GLAMOURMOES.nl bestaat alweer 5 jaar

16 september 2015 | Geplaatst in Bloggerslife, Lifestyle

Het was 16 september 2010, ik begon net aan mijn afstudeerproject en maakte een blog aan op Blogger, glamourmoes.blogspot.nl. Inmiddels zijn we 5 jaar verder, heb ik sinds maart 2014 mijn eigen domein op www.glamourmoes.nl en bestaat mijn blog GLAMOURMOES.nl 5 jaar! Echt onvoorstelbaar, iets dat begon als afleiding tijdens mijn afstuderen is nu een uit de hand gelopen hobby. Door mijn lange werkdagen, sporten en het voetbal van gisteravond, PSV won met 2-1 van Manchester United in de Champions League, heb ik geen tijd gehad om een uitgebreid artikel te schrijven, maar ik wilde toch vandaag graag even een artikel online hebben. Ik heb sowieso nog wat winacties in petto, om de verjaardag van mijn blog te vieren.

GLAMOURMOES.nl 5 jaar

GLAMOURMOES.nl

Ik bedank al mijn bezoekers en volgers voor het lezen van mijn blog en de leuke, lieve reacties. Daarnaast ook de support van familie en vrienden. Sowieso mijn nicht voor het maken van alle outfitfoto’s en alle gezelligheid. Voor nu hou ik het voor gezien en ga ik lekker slapen. Hou mijn blog in de gaten voor de winacties.

liefs marloes

Vorige post Volgende post

20 reacties

 • Reageer Jorien 16 september 2015

  Jeeejj gefeliciteerd!! Die tijd is echt super snel gegaan! Op naar de volgende 5 jaar!

 • Reageer Mariëlle 16 september 2015

  Jeetje wat een periode alweer, gefeliciteerd!

 • Reageer Beautyjuf 16 september 2015

  Gefeliciteerd! Wat een mooie mijlpaal! Op naar de volgende vijf jaren. Wat lief dat je winacties gaat organiseren.

 • Reageer Fleur Sophia 16 september 2015

  Wauw 5 jaar alweer! Gefeliciteerd meid!

 • Reageer Henderica 16 september 2015

  Gefeliciteerd met je 5e blogverjaardag 🙂

 • Reageer Mandy 16 september 2015

  Hier hier hoera!! Gefeliciteerd met je blogjaardag. 5 jaar is echt een hele mijlpaal! Je blog is met je nieuwe lay-out nog mooier geworden en je artikelen lees ik altijd met veel plezier. Op naar de volgende 5 topper.

 • Reageer Manon 16 september 2015

  Wauw 5 jaar alweer, gefeliciteerd !

 • Reageer Danielle 16 september 2015

  Gefeliciteerd!! Ik vier vandaag mijn een jarige bestaan maar jij dus al je VIJF jarige,, wow!

  • Reageer GLAMOURMOES 17 september 2015

   Gefeliciteerd ook nog! 😀

 • Reageer Sarah 16 september 2015

  Wauw, proficiat meid! Nog vele jaartjes erbij! 🙂

  Sarah x

 • Reageer Kelly 16 september 2015

  Gefeliciteerd! Mijn blog bestaat ook alweer vijf jaar.

 • Reageer Dinja 16 september 2015

  Gefeliciteerd met de verjaardag van je blog 😉

 • Reageer Wendy (B) 17 september 2015

  Proficiat!

 • Reageer Northflix 17 september 2015

  Van harte, meid!
  Wow! Vijf jaar?! Man, ik vier vandaag mijn eerste blogverjaardag!
  Dus jij op naar de 6, en ik naar de 2! 🙂

  • Reageer GLAMOURMOES 17 september 2015

   Jij ook gefeliciteerd! 😀

 • Reageer Sanae 17 september 2015

  Wow, al 5 jaar alweer! Gefeliciteerd!

 • Reageer melissa 17 september 2015

  Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag x

 • Reageer sabrina 18 september 2015

  Gefeliciteerd met je blog verjaardag! Wat een tijd alweer! Dat er nog maar veel meer mogen komen 🙂

 • Reageer The Beauty Magazine 20 september 2015

  Wat leuk dat je blog al 5 jaar bestaat! Echt heel tof! Ik hoop dat je nog heel lang door gaat met bloggen, want Glamourmoes is super leuk!

 • Reageer Jenn 21 september 2015

  Nog gefeliciteerd!!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES’ WEEKLY 75: Outfitfoto’s, Treaclemoon badschuim en ontbijtkoek

  GLAMOURMOES' WEEKLY #75 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close