Oriflame Pretty Swan parfum

13 september 2015 | Geplaatst in Beauty, Review

Een tijdje geleden besloot ik om eens een kijkje te nemen in de webshop van Oriflame, een Zweeds beauty- en verzorgingsmerk. Ik kende het merk nog van vroeger, van de party’s en het wonderpotje. Maar tegenwoordig hebben ze een enorm uitgebreid assortiment en ook parfum. Ik moest nieuwe ‘brushes’ bestellen voor mijn gezichtsborstel die ik via via gekocht had. Uiteindelijk belande er ook een parfum in mijn virtuele winkelmandje Oriflame Pretty Swan. En in dit artikel review ik de geur.
Oriflame Pretty Swan

Oriflame Pretty Swan parfum

Een parfum via internet bestellen, zonder dat je er daadwerkelijk aan geroken hebt is natuurlijk een beetje tricky, want je weet nooit of de geur dan ook echt lekker is. Maar ik durfde het risico te nemen en bestelde Pretty Swan via Oriflame. Ik was ontzettend benieuwd, want de omschrijving van de geur op de website maakte me wel nieuwsgierig.

Geef toe aan het verlangen van je hart met de vluchtige symfonie van Pretty Swan Eau de Toilette. De sierlijke noten van roze peper omarmen het hart van fluweelzachte abrikoos, die zichzelf vervolgens hullen in een zijdeachtig spoor van rijstpoeder, zo teer als vlindervleugels.[Oriflame]
Pretty Swan

Verpakking

De parfum of eigenlijk ‘Eau de Toilette’ zit in een schattig en poederig roze doosje met gouden opdruk. Ik vind het altijd leuk als er niet alleen aandacht besteed is aan het parfum zelf, maar ook aan de verpakking en het doosje waar hij in zit. Het doosje past perfect bij het parfum. De flacon zelf is ook vormgegeven. De dop is rozig, de substantie in de fles neigt meer naar goud. Ik vind het leuk en schattig dat er een stoffen kraagje over de hals van het parfum is aangebracht. Deze is van elastiek en ook te verwijderen. Voor mij geeft het net wat extra’s. De uitstraling van de flacon past heel goed bij de naam van het parfum. Vrouwelijk en mooi, zoals Pretty Swan.
Pretty Swan

Geur

De geur wordt door Oriflame beschreven als poederig met noten van abrikoos, rijstpoeder en roze peper. Het is natuurlijk altijd afwachten of een omschrijving van een parfum uiteindelijk ook in het echt tot z’n recht komt, want normaal bestel ik parfum niet online. Ik moet het altijd geroken hebben, maar voor € 19 wilde ik het wel proberen en ik ben blij verrast. De geur is inderdaad poederig. Als je hem opspuit ruik je het zoete van de abrikoos en naar mate het parfum meer vervlogen is ruik je de warme en poederige basisnoten. Het is echt een heerlijke, zachte en vrouwelijke geur, die ook weer past bij de naam van het parfum, net zoals de verpakking. Zeker ook het poederachtige dat ik zo goed kan matchen met de kleur van het doosje komt naar voren. Kortom het is wel echt een lekker parfum. Omdat het een eau de toilette is, zul je wel vaker bij moeten sprayen, maar dat vind ik nooit zo’n probleem.
Pretty Swan

Conclusie

Ik kan met zekerheid zeggen dat ik een nieuw favoriet parfum aan mijn toch al uitgebreide stash heb toegevoegd. Ik vind de geur echt ontzettend lekker ruiken. Heerlijk met de zoete abrikoos en roze peper en de poederige basisnoten. Het is echt een lekker en zacht parfum die ik heel vaak ga gebruiken. Ben jij ook nieuwsgierig? Je kunt Pretty Swan online bestellen bij Oriflame, 50 ml kost € 29. Toen ik hem bestelde was ie afgeprijsd naar iets van € 19. De directe link naar het parfum vind je hier.
Pretty Swan

Wat vind jij van de verpakking?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Natasja 13 september 2015

  Oriflame is sowieso wel een leuk merk. Ik ben erg benieuwd naar dit parfum!

 • Reageer Manon 13 september 2015

  Wat een leuke flacon. Lijkt idd beetje op een zwaan haha. Ben zelf erg benieuwd naar de geur!

 • Reageer femketje 13 september 2015

  cute flesje alleen al 😀

 • Reageer Jouvence 13 september 2015

  wat een mooie flacon ♥ ben erg benieuwd naar de geur xx

 • Reageer Natasja 13 september 2015

  Wat een prachtig parfum, hij ziet er heel chique uit!

 • Reageer Elke 13 september 2015

  Lijkt me een hele lekkere parfum! Mooie foto’s 🙂

 • Reageer robin 13 september 2015

  mooie flacon! ik hou wel van poederige geuren :3

 • Reageer Sanae 14 september 2015

  De flacon is geweldig

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Bloggerslife #6: Typisch bloggers

  Hoera, eindelijk weer een artikel in de rubriek Bloggerslife. Het vorige artikel dat ik schreef over het combineren van bloggen...

  Sluiten