geven. Verder heb ik mijn outfit rustig gehouden met de Noisy May Jeans en mijn gympen van Van Haren. Als extra accessoire Dingo, Hollandse herder van een vriendin van mijn nicht. Kijk voor meer foto’s eens op de website van Streepjes.

Top – Zelfgemaakt / Jeans – Noisy May / Gympen – Van Haren.
outfit of the dayoutfit of the day outfit of the dayoutfit of the day outfit of the dayoutfit of the day outfit of the dayoutfit of the day outfit of the day outfit of the dayoutfit of the day outfit of the day

Heb jij ook gestreepte items in je kledingkast?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reageer Svenja 10 oktober 2015

  Wat een fijne casual outfit heb je aan! En streepjes staan altijd zo leuk en stijlvol <3

 • Reageer Annelies 10 oktober 2015

  Leuke trui! Ik hou van streepjestruien. Ze zijn zo leuk. Staat je goed, net zoals al je andere outfits in je outfit posts trouwens.

 • Reageer Nicole 10 oktober 2015

  Wat een leuke outfit! Die trui vind ik heel leukk!

 • Reageer floor 10 oktober 2015

  Zo leuk en staat je goed! x

 • Reageer Bertine 10 oktober 2015

  wat super gaaf dat je die top zelf hebt gemaakt! erg mooi, goed gelukt!

 • Reageer Jorinda 11 oktober 2015

  Wat een super leuke outfit =)
  Liefs Jorinda

 • Reageer Marcel 11 oktober 2015

  Super leuke outfit!
  Liefde voor je nieuwe skinny jeans, deze staat je echt goed!

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Treacle Moon Warm Apple Pie Hugs

  We moeten er toch echt aan toegeven, de zomer maakt plaats voor herfst. De eikels vallen al van de bomen...

  Sluiten