L’Occitane Shea & Honey

4 oktober 2015 | Geplaatst in Beauty, Nieuws

Ik ben normaal niet zo van het publiceren van persberichten, omdat het niet veel meer is dan alleen maar tekst kopiëren en plakken. Maar toen ik dit persbericht van L’Occitane ontving, wilde ik het toch met jullie delen. De L’Occitane Shea & Honey is een nieuwe lijn producten met karitébutter en honing, klinkt goed toch? Lees snel verder voor meer informatie.
L'Occitane Shea & Honey

L’Occitane Shea & Honey

Voor de nieuwe Melting Honey Body Care-lijn combineerde L’OCCITANE de beschermende eigenschappen van karitéboter uit Burkina Faso, met een even sterk zinnenprikkelend ingrediënt: honing uit de Provence, met huidverzachtende eigenschappen.

100% van de winst van de verkoop van de Melting Honey Solidarity Soap gaat naar de steun aan visueel gehandicapten. Met het geld dat met de verkoop van deze zeep wordt ingezameld, krijgen patiënten op het platteland van Burkina Faso toegang tot een bril of oogzorg.

De Melting Honey Body Care-lijn is verkrijgbaar vanaf oktober 2015 in de boetieks van L’OCCITANE en op www.loccitane.nl.

L'Occitane

MELTING HONEY SOFT SHOWER GEL 250ml/8,4 fl.oz. Goudglanzend als honing uit de Provence heeft deze exquise douchegel een milde reinigende werking. De huid voelt soepel en zacht aan.

MELTING HONEY EXFOLIËRENDE SUIKERS 175g/Net Wt. 6.1 oz. Deze balsem, verrijkt met karitéboter (5%), heeft een licht exfoliërende werking, waardoor de huid zijdezacht aanvoelt, met de milde geur van een teer parfum.

MELTING HONEY HAND CREAM 30ml/Net Wt. 0.59 oz. Door de luchtige textuur met 25% karitéboter heeft deze onweerstaanbare Hand Cream een voedende, verzachtende en beschermende werking op de huid.

MELTING HONEY SOLIDARITY SOAP 50g/Net Wt. 1.7 oz. 100% van de winst * gaat naar de steun aan visueel gehandicapten Met het geld dat met de verkoop van deze zeep wordt ingezameld, krijgen patiënten op het platteland van Burkina Faso toegang tot een bril of oogzorg.

Ik ben erg nieuwsgierig naar deze producten. Ze zien er niet alleen ontzettend leuk uit, maar zijn ook nog eens heel verzorgend door de honing en karitébutter. Ik ben erg benieuwd naar de geur van deze producten.

Wat vind jij van deze lijn producten? En ben je al bekend met L’Occitane?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Read previous post:
OOTD: Stoer en classy Adidas stripes

Ik vind het steeds leuker en leuker om outfitfoto's te maken samen met mijn nicht, maar soms ben je wel...

Close