Mijn summer essentials met beachwear van Sevenbien

6 augustus 2015 | Geplaatst in Beauty, Fashion, New in

Terwijl ik dit artikel schrijf is het buiten nog zo’n dertig graden, daar waar het vanmiddag ongeveer 34 graden was. De zomer is er toch echt, soms helaas met wat dagen regen, maar regelmatig laat de zon zich zien. En uiteraard horen er bij tropische temperaturen ook summer essentials. Ik laat jullie mijn summer essentials zien met onder andere een super gave en fashionable bikini van Sevenbien. Ben je benieuwd wat mijn summer essentials zijn? Lees dan snel verder.
Sevenbien bikini

Mijn summer essentials met beachwear van Sevenbien

Een van de belangrijkste items tijdens de zomer is natuurlijk beachwear. Je hebt tegenwoordig beachwear in alle soorten en maten. Mooie tuniekjes, pareo’s, bikini’s en badpakken. Naast de beachwear heb je natuurlijk ook fijne slippers, zonbescherming, goed leesvoer en mooi gelakte nagels nodig. Al een tijdje terug was ik op het idee gekomen om een artikel te maken over mijn summer essentials, maar ik kwam er steeds niet aan toe om foto’s te maken. Nu heb ik dat eindelijk gedaan en deel ik mijn 9 belangrijkste items voor deze zomer.
Summer Essentials

Bikini van Sevenbien

Onderstaande bikini heb ik via de webshop van Sevenbien besteld. Naast bikini’s heeft deze leuke webshop nog ontzettend veel meer toffe items. De bikini heeft voorgevormde cups en een super tof aztec printje met hele vrolijke kleuren. Het is een haltermodel die je in je nek en op je rug strikt met de zwarte bandjes. Het broekje heeft ook gestrikte bandjes, die je iets losser of strakker kunt maken. Dit is een maat M en die past mij perfect. De bikini kost € 29,99 en is verkrijgbaar in de maten S t/m XL.
Bikini Sevenbien

Teenslippers Ipanema

Deze slippers kocht ik twee jaar geleden tijdens mijn vakantie in Limburg. Het zijn duurdere teenslippers van het merk Ipanema, maar je merkt wel ontzettend veel verschil met goedkopere slippers. Ze lopen ontzettend lekker, ze schuren niet tussen je tenen en ook is de zool stevig, waardoor je niet zo snel steentjes voelt aan de onderkant van je voeten. Ik vind het printje heel leuk en loop er in de zomer graag op.
Ipanema slippers

Zonbescherming, – verzorging en zonnebril

Als iets belangrijk is tijdens de zomer dan is het wel zonbescherming. Ik heb een heleboel verschillende zonbeschermingsproducten in mijn beautykast liggen, maar de Kruidvat So Lait Sun Protection is diegene die ik nu het meest gebruik. Het nadeel vind ik dat deze een witte waas achterlaat en ook niet zo snel intrekt. Hier heb ik eigenlijk altijd een hekel aan, maar voordat ik mijn favoriet weer kan kopen, moeten er toch eerst andere producten opgemaakt worden. Als ik echt in de zon heb gezeten of gelegen (dit gebeurt niet vaak) dan vind ik het wel lekker om ‘s avonds een after sun product te smeren. De After Sun van Garnier Ambre Solaire is mijn favoriet. Als laatste moeten je ogen natuurlijk ook goed beschermd zijn en daarvoor heb ik mijn zonnebril van de Mango. Ook dit was een wat duurdere zonnebril voor mijn doen, maar hij zit recht en glijdt niet van mijn neus af.
Zonbescherming en - verzorging Zonnebril Mango

Nagellak van Essie en Rimmel London

Een leuk kleurtje op je nagels doet het altijd goed in de zomer. De twee onderstaande lakjes zijn denk ik wel mijn favorieten momenteel. Over de Rimmel London nagellak van Rita Ora schreef ik al een review inclusief swatches. Geel is toch wel een ultiem zomers en vrolijk kleurtje. Het Essie nagellakje komt uit de zomercollectie van dit jaar en is een prachtige blauwe kleur met een paarse ondertoon. Hier komt zeker nog een artikel over online. Beide lakjes geven mijn een zomergevoel en behoren daarom tot mijn summer essentials.
Rimmel London en Essie nagellak

GLAMOUR Zomerboek en Victoria’s Secret body mist

En als laatste heb ik nog een superdik zomerboek van Glamour dat niet mag ontbreken in dit lijstje, want wat is er nou heerlijker dan lekker te lezen tijdens de zomer. Met uiteraard een koud drankje of een ijsje erbij. Glamour is mijn favoriete tijdschrift en toen ze een zomerboek uitbrachten, moest ik die natuurlijk aanschaffen. Ik ben er nog niet in begonnen, maar dat ga ik zeker snel doen. De Victoria’s Secret body mists doen het heel goed, want Pure Seduction zat al in mijn Current Favourites die een tijdje geleden online kwam en Love Spell hoort tot mijn summer essentials. Een heerlijke fruitige geur met perzik.
GLAMOUR summer book

Wat zijn jouw summer essentials?

liefsmarloes

Dit artikel bevat product die zijn opgestuurd in samenwerking met een bedrijf.

Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Daphne 6 augustus 2015

  Oeh wat een mooie bikini! <3 En Pret a Surfer is ook een heel mooi lakje!

 • Reageer Nicole 6 augustus 2015

  Wat een super leuke bikini!

 • Reageer Manon 6 augustus 2015

  Wat een mooie bikini!

 • Reageer Cindy 6 augustus 2015

  Wat een toffe bikini zeg!

 • Reageer Jouvence 6 augustus 2015

  wat een leuke bikini.! ♥ xx

 • Reageer Mylou 6 augustus 2015

  Wat een leuke bikini zeg! Erg mooi 🙂

 • Reageer melissa 6 augustus 2015

  De bikini is echt zeer mooi! Een VS body mist mag ook nooit ontbreken in mijn handtas tijdens de zomer ^^

 • Reageer Femke 16 juni 2016

  Hoi,

  Heb je deze zonnebril nog in gebruik? Mocht dit niet zo zijn en hij ziet er nog goed uit. Zou je dan overwegen om hem aan mij te verkopen? Ik mijne helaas verloren laatst en ik kan geen zonnebril meer vinden die deze overtreft. Ik kan hem helaas ook nergens anders meer vinden..

  Groetjes Femke

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES’ WEEKLY #69: Wilsumer Berge, Emmen en Johan Cruijfschaal

  GLAMOURMOES' WEEKLY #69 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close