Winactie #3: win één van deze 2 pakketjes [GESLOTEN]

1 oktober 2015 | Geplaatst in Beauty, Winactie

Omdat mijn blog jarig is geweest, heb ik een aantal winacties georganiseerd voor mijn volgers en bezoekers. Je maakt nog kans op een Mi-Pac rugzak tot en met vanavond 23:59 uur. En daarnaast kun je ook een paar gratis schoenen winnen bij Sacha Shoes. Winactie #3 heb ik helemaal zelf samengesteld en zelf betaald. Je maakt kans op één van de twee pakketjes met allerlei leuke goodies en producten. Ben je benieuwd? Kijk dan snel verder hoe je kans maakt.
Winactie #3

Winactie #3: win één van deze 2 pakketjes

Ik vind het heerlijk om rond te struinen in de Kruidvat, Etos of Hema op zoek naar mooie producten. Maar ook de DM Drogerie is een van mijn favoriete drogisterijen. Daar ga ik regelmatig heen om weer veel beauty- en verzorgingsproducten in te slaan. Dit keer ben ik voor jullie ook naar deze winkels geweest en heb ik twee leuke pakketjes samengesteld. Er zitten producten in die ik zelf heel fijn vind en de nagellak zou ik ook heel graag zelf aan mijn eigen stash toevoegen. Dus wil je een fijn verwenpakket voor jezelf, doe dan snel mee.

Pakketje #1

Pakketje nummer 1 bestaat uit de volgende producten:

 • Dove Body Lotion Pistache Magnolia
 • Etos Shower Cream Cocos
 • ‘Hello Dear’ – make up tasje (Hema)
 • Pennenset (Hema)
 • Essie nagellak – Just Stitched
 • Hema Jelly Beans nagellak – Lilac
 • Notitieboekje (Hema)
 • Mason Jar (Hema)
 • De GLAMOUR

winactie pakketje 1

Pakketje #2

Dit pakket heeft een andere samenstelling en bestaat uit de volgende producten:

 • Balea Dusch Body Milk
 • Balea Cabana Dream deodorant
 • Balea Lippenbalsem Swirled Kisses – Banaan/Aardbei
 • Treaclemoon Sweet Apple Pie Hugs
 • Treaclemoon Blueberry Memories bodyspray
 • Essence The Gel Nail Polish – 50 I feel good
 • Essence The Gel Nail Polish – 31 Electriiiiiic
 • Essence Sheer & Shine lipstick – 12 Candy Love
 • De Vogue

winactie pakketje 2

Wat moet je doen?

 • Volg mijn blog via Bloglovin’ en save dit bericht.
 • Laat een reactie achter onder dit artikel en geef aan welke stappen je hebt gedaan.
 • Laat ook even weten welk pakketje je graag wil winnen.

Wat mag je doen?

Je kunt meedoen tot en met 14 oktober, 23:59 uur. Alleen deelnemers uit Nederland en België.

Vorige post Volgende post

54 reacties

 • Reageer Evelien De Vos 1 oktober 2015

  Gefeliciteerd! Ik vind pakketje 1 superschattig met het hertjesetui. Ik volg op bloglovin, instagram en facebook en heb de winactie gesaved. Succes iedereen!

 • Reageer Evelien DV 1 oktober 2015

  Gefeliciteerd! Ik doe graag mee voor pakketje 1. Het hertjesetui is superschattig. Ik volg je op bloglovin, FB en instagram en heb de winactie gesaved. Succes iedereen!

 • Reageer Henderica 1 oktober 2015

  Wat leuk, ik doe mee voor pakketje 2 🙂 Ik volg je via Bloglovin’ (bericht gesaved) en Facebook. Nogmaals gefeliciteerd!

 • Reageer Ilsiee prins 1 oktober 2015

  Heeej van harte! Superleuk zeg. Wat een ontzettend leuke pakketjes! Ook ik doe graag mee….. Uhmmmm voor pakketje 1…. Ik volg je op facebook& bloglovin!
  Fijne dag, groetjes ilsiee

 • Reageer priscilla 1 oktober 2015

  Oeh wat een leuke pakketjes! Ik doe graag mee hoor en als ik echt moet kiezen, dan ga ik voor pakketje 1 🙂 Ik volg je op bloglovin en instagram. Oh en ik heb het bericht uiteraard gesaved, Liefs Priscilla

 • Reageer Saraya 1 oktober 2015

  Gefeliciteerd! Leuke pakketjes en doe met veel plezier mee aan deze leuke winactie 🙂
  Mijn keuze gaat naar pakket nr 2!
  Ik volg je al overal en ik heb het artikel geliked op Bloglovin.
  Callewaertsaraya@gmail com

 • Reageer Lisette Kleiweg 1 oktober 2015

  Leuke pakketjes! Nr.2 is mijn favoriet, ik volg je al overal en heb dit bericht gesaved op Bloglovin .

 • Reageer Susanne 1 oktober 2015

  Hiep hiep hoeraaa! Leuk dat je deze pakketjes zelf hebt samengesteld! Ik doe graag mee voor pakketje 1,de spulletjes spreken me enorm aan. Vooral de Hema goodies en met name dat leuke make up tasje spreken me aan! Tof om enkele favorietjes van je te zien. Pakketje 2 is ook tof,maar die producten ga ik zelf wel even scoren,ik woon vlakbij de grens dus denk dat je daar beter een ander een plezier mee doet!

  Ik volg je op de blog,via facebook en natuurlijk bloglovin. Heerlijk die Brabanste nuchterheid en DM goodies op je blog,als Limburgse erg herkenbaar 🙂

  Groetjes Susanne

  • Reageer Susanne 1 oktober 2015

   Edit: hoe kom ik nou bij Brabants? Waarschijnlijk door je liefde voor Psv?

 • Reageer Madeleine 1 oktober 2015

  Oeh…. leuk! 🙂 Ik doe graag mee voor pakketje 2. Ik volg je op BL + gesaved en ik volg je op FB en IG! 🙂

 • Reageer Nicole 1 oktober 2015

  Wat een super leuke pakketjes zeg! Echt zo leuk! Ik volgde je al op Bloglovin’, Facebook en Instagram en ik heb het artikel uiteraard gesaved op Bloglovin’. Ik vind beide pakketjes erg leuk, maar pakketje 2 vind ik iets leuker aangezien ik super groot fan ben van Treacle Moon!

 • Reageer Versatile Eva 1 oktober 2015

  Wat leuk dat je nog een winactie doet! Ik ga zeker mijn kans wagen om pakketje 2 te winnen! Ik heb alle stappen gevolgd, ook de “magjes”! Succes iedereen! (:

 • Reageer Marijke 1 oktober 2015

  Heel erg toffe winactie! Ik zou graag pakketje 1 winnen <3 Ik heb zowel je bloglovin' gevolgd (deed ik al) en dit bericht gesaved. Ook heb ik je FB-pagina geliked!

 • Reageer Wendy (B) 1 oktober 2015

  Bloglovin + save 🙂
  Pakket 2 heeft mijn voorkeur: leuk om Balea te testen!

 • Reageer Rebecca 1 oktober 2015

  Ohh wat een te toffe outfit.
  Het erge is dat ik niet eens weet of ik je gefeliciteerd heb met je blog verjaardag.. Zo niet, dan alsnog gefeliciteerd <3

  Ik zou ontzettend graag mee wille doen voor het eerste pakketje!
  volgen doe ik je overal en zal ook het bericht even een hartje geven!

 • Reageer Lisa 1 oktober 2015

  Natuurlijk ben ik weer het type die een combo van beide paketten zou willen, maar ik ga toch voor 2. Ik volg je ook op Insta 🙂

 • Reageer Debbie Faber 1 oktober 2015

  Nog een keer gefeliciteerd?

  Ik volg je via bloglovin en heb het bericht geliket. Als ik win, zou ik kiezen voor pakketje 1

 • Reageer engelina 1 oktober 2015

  Wat een leuke pakketjes. ik ga voor pakketje 2 ! ik heb alles gedaan, [ bloglovin volgt want die heeft storing]

 • Reageer Mylou 1 oktober 2015

  Oeiii, wat een toffe pakketjes allebei! Laat je me nou echt kiezen? Het is een close call, maar het winnende pakketje is…. pakketje numero 1! Ik volgde je al op BL en heb het bericht gesaved. Ik volg je op IG en op FB! Duimen maar 🙂

 • Reageer Florence 1 oktober 2015

  Wat een leuke pakketjes! Ik vind ze allebei leuk maar moest ik kiezen zou ik toch voor nummer 1 gaan! Ik volg je via Bloglovin (+ gesaved), Instagam en Facebook. Liefs 🙂

 • Reageer Sanae 1 oktober 2015

  wat leuk! Ik doe mee! Ik ga voor pakketje 1. Ik volg je op insta, bloglovin’ en heb dit berichtje gesaved!

 • Reageer Bettie 2 oktober 2015

  Leuk! Ik doe ook mee. Ik vind het wel een lastige keuze omdat het beide fantastische pakketjes zijn. Ik denk dat ik uiteindelijk voor 2 ga, want ik ben erg benieuwd naar balea. Ik hoor er veel mensen altijd over praten, maar zelf nog nooit geprobeerd.

 • Reageer roos 2 oktober 2015

  Gefeliciteerd!! Wat een leuke blog zeg! Ik vind beide pakketjes erg leuk maar als ik dan echt zou moeten kiezen ga ik voor het 2de pakketje.
  Ik volg je op bloglovin en heb je bericht hierin gesaved, ik volg je op instagram en heb je fb pagina van je blog geliked???
  Groetjes Roos

 • Reageer Simone 2 oktober 2015

  Deze keuze is veel te moeilijk hoor! <3 Ik vind ze beide erg fijn, dus als ik win, laat ik me graag verrassen! Wat lief dat je zelf pakketjes samengesteld hebt. Dat is altijd ontzettend leuk!

 • Reageer Dinja 2 oktober 2015

  Wat heb je die pakketjes leuk samengesteld zeg (te moeilijk om er een te kiezen eigenlijk).
  Ik volgde je al via Bloglovin en heb nu dit bericht gesaved!
  En… ik kies voor pakketje nummer 2, ik ben erg benieuwd naar de Treaclemoon producten!

 • Reageer Elena 2 oktober 2015

  Aah wat fijn! Beide pakketjes zijn superleuk, maar ik doe mee voor pakketje 1!
  Ik volg je op Bloglovin’ en heb het bericht gesaved!
  Ik volg je nu ook op Instagram en heb de facebook-pagina geliked!
  Liefs!

 • Reageer Lana 2 oktober 2015

  Supercute pakketjes ^^ Ik volg je op bloglovin en heb het bericht gesaved 🙂 Ik vind beide pakketjes bijna even leuk dus heb eigenlijk geen voorkeur, maar als ik móét kiezen dan pakketje 1.

 • Reageer Lotte 2 oktober 2015

  Zalige winactie! Ik vind pakketje 2 het leukste, maar met pakketje 1 zou ik ook heel blij zijn!

 • Reageer Jolijn 3 oktober 2015

  Superleuke actie! Ik maak graag kans op pakketje 1.
  Ik volg je ook op facebook en instagram.
  Liefs, Jolijn

 • Reageer Lieke 3 oktober 2015

  http://www.bloglovin.com/liekevanveen8
  instagram: liekevv24
  facebook lieke van veen

  Ik zou graag pakketje nummer 2 winnen!

 • Reageer Anita te Gussinklo 3 oktober 2015

  Nogmaals gefeliciteerd.
  Ik doe graag mee.
  Mijn voorkeur gaat uit naar pakketje 2.
  Ik heb het bericht gesaved en geliked op Facebook.

 • Reageer sabrina 3 oktober 2015

  Oei dat is een moeilijk keuze! Maar ik denk pakket 2. Ik volg je op bloglovin en Instagram en ik heb het artikel geliked. En nog gefeliciteerd!

 • Reageer Chantalle 3 oktober 2015

  Gefeliciteerd! Super leuke win actie ik doe graag mee. Ik zou graag pakketje 2 willen winnen.
  Ik volg je al via bloglovin en ook via Instagram en Facebook.

  Liefs, Chantalle.

 • Reageer Anita H. 3 oktober 2015

  Bloglovin’ doet raar bij mij en de actie is dus ook niet gelukt. Aan het overige voldaan en ik maak graag kans.

  • Reageer GLAMOURMOES 4 oktober 2015

   Welk pakketje wil je winnen? En Bloglovin’ is wel de verplichte stap om deel te nemen aan de actie.

 • Reageer Veerle 4 oktober 2015

  Van harte gefeliciteerd! Pakketje 1 lijkt me heel leuk om te winnen!

  • Reageer GLAMOURMOES 5 oktober 2015

   Welke stappen heb je gedaan?

 • Reageer Anita H. 5 oktober 2015

  Vergeten te vermelden: ik ga voor pakket 2.

 • Reageer Tamara TS 6 oktober 2015

  Wat een leuke win-actie! Natuurlijk volg en save ik op Bloglovin en like ik op FB! Ik doe graag mee voor pakketje 2. Balea-producten koop ik zelf ook het liefst, dat is heel fijn spul voor een leuke prijs. En die kleurtjes nagellak knallen ook lekker!

 • Reageer Eva Narcisz 6 oktober 2015

  Wat een geweldige actie ! Ik loot graag mee voor pakket 1 . Een mooi pakket vol met geweldige producten om de sobere herfstdagen even te vergeten. Essie is een van mijn favoriete nagellak merken . & Dove is al jaren mijn favoriete merk . Ze ruiken heerlijk , smeren heel fijn , het is altijd een verwennerij om deze producten te gebruiken . Bedankt voor deze geweldige kans. Ik zal zeker dolgelukkig zijn als ik de bofkont mag zij !! Ik volg je op facebook en bloglovin. Nu maar duimen. Fijne avond. Liefs, Eva

 • Reageer Angel 7 oktober 2015

  Wat een leuke actie vind beide pakketjes super en zou blij zijn met elk. Als ik toch moet kiezen dan gaat mijn voorkeur uit naar pakketje 2 🙂

  Volg je via bloglovin en heb het berichtje gedeeld, ook volg ik je op FB 😀

 • Reageer Bertine 7 oktober 2015

  gefeliciteerd! super lief dat je dit weggeeft.. ik loop een beetje achter met bloglovin gezien mijn vakantie maar ik doe graag mee! ik zou het liefst pakketje 2 winnen. ik volgde je al op bloglovin en heb het bericht geliked. ook volgde ik je al op instagram en Facebook!

 • Reageer Joek 8 oktober 2015

  Ik ben toevallig op je blog beland en dus ook op deze winactie, superleuk! Ik volg je natuurlijk meteen via Bloglovin en heb gesaved. Ik heb errrg lang getwijfeld welk pakket ik het liefste zou winnen (Ik vind ze namelijk allebei ontzettend leuk!), en dan kies ik toch voor… pakket nummer 2! Nog veel succes met je blog, ik ben alvast benieuwd naar jouw artikels die vanaf nu op mijn Bloglovin feed zullen verschijnen. 🙂

 • Reageer zoë 9 oktober 2015

  ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook; zoe louwerse
  instagram; zowiezo_

  • Reageer GLAMOURMOES 9 oktober 2015

   Welk pakketje wil je winnen?

 • Reageer Merve kaya 9 oktober 2015

  Awesomee❤️ leuk dat je deze pakketjes zelf heb samengesteld ik zou graag pakketje 1 willen omdat ik van roze kleurtjes hou ik volg je blog en heb gesaved ik volg je ook op instagram: m.errve_ Facebook merve kaya
  Hopelijk win ik gr merve kaya??

 • Reageer Dana de Jong 9 oktober 2015

  Hoi Marloes!

  Ten eerste nog gefeliciteerd met je blog 🙂 (wel een beetje laat) en wat een toffe winactie! Ik kwam per toeval op je instagram terecht en zag wat leuke artikelen voorbij komen en maar met dit een kansje wagen! Super tof dat je het zelf hebt samengesteld, ze zijn beide super leuk! Maar mijn voorkeur gaat uit naar pakket nr 1.

  Ik volg je op instagram en bloglovin + dit bericht gesaved!

  Groetjes,

  Dana de Jong

 • Reageer Iris 13 oktober 2015

  Super toffe winactie! Ik doe graag mee voor pakketje twee, kan ik weer helemaal los gaan met mijn hobby nailart. Uiteraard volg ik je via bloglovin 🙂

 • Reageer Anne 13 oktober 2015

  Wat een leuke winactie! Ik heb je gevolgd op bloglovin’. Ik zou heel graag het tweede pakket willen winnen, want ik heb echt een herfstdip en ik heb wel even zin om lekker te relaxen.

 • Reageer Sanne 13 oktober 2015

  Gefeliciteerd. Wat een leuke blog heb jij zeg! Wauw ik ben er enorm onder de indruk van zeg. Goede artikelen en goede foto’s. Als ik jou was zou ik echt nooit stoppen want je hebt zoveel talent! Ik heb trouwens alles gedaan ook de extra dingen, voor dat ik dat vergeet te zeggen haha. Ik zou graag pakket numero 2 willen winnen. Ziet er te gek uit lijkt me onwijs leuk om in ontvangst te mogen nemen en heerlijk voor in de vakantie. Na de vakantie begint mijn proefwerk week met maar liefst 10 toetsen ieder minimaal 2 hoofdstukken met minimaal 6 paragrafen… Ja dat is dus geen vakantie maar stress. liefs

 • Reageer Mira 13 oktober 2015

  Ik doe heel graag mee voor pakketje 1, i love Essie! Ik ben je gaan volgen op Facebook en heb je bericht op Bloglovin geliked, op Instagram volgde ik je al:)

 • Reageer Carolien 14 oktober 2015

  Beide pakketjes zijn zo gaaf! Ik zou super blij zijn met welk pakketje dan ook! Je hebt ze echt heel leuk samengesteld! Ik volg je op bloglovin! En nu maar duimen 🙂

 • Reageer Karin 14 oktober 2015

  Leuk!!!! Ik doe mee voor pakketje 2 ❤️

  Volg en geliked op bloglovin!

 • Reageer Lara Kemps 15 oktober 2015

  Leuke winactie, ik doe zeker mee! Beide pakketjes zijn erg leuk maar ik ga toch voor het tweede! Ik heb alle stappen gedaan. Kusjes!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Infinity ketting met initialen van Names4ever.nl

  Als blogger krijg je regelmatig e-mails van bedrijven die een samenwerking willen op zetten. Ik vind dat ontzettend leuk, maar...

  Close