Winactie #2: Paar schoenen van Sacha Shoes

24 september 2015 | Geplaatst in Winactie

Vorige week bestond mijn blog vijf jaar en ter ere van mijn blogverjaardag heb ik een aantal winacties voor jullie. Een er van stond vorige week op mijn blog. Je maakt nog steeds kans op een Mi-Pac rugzak. En vandaag heb ik nog een hele toffe winactie, winactie #2. Je maakt kans op een gratis paar schoenen naar keuze van Sacha Shoes! Hoe leuk is dat! Zelf kom ik er steeds meer achter dat Sacha een ontzettend toffe collectie heeft en ik vind het daarom des te leuker om jullie ook blij te mogen maken met een paar schoenen.
Winactie #2

Winactie #2: Paar schoenen van Sacha Shoes

Dus, jullie kunnen een paar schoenen winnen. En je hoeft er niet eens zo heel veel moeite voor te doen. Dat vertel ik jullie daarom ook zo. Maar voordat jullie je via de link gaan aanmelden, vind ik het wel leuk om te weten welke schoenen jouw favoriet zijn van de website van Sacha. Of vertel welk soort schoenen je nog nodig hebt. In ieder geval, laat een reactie achter in de comment, ik ben benieuwd! Liever geen linkjes, want die komen in mijn spam of moderation. Er staat vast een naam bij die je kunt gebruiken om te laten weten welke schoenen JIJ leuk vind. Genoeg getypt! Ik ga jullie vertellen hoe je kans maakt op een paar schoenen van Sacha Shoes.

Wat moet je doen

 • ga naar mijn persoonlijke pagina van Sacha;
 • vul je naam en e-mailadres in;
 • meld je aan voor de nieuwsbrief en ga akkoord met de voorwaarden.

Vergeet dan niet om hier in een reactie achter te laten wat jouw favoriete schoenen zijn. Ik deel mijn favorieten alvast met jullie hieronder, wellicht krijgen jullie hierdoor ook nog wat inspiratie!

Favorietesacha

Minimalistische enkellaarsjes bruin – € 109,99 / Classy Pistol Boots – € 109,99 / Furry Quilted enkellaarsjes – € 109,95 / Korte laarzen met gesp bruin – € 119,99 / Korte laarzen met blokhak – € 109,99 / Padded Biker Boots – € 69,99.

liefs marloes

 

Vorige post Volgende post

26 reacties

 • Reageer Susanne 24 september 2015

  Wauw daar gaat mijn schoenen liefhebbend hart sneller van kloppen ♡
  Ik zie zoveel leuke laarsjes voor de aankomende koude dagen,met name enkellaarsjes met fringes of luipaardprint of een crocoprint. Moeilijk te kiezen zou ik zo zeggen! Maar ik zie aan je collega dat jij daar ook moeite mee hebt haha! Ow en ik zie nog leuke bikerboots..

 • Reageer Nina Mol 24 september 2015

  Ik zou echt gaan voor de Furry Quilted enkellaarsjes! Lijkt me heerlijk warm!! xxx

 • Reageer Fleur Sophia 24 september 2015

  Yes, leuk! Ik doe heel graag mee met deze winactie in de hoop dat ik de suède overknee boots kan uitzoeken!

 • Reageer Lisette Kleiweg 24 september 2015

  Leren Boots – cognac, dat is mijn favoriet! Stoer, warm en comfortabel om de hele dag te kunnen lopen. 🙂

 • Reageer Annelies 24 september 2015

  Oh gefeliciteerd! Ik wist helemaal niet dat je al 5 jaar blogt. Wat leuk! En over schoenen gesproken…. je kunt nóóit te veel schoenen hebben! Met andere woorden, ik doe graag mee met je win actie en heb me ingeschreven bij Sasha 😉 Ik vind die Korte laarzen met blokhak heel erg mooi! Lijken me fijne schoenen.

 • Reageer Coralchique 24 september 2015

  Gefeliciteerd! Wat een leuke winactie zeg, ik zou voor cognackleurige enkellaarsjes gaan :).

 • Reageer Pauline 24 september 2015

  Wat een ontzettend leuke winactie! Ik ben zelf op zoek naar een paar bruine laarsjes zonder hak, mijn favoriet van Sacha zijn de minimalistische bruine enkellaarsjes. Al moet ik zeggen dat ik de cognac kleurige Chelsea boots ook wel erg gaaf vind!

 • Reageer Lotje 24 september 2015

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik doe graag mee! Ik heb al hele leuke pumps gezien voor de feestdagen! X

 • Reageer Esther 24 september 2015

  Aaah wat een leuke winter laarsjes! Ik heb meegedaan, duimen 🙂

 • Reageer Anita te Gussinklo 24 september 2015

  Super leuke laarsjes, ik doe graag mee

 • Reageer Jolijn 24 september 2015

  Superleuke actie! Mijn favoriet is ook jou favoriet, ik vind de minimalistische enkellaarsjes in het bruin erg leuk namelijk! XXX

 • Reageer Jana 24 september 2015

  Nogmaals gefeliciteerd! (ik doe ook mee aan de rugzakwinactie :D). Ik doe ook hier graag aan mee, schoenen zijn echt altijd welkom in mijn kast! Vooral de ‘Enkellaarsjes met blokhak cognac’ vind ik prachtig! Klassiek maar toch elegant en stijlvol = perfect! Groetjes xx

 • Reageer Jorien 25 september 2015

  Weer zo’n leuke actie! Hier doe ik graag aan mee 🙂 Mijn chelsea laarsjes zijn een beetje versleten en omdat deze toch wel heel fijn zijn voor in de herfst, gaat mijn voorkeur uit naar dit type schoenen! Mijn favorieten op de Sasha website zijn de ‘korte chelsea boots – zwart’ en de ‘lage chelsea boots – zwart’, die met dat croco-achtige printje!

 • Reageer Naomi 25 september 2015

  Ik doe mee en ik zou graag hele stijlvolle zwarte pumps willen (sophisticated pumps). Klassiek en altijd handig. Liefs

 • Reageer Denise Joanne 25 september 2015

  Elke keer als ik op de website van Sacha kijk heb ik weer een nieuwe favoriet!
  Ik denk dat ik voor leuke enkellaarsjes zou gaan, aangezien ik die sowieso nog wil aanschaffen voor komend seizoen!

 • Reageer Milou 25 september 2015

  Ah wat een leuke samenwerking! Ik wil al sinds vorig jaar van die leuke chelsea boots lekker stoer maar ook gewoon heel casual! En bij sascha is keuze genoeg:)

 • Reageer Lisanne 25 september 2015

  Superleuke actie! Ik ben nog op zoek naar mooie leren Chelsea boots 🙂 de rest van mijn garderobe is al najaar proof dus ik zou super happy zijn met een paar passende laarsjes erbij! Gefeliciteerd met je blog-jubileum 🙂

 • Reageer Idwerd || Invisible Creations 25 september 2015

  Wat een super leuke actie! Ik heb een heel mooi, zwart paar enkellaarsjes met hak op het oog die ik graag zou willem winnen.

 • Reageer Jennifer 25 september 2015

  De Paddd biker boots zijn heel tof! Ik wil eigenlijk al ja-ren bikerboots maar als ik schoenen koop ga ik toch telkens weer voor andere schoenen. Ik doe dus mee! 😀

 • Reageer Priscilla 26 september 2015

  Wat een superfijne winactie. Ik koop bijna al mijn schoenen bij Sasha en kan wel een nieuw paar winterschoenen gebruiken. Ik zie echt ontzettend veel toffe schoenen maar de Dr Martens Pascal multicolor en Hoge enkellaarsjes – groen zijn mijn favorieten op het moment.

 • Reageer Sanne 26 september 2015

  Oeh, ik zit al een tijdje te azen op een paar mooi doc Martens! Perfect op mijn voeten droog te houden tijdens de winter en heerlijk met alles te combineren.

 • Reageer Nina (Marina) 26 september 2015

  Ooh wat gaaf! Mijn favo is de Dames booties fake fur – bruin! Ooeeh ik ga zo hard duimen nu!

 • Reageer Sarah 2 oktober 2015

  Hopelijk ben ik niet te laat maar ik doe heel graag mee! Leuke winactie, Marloes!

  Sarah x

 • Reageer Jill 3 oktober 2015

  Ik zou sowieso voor artikel 3.5358 gaan, The over knee laarzen in zwart suède! ❤️ Gaat mijn schoenen hart sneller van kloppen!

 • Reageer Eva Narcisz 5 oktober 2015

  Geweldige actie ! Mijn favoriete laarzen : https://www.sacha.nl/shop/damesschoenen/laarzen/korte-laarzen-met-gesp-bruin/3×3524/ . Fantastische laarzen, daarmee hou je je voeten zelfs op de koudste winterdagen warm.

 • Reageer Bertine 7 oktober 2015

  Ooh nieuwe schoenen: kun je nooit genoeg hebben! Ik weet niet tot wanneer we mee kunnen doen, ik weet dat ik laat ben vanwege vakantie, maar ik doe toch een poging…. ik vind de lange zwarte laarzen met franje erg leuk! Ik doe mee en heb me ingeschreven op de nieuwsbrief via jouw link!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES’ WEEKLY #76: Week van PSV, blogverjaardag en tosti’s

  GLAMOURMOES' WEEKLY #76 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close