New in || Enkellaarsjes van Sacha

13 augustus 2015 | Geplaatst in Fashion, New in

Het mag dan nog hartje zomer zijn, je kunt nooit vroeg genoeg je schoenen voor de herfst en winter in je stash hebben. En ik kan alvast zeggen dat ik nu al een heerlijk paar schoenen heb voor de koudere dagen. In samenwerking met Sacha heb ik een paar prachtige schoenen uitgezocht via hun webshop en vandaag laat ik ze aan jullie zien. Ben je benieuwd naar mijn nieuwe enkellaarsjes?
Enkellaarsjes van Sacha

New in || Enkellaarsjes van Sacha

Enkellaarsjes zijn een perfecte toevoeging voor iedere garderobe. Je hebt ze in alle soorten en maten, kleuren, met – en zonder hak. Toen ik van Sacha een e-mail kreeg of ik een paar wilde uitzoeken heb ik ook heel uitgebreid de hele collectie bekeken. Na lang wikken en wegen heb ik uiteindelijk een keuze gemaakt. Ik wilde laarzen die ik lang kan dragen en makkelijk kan combineren. Ik ging voor laarsjes zonder hak, om ze ook in de winter te kunnen dragen, zonder op mijn snuit te gaan. Het zijn prachtige laarsjes die perfect geschikt zijn voor de herfst, maar zeker ook voor de winter.
Sacha Shoes Sacha Shoes

En dit zijn ze! Mijn nieuwe aanwinst. Hele mooie bruine laarsjes met een heerlijke gevoerde binnenkant. Ze hebben een beetje wat weg van Shabbies qua model. De schoenen zijn gemaakt van nubuck leer. De binnenvoering is gemaakt van fake fur en de laarzen hebben een rubberen zool. Aan de buitenzijde van de schoenen zit een grove rits die je open en dicht kunt doen. Om in de schoenen te komen is het ook aan te raden om daar gebruik van de maken. Ik vind het leuk dat de schoenen aan een mooie gestikte rand hebben bij de zool Dit geeft een leuk effect. Ze zijn heerlijk warm en je kan ze prima combineren met allerlei outfits. Ik ben er helemaal blij mee!
Sacha Shoes Sacha Shoes Sacha Shoes

Ben jij inmiddels ook al toe aan een nieuw paar enkellaarsjes? Neem dan zeker een kijken in de webshop van Sacha! Mijn enkellaarsjes zijn te koop voor € 119,99. Het bestellen gaat heel eenvoudig en je betaalt via iDEAL, creditcard, Afterpay of PayPal. Vervolgens ontvang je je bestelling met ongeveer 2 werkdagen thuis.
Sacha Shoes Sacha Shoes

Wat vind jij van mijn nieuwe aanwinst? En heb jij al schoenen voor de herfst/winter?

liefsmarloes

Dit artikel bevat product die zijn opgestuurd in samenwerking met een bedrijf.

Vorige post Volgende post

21 reacties

 • Reageer Jorinda 13 augustus 2015

  Wat een super mooie schoenen =)
  Erg leuk voor de herfst/winter.
  Liefs Jorinda

 • Reageer Esther 13 augustus 2015

  Ik heb echt een zwak voor enkellaarsjes, en ook van deze word ik weer helemaal blij! Super leuk paar heb je uitgekozen 🙂

 • Reageer Mariëlle 13 augustus 2015

  Ik vind ze erg leuk! Maar van mij mag de zomer nog wel even duren hihi

  • Reageer GLAMOURMOES 13 augustus 2015

   Haha van mij ook hoor 😉

 • Reageer Fleur Sophia 13 augustus 2015

  Oh wat zijn ze mooi en stoer! En dat bont van binnen lijkt me heerlijk!

 • Reageer Bettie 13 augustus 2015

  Leuke laarsjes. Die lijken mij echt heel lekker zitten voor in de winter. Lekker warm ook in ieder geval.

 • Reageer Nicole 13 augustus 2015

  Oeh dat zijn echt dé perfecte laarsjes!

 • Reageer Manon 13 augustus 2015

  Wat een leukerds! Jij bent alvast in aan het slaan voor de herfst 😀

 • Reageer Bertine 13 augustus 2015

  slim dat je voor een paar laarsjes bent gegaan, daar heb je straks langer wat aan! mooie schoenen zijn het!

 • Reageer Saraya 13 augustus 2015

  Oo mooie laarsjes ❤️
  X

 • Reageer Kelly 13 augustus 2015

  Superleuk voor de komende seizoenen!

 • Reageer Lieke 13 augustus 2015

  Die zijn super leuk!

 • Reageer Denise 13 augustus 2015

  Ze zijn leuk!! <3

 • Reageer Marijn 13 augustus 2015

  Ik snap dat je hier heel blij mee bent, ze zien er mega comfortabel uit!

 • Reageer Jouvence 14 augustus 2015

  wat een leukerds ♥

 • Reageer Eva 14 augustus 2015

  Leuke laarsjes 😀 echt perfect voor de herfst inderdaad. Ik heb zelf laatst ook bruine laarsjes aangeschaft~

 • Reageer Romy Morgan 14 augustus 2015

  Volgens mij zijn ze heerlijk warm!

 • Reageer Daphne 14 augustus 2015

  Ik vind ze superleuk!

 • Reageer Kaylee Roxanne 14 augustus 2015

  Wat een prachtige laarsjes! Een mooi paar enkellaarsjes past onder bijna elke outfit dus ik zeker een must. Heel gaaf.

 • Reageer Claudia 16 augustus 2015

  Oeh die zien er leuk uit. Ze doen me een beetje denken aan een mooie versie van de Uggs :):P

 • Reageer nancy 16 augustus 2015

  Erg hè . ik ben ook al volop aan het shoppen voor het najaar!
  http://www.fashionandfoodandotherstuff.com

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES’ WEEKLY #70: Antwerpen, Donuts en Burgers’ Zoo

  GLAMOURMOES' WEEKLY #70 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close