Divoom Voombox Outdoor bluetooth speaker

15 augustus 2015 | Geplaatst in New in, Review

Heb jij dat ook, dat je met je vrienden een dagje naar het strand of een park gaat en je wil een lekker muziekje aan zetten? Het geluid op je telefoon is niet zuiver, of je kan hem niet hard genoeg zetten? Dan heb ik de oplossing: de Divoom Voombox Outdoor bluetooth speaker! Ik ga je er vandaag meer over vertellen. Ik ontving deze speaker via TelecomTelecom.nl waar je nog veel meer Divoom Speakers kunt bestellen.
Divoom Voombox Outdoor

Divoom Voombox Outdoor bluetooth speaker

Een muziekje luisteren op je telefoon of tablet is prima, maar dat is niet de hoofdzaak van je telefoon. Het geluid is prima op een laag volume en met oordopjes in, maar zodra je wat meer volume wil en in de buitenwereld bent, zal je telefoon niet meer aan je eisen voldoen. Daarom heeft Divoom een super toffe Outdoor bluetooth speaker waarmee je muziek kunt afspelen via bluetooth verbinding. Super handig als je een fijn achtergrondmuziekje wil tijdens je dagje strand of park. Of als je op de camping zit met vrienden.
Divoom Outdoor bluetooth speaker

Hieronder de omschrijving van de Divoom speaker die staat op de website van TelecomTelecom.

De Divoom Voombox “Outdoor” uitvoering is een geweldige speaker met 5 perfect uitgebalanceerde drivers voor een indrukwekkende ervaring overal waar het leven u brengt! De ingebouwde tweeter maakt heldere hoge tonen, twee mid/sub drivers geven een knallend effect aan de midrange tonen terwijl de twee passieve radiators een krachtige, diepe bas geven en samen een geweldig geluid produceren. Aan beide zijden van de Voombox knalt het geluid uit de speakers. De speaker wordt beschermd door een stevig, metalen frame en is afgewerkt met schokabsorberend rubber. Hierdoor is de grip bijzonder goed en is de Voombox Outdoor tegen alle outdoor activiteiten beschermd. De robuuste behuizing maakt de Voombox Outdoor de perfecte metgezel tijdens het reizen, bergbeklimmen, wandelen, kamperen, zeilen, fietsen of elke andere outdoor activiteit. Daarnaast is de Voombox Outdoor spatwater dicht, u kunt zonder zorgen genieten van volledige vrijheid.

Zoals je kan lezen heeft deze speaker een heleboel positieve eigenschappen en is hij ideaal voor buiten. Daarnaast is hij ook nog eens spatwaterdicht, dus ga je naar het strand of het zwembad? Gewoon meenemen dus!
Divoom Outdoor bluetooth Divoom Outdoor bluetooth
Ik ontving de Divoom speaker in een doos en daarin zat de verpakking die je hierboven zit. Een stevige box van hard plastic. Je outdoor speaker is hierdoor ontzettend goed beschermd. Onder de speaker zitten de accessoires, zoals een kabel om je speaker mee op te laden een 3,5 mm audio jack kabel en twee koordjes om aan je speaker te bevestigen. Uiteraard zit er ook een handleiding bij. Maar eigenlijk werkt het zo gemakkelijk, dat je de handleiding niet nodig hebt! Er zitten vier knoppen bovenop de speaker. De allerlinkse gebruik je om je speaker aan te zetten, de tweede is om het geluid zachter te zetten, met de derde zet je je muziek op pauze of laat je weer afspelen en met het plusje zet je het volume harder.
Divoom Outdoor bluetooth
Als je de speaker aanzet en de bluetooth inschakelt op je telefoon of tablet, dan krijg je automatisch de melding van een nieuw apparaat en kun je de speaker verbinden. Tot 10 meter afstand heb je bereik, daarna wordt de verbinding slecht en de kwaliteit van de muziek steeds slechter en uiteindelijk valt dan de verbinding weg. Maar wow, er komt echt een super mooi geluid uit die speaker. Veel mooier en beter dan wanneer je muziek afspeelt op telefoon of tablet.
Divoom Outdoor bluetooth
Nog even de belangrijkste kenmerken op een rijtje:

 • Bluetooth V4.0 met A2DP hoge kwaliteit stereo
 • Ook te gebruiken via 3.5 mm audio jack aansluiting
 • Draadloos bereik tot 10 meter
 • Geschikt voor alle media players, iPad/iPod, Tablet PC, MP3 spelers
 • Output: 15 Watts
 • 2-Way sound system, het geluid knalt aan beide zijden van de Voombox uit de speakers
 • 2 Inch full rang driver unit met 2 inch passieve radiator
 • Oplaadbare batterij 3.200 mAh, oplaadbaar via microUSB
 • Oplaadtijd 3-4 uur, speeltijd tot wel 12 uur lang non stop, van dag tot nacht
 • Afmetingen: 185 x 60 x 78 mm
 • Gewicht: 900 gram

Testvideo

Hieronder heb ik een korte video gemaakt om je een indruk te geven van het geluid en volume van de speaker. Ik heb een nummer via Spotify aan staan van Axwell & Ingrosso – Sun is shining. Een heerlijk nummer met een goede beat. Het volume is goed en het geluid heel zuiver. Het werkt ontzettend makkelijk met je telefoon of tablet en je kunt hierdoor genieten van de muziek die je via Spotify afspeelt of een andere muziekspeler.

De Divoom Outdoor Speaker is verkrijgbaar in het blauw, zwart, rood en legergroen voor € 69,00 via TelecomTelecom.nl. Naast bluetooth speakers hebben zij ook nog een uitgebreid assortiment iPhone 6 Plus beschermhoesjes. Dus ik zou je zeker aanraden om eens een kijkje te nemen in de webshop.

liefsmarloes

Dit artikel bevat een product die is opgestuurd in samenwerking met een bedrijf.

Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer Mylou 15 augustus 2015

  Wat een leuk ding zeg!

 • Reageer Monique | WritingMonique 16 augustus 2015

  Ik heb ook een prachtige Divoom speaker en ik vind hem zo handig!

 • Reageer Jouvence 16 augustus 2015

  klinkt goed.! ♥ vind het altijd wel fijn als je aan het water ligt of in de tuin, dat je een lekker muziekje bij de hand hebt xx

 • Reageer Raounak 17 augustus 2015

  Oeehh sounds good! Mis ik stiekem wel, goede speakers nu ik aan t reizen ben.

 • Reageer Gadgetkampioen 27 oktober 2015

  Wat een leuke review! Binnenkort test ik ook een Divoom speaker voor mijn blog Gadgetkampioen

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  New in || Enkellaarsjes van Sacha

  Het mag dan nog hartje zomer zijn, je kunt nooit vroeg genoeg je schoenen voor de herfst en winter in...

  Close