GLAMOURMOES’ WEEKLY 75: Outfitfoto’s, Treaclemoon badschuim en ontbijtkoek

15 september 2015 | Geplaatst in GLAMOURMOES' WEEKLY, Personal, Uncategorized

GLAMOURMOES’ WEEKLY #75 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van mijn Samsung Galaxy S6. Een nieuwe week vol foto’s van alles wat ik heb meegemaakt deze week. De week duurde van 8 tot en met 14 september 2015.
GLAMOURMOES' WEEKLY #75

GLAMOURMOES’ WEEKLY #75: Outfitfoto’s, Treaclemoon badschuim en ontbijtkoek

Het was weer een week met drukte op het werk en veel regen buiten. Ik heb het al drie dagen koud gehad achter elkaar afgelopen week, waardoor ik gewoon mijn leren jasje binnen aan had tijdens het werk. Gelukkig hadden we zaterdag overdag wel lekker weer, precies lang genoeg droog om outfitfoto’s te maken. Ik ging naar Duitsland, waar mijn nicht twee weken op het huis van een vriendin heeft gepast. Ik heb nu weer vier verschillende outfits om aan jullie te laten zien. Verder deed ik eigenlijk niet zoveel boeiends deze week. Zondag sliep ik uit en aan het einde van de middag had ik nog een verjaardag, daar heb ik geen foto’s van gemaakt. Er was wel voetbal, maar PSV speelde niet thuis. Ik ontdekte dat de Treaclemoon badschuim uit Nederland en Duitsland niet hetzelfde is. Ik at veel te veel ongezonde dingen zoals chocolade en koekjes, dat moet nu echt weer klaar zijn. En verder maakte ik weer een gezonde ontbijtkoek. Ik ben trouwens ook begonnen met de serie op Net5: Meiden van de Herengracht, echt een aanrader!

GLAMOURMOES' WEEKLY

We beginnen de week eens niet met een ontbijtfoto, maar een bewogen foto van mijn avondeten haha.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Ah lieve Nani ligt zo lekker te slapen met haar knuffel.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Tijd om Holland´s Next Top Model terug te kijken, want op maandag heb ik meestal avonddienst.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Woensdagochtend was het ontzettend mistig.

GLAMOURMOES' WEEKLY

En overal spinnenwebben, ook op Nani´s hoofd.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Toen ik thuis kwam, was mijn moeder pannekoeken aan het bakken! Lekker!

GLAMOURMOES' WEEKLY

En ze had Minion koekjes en chocolaatjes meegenomen!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Deze foto maakte ik toen ik foto´s maakte voor een artikel dat afgelopen week online kwam.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Mama koopt alles waar Minions opstaan, dus ook deze notitieboekjes.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Tijd voor een nieuwe serie. Meiden van de Herengracht.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Goodmorning!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Lunch op het werk van fijnelunch.nl. Ik nam deed keer een broodje gezond.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Heel ongezond, maar wel lekker. Griekse yoghurt met chocolade cruesli.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Koekjes, koekjes en nog eens koekjes.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Onderweg naar Duitsland.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Uitzicht op de brug van Emmerich.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Tijd voor een toetje!

GLAMOURMOES' WEEKLY

En chocolade!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Verse dikke sperziebonen, aardappelpuree en vis als avondeten.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Voetbal kijken met Nani.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Smoothie op zondag.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Weer een ontbijtkoek gemaakt, de volgende keer zet ik de temperatuur wat lager, zodat de buitenkant niet zo uitdroogt. Het recept vind je trouwens hier.

Treaclemoon

Ok, links komt uit Duitsland en rechts uit Nederland. Waarom heet de linker Sweet Apple Pie Hugs en de rechter Warm Apple Pie hugs?

GLAMOURMOES' WEEKLY

Ik weet niet hoe ik het heb gedaan, maar ik gooide mijn geurstokjes om. En bah dan is het echt smerig.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Nani!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Video van de roomtour uploaden, het heeft echt 5 x geduurd, voordat ie daadwerkelijk op Youtube stond.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Monday mornings.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Tijd voor een ontbijtje. Banaan, yoghurt chocolade smoothie en onbtijtkoek.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Op vrijdag keek ik Expeditie Robinson terug.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Een pannekoek als ontbijt op zaterdag.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Ah zo lief!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Ik ben echt gek op Minions haha!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Salade eten op het werk als lunch.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Selfie time.

Wat deed jij deze week?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Jorinda 15 september 2015

  Wat een leuke foto’s weer =)
  Leuke selfie !
  Liefs Jorinda

 • Reageer Annelie 15 september 2015

  Leuk overzichtje! Ik heb ook een stille obsessie met de minions haha. HNTM en Expeditie kijk ik doordeweeks ook terug op een dag dat het me uitkomt, heerlijk 🙂

 • Reageer Madeleine 15 september 2015

  Leuk overzichtje weer 🙂 Lekker die pannenkoeken!

 • Reageer bymarlayne 15 september 2015

  Leuke foto’s! 🙂

 • Reageer Cindy 15 september 2015

  Ik ben laatst toch ook maar gezwicht voor Treacle Moon, maar dan de Warm Cinnamon Nights. Die vind ik zo lekker voor in de herfst. Wel raar dat het een andere naam heeft, maar zo zijn bijvoorbeeld de flessen Coca Cola die uit Duitsland komen ook anders dan die uit Nederland. Lekker die pannenkoeken, ga ik morgenavond eten!

 • Reageer melissa 17 september 2015

  Ik krijg honger door het zien van al dat zoets! Fijn overzichtje 🙂

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Roomtour – Mijn slaapkamer

  Een tijdje geleden heb ik mijn slaapkamer helemaal anders ingedeeld, omdat ik de huidige indeling zat was. Het leek me...

  Close