GLAMOURMOES’ WEEKLY #73: Sweet memories, Burgers’ Zoomeravond en PSV-Feyenoord

1 september 2015 | Geplaatst in GLAMOURMOES' WEEKLY, Personal

GLAMOURMOES’ WEEKLY #73 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van mijn Samsung Galaxy S6. Een nieuwe week vol foto’s van alles wat ik heb meegemaakt deze week. De week duurde van 25 augustus tot en met 31augustus 2015.
GLAMOURMOES' WEEKLY #73

GLAMOURMOES’ WEEKLY #73: Sweet memories, Burgers’ Zoomeravond en PSV-Feyenoord

En we zitten alweer in september en nummer 73 in mijn GLAMOURMOES’ WEEKLY fotoverslagen. Terwijl ik dit type komt de regen met bakken uit de lucht en zijn er twee dodelijke ongelukken geweest op de route die ik dagelijks naar mijn werk rijd. De ene gebeurde vanochtend, waardoor ik pas na meer dan 2 uur aankwam op mijn werk, normaal doe ik er 50 min over. De tweede bleek ‘s middags op de terugweg te zijn gebeurd, vlak voor ik mijn eigen woonplaats weer in rijd. Ik moest weer omrijden, gelukkig dit keer niet zo veel. Maar dat is wel even dat ik denk, wow! Gelukkig heb ik wel een fijn weekend gehad en ben ik ook zo goed als van mijn verkoudheid en kriebelhoest af. Wel ga ik morgen (voor jullie vandaag) nog naar de huisarts. Doordeweeks deed ik niets speciaals behalve werken. Ik ontving wel mijn fotobestelling van de Hema, waar ik heel blij mee ben. Zaterdagmiddag/avond ging ik naar Burgers’ Zoomeravond met een vriend die ik al heel lang niet gezien had, maar het was alsof we elkaar de dag ervoor nog hadden gezien, super gezellig! En zondag was het de dag van PSV-Feyenoord met een omleiding op de A50, super ver van ‘t stadion moeten parkeren, het eigen doelpunt van Jeffrey Bruma, de spanning en de broeierige warmte en uiteraard de 3-1 overwinning.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Ik bestelde een heleboel foto’s via de Hema in Instagramformaat, voor op de tv-kast waarvan ik nu de achterkant zie bij mijn bed. Sweet memories! Allemaal foto’s van vakanties en vrienden!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Roomservice van mama.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Goedemorgen!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Woehoeee, Minion hagelslag, alleen nog geen één Minionfunnie!

GLAMOURMOES' WEEKLY

En zo ziet mijn TV/Beautykast er nu uit.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Op zaterdag op de fiets naar mijn schoonmaakwerk.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Lunchtime. Yoghurt met banaan, agavesiroop en cacaonibs.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Koekjes!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Burgers’ Zoo is op alle zaterdagen in augustus tot 21 uur open en na 16 uur krijg je 50 % korting op de entreeprijs.

GLAMOURMOES' WEEKLY

We dineren bij het Bush restaurant.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Mijn favoriet! De stokstaartjes!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Maar ook de Ringstaartmaki’s vind ik zo leuk!

GLAMOURMOES' WEEKLY

En de tijgers!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Vlak voor sluitingstijd nog even snel een ijsje eten!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Zondag al om half 9 wakker door het onweer, dus dan maar Suits kijken.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Ontbijten met afbakbroodjes.

GLAMOURMOES' WEEKLY

PSV – Feyenoord! We winnen met 3-1!

GLAMOURMOES' WEEKLY

En toch nog gezond eten als ik om kwart over 9 ‘s avonds thuis kom.

GLAMOURMOES' WEEKLY

De lucht op maandagochtend.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Nani, die haar kop liever op de grond legt i.p.v. op het kussen.

GLAMOURMOES' WEEKLY

En toen stond ik in de file!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Paparazzi!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Dat kerkje daar lijkt net een Italiaans bouwwerk, maar het staat midden in Eindhoven.

Hoe was jouw week?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Madeleine 1 september 2015

  Leuke foto’s! Leuk burgers zoo… Zo’n heerlijk ruime dierentuin. Erg van de ongelukken op de weg 🙁

 • Reageer Maaike 1 september 2015

  Die hema foto’s zijn een goed idee zeg! Ik wil nog graag een fotomuur maken, en dit ziet er erg gaaf uit <3

 • Reageer Manon 1 september 2015

  Leuk die Hema Instagram dingen! Ik wil dat ook wel gaan doen! Naar de dierentuin moet ik ook nog eens een keer heengaan

 • Reageer Jorinda 1 september 2015

  Wat een leuke foto’s weer =)
  Liefs Jorinda

 • Reageer Sanae 1 september 2015

  Leuke foto’s weer! Super leuk ziet je tv/beautykast eruit.. heel tof idee!

 • Reageer bymarlayne 1 september 2015

  Leuk zo’n overzichtje 🙂

 • Reageer Elise | The Beauty Suitcase 1 september 2015

  Prachtige foto van dat aapje zeg!

 • Reageer Sarah 1 september 2015

  Die kleine fotootjes die je in Instagramformaat hebt laten afdrukken zijn echt zo leuk! Fijn fotoverslag alweer!

  Sarah x

 • Reageer Cindy 2 september 2015

  Ik ben toch wel heel erg benieuwd waar dat kerkje in Eindhoven staat, het was mij nog nooit opgevallen! Toffe foto’s, die foto’s van Hema zijn leuk!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Swatches Essie Pret-a-surfer / Summer 2015

  In de Summer Giftbox van Sacha ontving ik mijn tweede Essie nagellakje ooit. Zelf kocht ik Essie's Too Taboo bij...

  Close