GLAMOURMOES’ WEEKLY #69: Wilsumer Berge, Emmen en Johan Cruijfschaal

4 augustus 2015 | Geplaatst in GLAMOURMOES' WEEKLY, Personal

GLAMOURMOES’ WEEKLY #69 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van mijn Samsung Galaxy S6. Een nieuwe week vol foto’s van alles wat ik heb meegemaakt deze week. De week duurde van 28 juli tot en met 3 augustus 2015.
GLAMOURMOES' WEEKLY #69

GLAMOURMOES’ WEEKLY #69: Wilsumer Berge, Emmen en Johan Cruijfschaal

Gisteren is er geen artikel online gekomen, zoals normaal gesproken wel het geval is, maar dat kwam omdat ik van vrijdag tot en met zondag bij m’n ouders op de camping in Duitsland was en daarna door ging naar Amsterdam voor de Johan Cruijfschaal in de Arena. Toen ik thuis kwam had ik geen energie meer om een artikel in elkaar te zetten. Daarnaast vind ik het zonde als het artikel afgeraffeld wordt. Ik heb een prima week gehad, vooral het weekend was heerlijk. Op het werk was het zo druk, dat ik aan het einde van de week pijn in mijn keel had en iedere keer kriebelhoest krijg. Gelukkig had ik een lekker lang weekend in het vooruitzicht. Ik ging na mijn werk door naar Wilsum in Duitsland (dit ligt over de grens bij Hardenberg), daar stonden mijn ouders op de camping. Ik heb genoten van het heerlijke weer, we brachten een bezoekje aan Emmen en eindelijk ben ik weer eens een boek gaan lezen. Zondagmiddag vertrok ik naar Apeldoorn om m’n PSV buddy op te halen, waarna we doorreden naar Amsterdam voor de wedstrijd van PSV tegen FC Groningen. Super lekker weer, gezellige sfeer in het stadion en 3-0 winst op Groningen. Dus ik ging tevreden weer naar huis. Wel met ontzettende keelpijn en een schorre stem. Maandag was een heerlijke relax dag, want ik was nog vrij. Ik ging met mijn broertje naar Duitsland voor boodschappen en we brachten ook nog even een bezoekje aan de DM Drogerie.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Goedemorgen.

Sevenbien

Mijn nieuwe bikini van Sevenbien is binnen, binnenkort een uitgebreid artikel hierover.

Een mooie lucht op de vroege ochtend.

Een mooie lucht op de vroege ochtend.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Onderweg naar huis.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Ik had zin in pannekoeken, dus die bakte ik afgelopen woensdag voor mezelf.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Daarbij keek ik een aflevering van Suits.

GLAMOURMOES' WEEKLY

En ´s avonds in bed keek ik de nieuwste Pretty Little Liars.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Nani! <3

GLAMOURMOES' WEEKLY

Pannekoek als ontbijt, gewoon omdat het kan.

GLAMOURMOES' WEEKLY

En toen was ik al op de camping in Duitsland.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Eindelijk tijd om tijdschriften te lezen.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Konijntjes waren er genoeg te vinden.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Ontbijten met broodjes uit de oven.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Onderweg naar Emmen.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Deze stoel vind ik echt super tof!

GLAMOURMOES' WEEKLY

We strijken neer bij La Place voor een drankje en een taartje.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Minions voor in de tuin bij de Blokker.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Dit is serieus pas mijn allereerste ijsje van een ijssalon dit jaar. Ik nam witte chocolade en Kinder Bueno ijs.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Een kerkje in Uelsen.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Heel veel Minion koekjes.

GLAMOURMOES' WEEKLY

´Fingerfood voor vuisten´.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Ik kocht in Emmen bij de Boekenvoordeel drie boeken, een trilogie. Dit is het eerste deel.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Hmmmm!

GLAMOURMOES' WEEKLY

We hadden het weekend weer prachtig weer!

GLAMOURMOES' WEEKLY

´s Ochtends lees ik verder in mijn boek en ontdek een regenboog.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Onderweg naar Amsterdam (via Apeldoorn)

GLAMOURMOES' WEEKLY

We zijn er klaar voor, kaartjes zijn omgewisseld.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Ons uitzicht.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Dit is de Kampioenuh stijl!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Prachtig!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Maandag onderweg naar Kleve.

GLAMOURMOES' WEEKLY

In de DM Drogerie.

GLAMOURMOES' WEEKLY

DM is nog lekker aangevuld hier.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Nog een snapchat selfie.

 

 

 

 

 

liefsmarloes

 

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Maaike 4 augustus 2015

  Ahhh die minions zijn cute haha! En de bikini van Sevenbien ziet er ook onwijs leuk uit <3

 • Reageer Jorinda 4 augustus 2015

  Wat een leuke foto’s weer =)
  Ziet eruit als een leuke week !
  Liefs Jorinda

 • Reageer Manon 4 augustus 2015

  Wat een leuke week heb je gehad . die bikini van sevenbien is zo leuk

 • Reageer Bertine 4 augustus 2015

  wat een mega gave bikini! en gefeli met de overwinning:)

 • Reageer Saraya 4 augustus 2015

  Leuke foto’s, mooie bikini 🙂
  Ooo die pizza burger ziet er heerlijk uit!
  X

 • Reageer Kaylee Roxanne 5 augustus 2015

  Hoe smaakte die pizzaburger? Het ziet er zo lekker uit, maar ben benieuwd of het daardoor niet een beetje tegenvalt. Het ziet eruit alsof je enorm genoten heb, allemaal leuke en gezellige foto’s. En minions. Minions zijn altijd goed.

  • Reageer GLAMOURMOES 11 augustus 2015

   Ja ik vond hem heel lekker!

 • Reageer Cindy 7 augustus 2015

  Ik ben ook benieuwd naar de pizzaburger. Alleen hou ik niet van salami hihi

 • Reageer Lisa 18 augustus 2015

  Super leuk!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  OOTD – Witte sneakers Sacha

  Afgelopen zondag ben ik weer samen met mijn nicht op pad geweest voor het maken van outfitfoto's. Ik heb drie...

  Close