Adidas Originals Superstar sneakers

22 augustus 2015 | Geplaatst in Fashion, New in

Ik zoek ze al een aantal maanden via allerlei webshops, maar overal waren ze uitverkocht. Ik meldde me aan voor stashupdates, maar ook daar kreeg ik steeds geen e-mails. Maar uiteindelijk besloot ik dan maar eens een kijkje te nemen in de webshop van Adidas en daar bleken de schoenen gewoon op voorraad! En weet je wat, ik ontving nog 15 % korting op mijn aankoop ook! Eindelijk heb ik ze dan in mijn bezit: de Adidas Originals Superstar sneakers!
Adidas Originals Superstar

Adidas Originals Superstar sneakers

Echt zo stom dat ik er niet eerder aan gedacht heb om gewoon in de webshop van Adidas te kijken voor de Superstar sneakers die ik al zo lang op mijn wishlist had staan. Ik heb de webshops van Zalando, Sneakerbaas, Sarenza en alle andere waar ze eventueel de Superstars zouden verkopen in de gaten gehouden, maar nergens waren ze nog te krijgen in mijn maat, of gewoon helemaal uitverkocht. Nu heb ik ze gewoon via Adidas besteld en had ik ze met twee werkdagen binnen!
_MG_1069 Adidas Superstar Adidas Superstar
Ik ben al in het bezit van een paar Adidas sneakers, de Adidas Originals Supercolors by Pharrell Williams, in een knalroze kleur. Een outfit of the day is ook al op mijn blog verschenen. Maar ik was ook al langere tijd op zoek naar de witte variant met zwarte strepen. Mijn zus had in de 90’s ook van deze sneakers, maar dan met een mintgroene streep. En nu zijn ze weer helemaal hip. Je kan ze ontzettend goed combineren met jeans, maar ook onder een jurk kan het prima, je krijgt daardoor een wat sportievere look. Sowieso zijn witte sneakers helemaal trendy dit jaar en het is inmiddels ook al mijn derde paar witte sneakers na die van K-Swiss en Sacha. Misschien leuk om binnenkort een shoestash video of artikel te maken?
Adidas Superstar Adidas SuperstarAdidas Superstar Adidas Superstar
Ik heb de sneakers afgelopen vrijdag ontvangen en wil ze het liefst iedere dag dragen. Ze zitten ontzettend fijn aan mijn voeten en ze lopen heerlijk. Jullie kunnen zeker nog een outfit of the day verwachten met deze Adidasjes in de hoofdrol. Je bestelt de Adidas Originals via de webshop van Adidas voor  € 90. Als je nog niet ingeschreven staat voor de nieuwsbrief van Adidas kun je je aanmelden en ontvang je 15 % korting op je eerste aankoop. Zo kon ik mijn schoenen voor € 76,50 afrekenen.
Adidas Superstar Adidas Superstar

Ben jij ook een sneakerfan?

liefsmarloes

Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reageer Jorinda 22 augustus 2015

  Wat een mooie sneakers =)
  Ik ben benieuwd naar je schoenen stash !
  Liefs Jorinda

 • Reageer Nicole 22 augustus 2015

  Oh wauw dit zijn echt enorm gave schoenen!

 • Reageer Florence 22 augustus 2015

  Mooie schoentjes!

 • Reageer Dorien 23 augustus 2015

  Leuke aankoop! Ik zou er zelf ook niet altijd aan denken om in de webshop van het merk zelf te kijken.. Zo voor de hand liggend 😀

 • Reageer Madeleine 23 augustus 2015

  oehhhhhh i like it 😀

 • Reageer Raounak 25 augustus 2015

  Wat een beauties!

 • Reageer Claudia 28 augustus 2015

  Ik vind ze echt super vet! En je kunt ze inderdaad met alles combineren.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Dove Nourishing Oil Care shampoo en conditioner

  Toen ik een 2 weken geleden een weekendje bij mijn ouders op de camping was, dacht ik tijdens het winkelen...

  Close