OOTD: Kanten kimono Miss Etam

24 augustus 2015 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Een tijd terug ben ik weer samen met mijn nicht op pad geweest voor het maken van outfitfoto’s. Ik heb drie verschillende outfits geshoot en vandaag laat ik de laatste outfit van die zondag zien. De eerste outfit en tweede outfit staan inmiddels al op mijn blog. We hadden al heel lang de datum staan voor het maken van outfitfoto’s en na het weer van de zaterdag ervoor, hoopte ik uiteraard dat het zondag niet zou stormen. Gelukkig was dit niet het geval. We kozen voor een mooie locatie in een dorpje dat naast de stad ligt waar ik woon. Prachtige omgeving, een zonnetje, blauwe lucht en wolken. Helaas ook wel een behoorlijke wind, maar het was gelukkig wel droog. Vandaag de laatste OOTD die we op zondag 26 juli fotografeerde: kanten kimono van Miss Etam.
Kanten kimono Miss Etam

OOTD: Kanten kimono Miss Etam

Iets waar ik al heel lang naar op zoek was, maar steeds niet kon vinden was een kanten kimono. En laatst liep ik er zomaar tegen aan bij de Miss Etam tijdens het last minute shoppen met mijn moeder op een zaterdag. De prijzen bij Miss Etam liggen gemiddeld wel hoger dan mijn normale aankopen van de Primark en H&M, maar ik vond hem zo mooi dat ik hem toch kocht. En in deze outfit heb ik hem gecombineerd. De kimono is nu afgeprijsd in de webshop van Miss Etam van € 34,99 naar € 25. Dus zeker een aanrader als je van kant en kimono’s houdt. Wat ik verder draag is een jeans van Mango, mijn enkellaarsjes van Van Haren en een top van Vero Moda. Het kettinkje dat ik draag ontving ik van Sacha in de Summer Gift box en is heel subtiel maar geeft net een beetje extra aan de outfit.

Kimono – Miss Etam / Jeans – Mango / Top – Vero Moda / Enkellaarsjes – Van Haren / Zonnebril – Mango / Ketting Luz Initials – Sacha / Ring – Six
OOTD Miss EtamOOTD Miss Etam OOTD Miss EtamOOTD Miss Etam OOTD Miss EtamOOTD Miss Etam OOTD Miss Etam OOTD Miss Etam OOTD Miss EtamOOTD Miss Etam OOTD Miss Etam OOTD Miss Etam OOTD Miss Etam OOTD Miss Etam

Wat vind jij van kimono’s?

liefsmarloes

Vorige post Volgende post

13 reacties

 • Reageer Jorinda 24 augustus 2015

  Wat een leuke outfit weer =)
  Erg mooie kimono!
  Liefs Jorinda

 • Reageer Ellen 24 augustus 2015

  Wat een leuke outfit en ring!

 • Reageer Madeleine 24 augustus 2015

  hele leuke kimono! I love kimono’s 🙂

 • Reageer Nicole 24 augustus 2015

  Echt een hele leuke kimono! Je laarsjes zijn ook echt leuk.

 • Reageer Edith Sofia 24 augustus 2015

  Wat een leuke kimono en mooie foto’s!

 • Reageer Beautyjuf 24 augustus 2015

  Wat ontzettend leuk dat je zoveel foto’s hebt gemaakt! Ik vind de kimono erg leuk en je goed staan. Leuke combinatie met het donkerblauwe topje.

 • Reageer Bea 24 augustus 2015

  Leuke outfit, ik vind de laarsjes ook erg mooi.

 • Reageer Raounak 24 augustus 2015

  Leuke outfit!! Die laarsjes staan je heel goed!!

 • Reageer Cindy 24 augustus 2015

  Die kimono is écht ontzettend leuk zeg! Helemaal tof

 • Reageer Kaylee Roxanne 24 augustus 2015

  Hele leuke outfit (yay voor kant) en wat een mooie omgeving zeg! Lekker rustig en zo groen, dat is genieten met een zonnetje erbij.

 • Reageer Bertine 24 augustus 2015

  je kimono is erg leuk! en je laarsjes ook:)

 • Reageer Daphne 25 augustus 2015

  Oeeeh wat een mooie outfit! Echt een prachtige kimono

 • Reageer Jenn 10 september 2015

  Erg leuk die kimono!

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Adidas Originals Superstar sneakers

  Ik zoek ze al een aantal maanden via allerlei webshops, maar overal waren ze uitverkocht. Ik meldde me aan voor stashupdates,...

  Sluiten