Op pad met mijn Canon #1 – Burgers’ Zoo

10 augustus 2015 | Geplaatst in Lifestyle

Zaterdag besloot ik dat ik op mijn vrije zondag zin had om een dagje weg te gaan. Toen ik thuis kwam van mijn werk heb ik het voorgesteld aan mijn ouders. Uiteindelijk hebben we zondagochtend besloten om op de fiets naar Arnhem te gaan en een bezoekje te brengen aan Burger’s Zoo. En toevallig genoeg bleken we vorig jaar ook op 9 augustus naar deze dierentuin te zijn geweest. Ik kan zo genieten van een dagje dierentuin. En zoals altijd heb ik ook dit keer weer mijn camera mee genomen. Een nieuwe categorie: Op pad met mijn Canon #1.
Op pad met mijn Canon #1

Op pad met mijn Canon #1 – Burger’s Zoo

Het was een mooie en bijzondere dag gisteren in Burgers’ Zoo. Zag ik zaterdagochtend nog een net geboren kalfje in de wei. In de dierentuin heb ik de eerste stappen van een pasgeboren waterbok gezien. Toen we bij de safari aankwamen was het beestje net geboren en werd het door de moeder helemaal schoongelikt. Uiteindelijk lukte het dier om na een uur op eigen benen te staan, prachtig om te zien. Natuurlijk was er nog veel meer te zien zoals de altijd fotogenieke stokstaartjes! Die zijn zo leuk! Verder zagen we dat apen heel erg gek op ananas zijn en de Maleise beren die weer heerlijk in een boom lagen te slapen of op hun rug. Kijk je mee naar de foto’s die ik maakte met mijn Canon EOS 500D en mijn 55-250 mm lens.
Burgers' Zoo Burgers' Zoo Burgers' Zoo Burgers' Zoo Burgers' Zoo Burgers' Zoo Burgers' Zoo Burgers' Zoo Burgers' Zoo Burgers' Zoo Burgers' Zoo Burgers' Zoo Burgers' Zoo Burgers' Zoo Burgers' Zoo Burgers' Zoo Burgers' Zoo Burgers' Zoo Burgers' Zoo Burgers' Zoo Burgers' Zoo Burgers' Zoo Burgers' Zoo Burgers' Zoo Burgers' Zoo Burgers' Zoo Burgers' Zoo Burgers' Zoo Burgers' Zoo Burgers' Zoo

liefsmarloes

Vorige post Volgende post

10 reacties

 • Reageer Esther 10 augustus 2015

  Wat heb je mooie foto’s gemaakt! Ik ben al zó lang niet meer in een dierentuin geweest!

 • Reageer lonneke 10 augustus 2015

  Wauw, wat een prachtige foto’s heb je gemaakt.
  Dieren zijn altijd ideaal om te fotograferen.
  Ik ben al zo bizar lang niet meer in een dierentuin geweest.
  Liefs Lonneke

 • Reageer Manon 10 augustus 2015

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt!

 • Reageer Chantalle 10 augustus 2015

  Wauw wat een super mooie foto’s! En heel leuk dat je dat allemaal hebt mogen meemaken in de dierentuin!

 • Reageer Nicky 10 augustus 2015

  Echt prachtige foto’s! Ik blijf ook maar foto’s maken wanneer ik weer eens in de Artis ben. Heel mooi!

 • Reageer Natascha 10 augustus 2015

  Wat heb je super mooie foto’s gemaakt! Ik moet echt eens vaker naar de dierentuin gaan als ik dit zo zie, wat super leuk!

 • Reageer Mylou 10 augustus 2015

  Wat een prachtige foto’s en wat bijzonder om die net geboren waterbok mee te maken 🙂

 • Reageer Florence 10 augustus 2015

  Wat een leuke foto’s!

 • Reageer Linda / Oh My Beauty 10 augustus 2015

  Ik ben geen fan van dierentuinen, omdat ik vind dat wilde dieren in de vrijheid horen te leven, maar ik vind je foto’s echt prachtig!

 • Reageer Saraya 10 augustus 2015

  Wauww prachtige foto’s ❤️
  Leuk voor te zien 🙂
  X

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  OOTD: Midi rok H&M

  Een tijd terug ben ik weer samen met mijn nicht op pad geweest voor het maken van outfitfoto's. Ik heb drie...

  Close