Andrélon Keratine Repair shampoo + conditioner

7 september 2015 | Geplaatst in Beauty

Ik ben geen fan van Andrélon producten al heel lang niet, maar af en toe wil ik wel eens een aantal producten de kans geven om z’n ongelijk te bewijzen. Vaak gebeurd het dan alsnog dat ik ze weer weg leg, maar dit keer heb ik wel een fijne lijn ontdekt. De Andrélon Keratine Repair lijn. Ik heb een shampoo en conditioner getest en ik ben er zeer over te spreken. Je leest er vandaag meer over.
Andrélon Keratine Repair

Andrélon Keratine Repair shampoo + conditioner

Wat Andrélon zelf zegt over de Keratine Repair lijn is het volgende: “Keratine is een eiwit dat van nature in je haar zit en voor stevigheid en glans zorgt. Bij beschadiging van je haar verliest je haar keratine. Deze lijn is speciaal ontwikkeld om droog en beschadigd haar intensief te herstellen. Resultaat: gezond, glanzend haar dat makkelijk in model te brengen is.”[Andrélon]

Dat klinkt goed, mijn krullen zijn van nature gewoon droger dan normaal haar en hebben daarom meer voeding nodig. Keratine is dus een goed ingrediënt om mijn haren meer verzorging te geven. Ik heb de shampoo en conditioner getest en die ga ik kort toelichten. De verpakkingen van Andrélon zijn al in geen jaren veranderd en zitten dus nog steeds in de herkenbare paarse fles. De shampoo met dop aan de bovenkant en de conditioner heeft de klikdop aan de onderkant. Beide producten bevatten 300 ml een mooie hoeveelheid voor dit soort producten vind ik. Hoewel bij mij de conditioner toch altijd sneller opgaat dan de shampoo.
Andrélon shampoo Keratine Repair

Andrélon Keratine Repair Shampoo

Deze lijn is speciaal ontwikkeld om droog en beschadigd haar intensief te herstellen. De verzorgende shampoo, met micro keratine en voedende essentiële oliën, dringt door tot in de kern van je haar, helpt het beschadigde haaroppervlak te herstellen en je haar te beschermen tegen toekomstige beschadigingen. Resultaat: gezond, glanzend haar dat makkelijk in model te brengen is.

Gebruik voor een optimaal herstel ook de andere producten uit de Andrélon Keratine Repair lijn.

Ingrediëntenlijst

En dit is de ingrediëntenlijst. Zoals je kunt zien zit er inderdaad wel echt keratine in, staat zelfs als vierde genoemd op de lijst, dus dat is top. Uiteraard zit er SLS in en ook parfum, voor mij geen probleem.
Andrélon shampoo Keratine Repair

Product en ervaring

Op de tweede foto hieronder zie je de substantie van de shampoo. Het is een lekker vloeibaar product met een parelmoerglansje. Zodra de shampoo in contact komt met water en mijn haar gaat het echt ontzettend lekker en vol schuimen! Dat vind ik echt heerlijk, want dan kan ik het goed over mijn haren verdelen. De geur is ook ontzettend lekker, schoon en zoet, zo kan ik het denk ik het beste omschrijven. Zodra ik mijn haren uitspoel, voel ik dat mijn haren lekker zacht aanvoelen, dus ik ben benieuwd hoe het is, nadat ik de conditioner heb gebruikt.
Andrélon shampoo Keratine Repair Andrélon shampoo Keratine Repair

Andrélon Keratine Repair conditioner

Deze lijn is speciaal ontwikkeld om droog en beschadigd haar intensief te herstellen. De verzorgende formule, met micro keratine en voedende essentiële oliën, dringt door tot in de kern van je haar, helpt het beschadigde haaroppervlak te herstellen en je haar te beschermen tegen toekomstige beschadigingen. Resultaat: gezond, glanzend haar dat makkelijk in model te brengen is.

Gebruiksaanwijzing:
Na het wassen zacht inmasseren in vochtig haar. Even laten inwerken en daarna goed uitspoelen. Gebruik voor een optimaal herstel ook de andere producten uit de Andrélon Keratine Repair lijn.
Andrélon conditioner Keratine Repair

Ingrediëntenlijst

En dit is de ingrediëntenlijst van de conditioner. Lekker verzorgende oliën en ook hier staat keratine weer hoog op de lijst. Wel zitten er in deze conditioner siliconen en parfum.
Andrélon conditioner Keratine Repair

Product en ervaring

De conditioner is echt heerlijk, precies zoals die moet zijn. Een lekkere dikke witte substantie, die wel heel gemakkelijk verdeeld over het haar. De geur is hetzelfde als de shampoo dus ook super lekker. Ik denk dat deze iets milder ruikt, maar nog steeds heerlijk. Je blijft het ook nog ruiken, nadat je je haren hebt uitgespoeld en ook als ze zijn opgedroogd. Mijn haar was al zacht van de shampoo, maar wordt nog zachter en gladder door de conditioner. Het is echt een heerlijke verzorging voor mijn krullen en ik merk dat mijn haar echt veel beter en mooier krult dan met andere shampoo’s. Dus zeker een aanrader.
Andrélon conditioner Keratine Repair Andrélon conditioner Keratine Repair

Ik ben echt blij verrast een heel erg te spreken over deze lijn van Andrélon. De producten zijn echt verzorgend en laten mijn haar weer glanzen. Daarnaast ruiken ze heerlijk en ik vind het ook belangrijk dat er ook daadwerkelijk keratine in de producten ziet en ook nog een behoorlijke hoeveelheid.

De shampoo en conditioner zijn o.a. te koop Kruidvat, Trekpleister en Etos. Maar ook bij de Jumbo en AH. De prijs ligt rond de € 4.

liefs marloes

Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Daphne 7 september 2015

  Fijne review! Helaas heeft mijn haar niet zulke goede ervaringen met het merk Andrélon.. Balen!

  • Reageer GLAMOURMOES 7 september 2015

   Ik heb ook niet heel goede ervaringen met Andrélon, maar deze is wel echt fijn.

 • Reageer Raounak 7 september 2015

  Thanks voor de review! Ik gebruik -tot nu toe- alleen de heat protection spray, maar misschien dat ik toch een keer de shampoo probeer!

 • Reageer Lisa 7 september 2015

  Ik vind Andrélon zo lekker ruiken haha! Over de kwaliteit van de producten voor krullend haar ben ik niet echt te spreken: het maakt mijn haar vaak pluizig en totaal niet glanzend… Ik gebruik liever Elvivé, dit merk behandelt krullend haar beter naar mijn mening. Leuk artikel! Liefs xx

 • Reageer Manon 7 september 2015

  Ik heb niet zulke goede ervaringen met Andrelon dus nu gebruik ik Gliss Kur dat vind ik wel fijn, ik hoor wel van meer mensen dat deze lijn wel heel fijn is

 • Reageer melissa 7 september 2015

  Klinkt goed! Ik gebruik momenteel de oil en care shampoo en conditioner van Adrélon. In België kan je de producten van het merk wel moeilijk vinden 🙂

 • Reageer Saraya 7 september 2015

  Klinkt beide erg fijn, ik ben wel fan van Adrélon 🙂
  X

 • Reageer Jenn 18 september 2015

  Klinkt goed, ik ga deze zeker in gedachten houden!

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Superdry sportkleding voor vrouwen

  Sporten is goed voor je, dat weten we allemaal. En niets is leuker om er dan ook nog eens fashionable...

  Sluiten