OOTD: Noisy May jeans

26 september 2015 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Vandaag laat ik jullie weer een nieuwe OOTD zien. De foto’s zijn twee weken geleden gemaakt in Duitsland door mijn nicht. Als ik outfitfoto’s maak samen met mijn nicht schieten we meestal meerdere outfits, zodat ik weer een tijdje vooruit kan. Vorige week liet ik jullie een outfit zien met mijn Adidas Originals Superstar. Vandaag een nettere outfit met mijn nieuwe Noisy May jeans en kanten top.
Noisy May Jeans

OOTD: Noisy May Jeans

In de OOTD van vandaag draag ik een nieuwe spijkerbroek. Het is er één van het merk Noisy May dat onderdeel is van Bestseller. Ik kocht de broek bij Vero Moda bij ons in de stad, samen met een zwarte broek. Het is een Extreme Soft model en heel donkerblauw. De taille zit wat hoger en daar ben ik heel blij om. Ik draag een top die ik kocht bij een winkel in Arnhem, NEWoMenMen. Het is een top met kanten mouwen en de body heeft een crèmekleurige voering. Eronder heb ik wel een extra hempje aangetrokken, omdat het shirtje wat kort is. Wat sieraden en simpele schoentjes van de Primark, die ik vorig jaar kocht en klaar is de outfit.

Jeans – Noisy May / Hempje – H&M / Top – NEWomenMen / Schoenen – Primark / Horloge – Geneva / Ring  – Six.
Noisy MayNoisy May Noisy MayNoisy May Noisy May Noisy May Noisy MayOOTD OOTD OOTD

liefs marloes

Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reageer Jorinda 26 september 2015

  Wat een leuke outfit weer =)
  Erg mooi je schoenen!
  Liefs Jorinda

 • Reageer Annelies 26 september 2015

  Ik vind je shirt zo mooi staan met dat oud roze hemdje eronder. Fijn kleurtje heeft je horloge trouwens ook!

 • Reageer Nicole 26 september 2015

  Wat een leuke outfit! Ik vind je shirt echt super leuk.

 • Reageer Lisa 26 september 2015

  Wat een tof outfit. Ik vind je shirtje zo mooi.

 • Reageer Michaela 27 september 2015

  Mooi is die!

 • Reageer Kalliopia 27 september 2015

  Wat een mooie outfit! Basic, en toch heel stijlvol.
  Stiekem ben ik verliefd op die schoenen! Ga er denk ik ook zulke zoeken voor deze herfst 🙂

 • Reageer Raounak 28 september 2015

  Leukk!! Zou t zelf zo aan doen! Oeh en dat horloge!

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Winactie #2: Paar schoenen van Sacha Shoes

  Vorige week bestond mijn blog vijf jaar en ter ere van mijn blogverjaardag heb ik een aantal winacties voor jullie....

  Sluiten