Current Favourites #1

27 juli 2015 | Geplaatst in Beauty

Heel lang heb ik iedere maand mijn top 5 favoriete producten gedeeld en daarvoor iedere maand gewoon al mijn favoriete producten. Maar zoals jullie misschien gemerkt hebben is er van de maand mei en juni geen favorieten artikel online gekomen. Ik merk dat ik langere tijd dezelfde producten gebruik en dan dus niet specifiek meer nieuwe producten in een artikel kan laten zien. Daarom heb ik besloten om niet meer iedere maand mijn favoriete producten te laten zien, maar ééns in de zoveel tijd. Vandaag is het tijd voor Current Favourites #1.
Current Favourites #1

Current Favourites #1

Momenteel heb ik een aantal favoriete producten die ik echt bijna iedere dag gebruik. Ik ontdekte een nieuwe shampoo en conditioner van Andrélon. Ik waan me op een exotisch eiland met de Spa Secrets Miracles of Bali shower foam. Mijn huid wordt heerlijk zacht met de zoete Vineyard Peach body butter van The Body Shop en ook mijn gezicht krijgt de juiste verzorging met de Vitamine E crème. Ook ‘s nachts krijgt mijn huid een opkikker met een nachtcrème van L’Oreal Paris. En mijn wimpers worden voorzien van een laagje mascara door de Clinque High Impact mascara.  Als laatste de Victoria Secret Body Mist die met dit warme weer echt heerlijk is. Dit zijn mijn favorieten van dit moment en hieronder licht ik ze nog kort toe.

Andrélon Keratine Repair shampoo + conditioner

Ik ben nooit fan geweest van Andrélon shampoo, heel vroeger wel, maar al een aantal jaar heb ik ze niet in huis gehad. Daarnaast vind ik de shampoo vaak in verhouding heel duur. Maar ik heb het merk toch nog maar weer eens een kans gegeven. Toen ik een paar weken geleden bij de Jumbo was, was de Andrélon in de aanbieding en kocht ik de Keratine Repair lijn. En ik ben er heel erg over te spreken. Ik heb ook op de ingrediëntenlijst gezien dat er daadwerkelijk een behoorlijke hoeveelheid keratine in zit en dat is voor mijn krullende haren echt perfect. Mijn haar ruikt lekker en is daarnaast heel erg verzorgd en zacht.
Andrélon Keratin Repair

Spa Secrets Miracles of Bali shower foam

Ik schreef al een uitgebreide review over de Spa Secrets Miracles of Bali shower foam, maar hij hoort ook gewoon echt in mijn favoriete lijstje. Je waant je echt in een tropisch land met deze foam onder de douche. Een heerlijke geur van kokos en frangipani. En daarnaast natuurlijk dat heerlijke schuim, zorgt voor een heerlijke douchebeurt. Ik gebruik altijd heel veel van dit spul, zodat het lekker schuimt en de hele badkamer er naar ruikt. Ik wil ook heel graag nog de body cream proberen uit deze lijn, maar eerst moet ik nog flink wat body butters op maken.
Spa Secrets Miracles of Bali shower foam

Yves Rocher Exfoliating Shower Gel

Deze Exfoliating shower gel van Yves Rocher won ik via de winactie van Sanae van Sans Life. En wat is dit een heerlijk product. Ik hou van schuimende producten en als die dan ook nog eens scrubben is dat perfect. Er zitten geen plastic bolletjes in deze scrub en het ruikt heerlijk zoet naar frambozen. Mijn dode huidcellen worden verwijderd en mijn huid voelt lekker zacht aan. Een feestje om te gebruiken onder de douche.
Yves Rocher Exfoliating Shower Gel

The Body Shop Vineyard Peach body butter

Deze body butter is denk ik wel een van mijn meest favoriete body butters aller tijden en sowieso mijn meest favoriete geur van The Body Shop. Deze heerlijke Vineyard Peach variant ruikt zo lekker! Heerlijk zoet, naar echte perzik. En mijn huid wordt ook nog eens heel erg lekker gevoed door deze butter. Ik denk dat ik wel kan zeggen dat deze tot mijn all time favourites behoort.
The Body Shop Vineyard Peach body butter

The Body Shop Vitamin E cream

Over deze dagcrème van The Body Shop heb ik al ontzettend veel gelezen, maar de prijs hield me wel steeds heel erg tegen. Dit potje dagcrème kost namelijk  € 17. Maar ik kan je nu wel vertellen dat ik hem het wel waard vind. Ten eerste omdat de crème heerlijk subtiel ruikt, maar ook omdat de substantie heel lekker is en ook nog eens heel fijn aanbrengt. Mijn huid vind de Vitamine E crème ook echt heerlijk, en zelfs mijn droge neus is er weg van.
The Body Shop Vitamin E cream

L’Oreal Paris Hydra Active 3 night cream

Voor de nacht gebruik ik altijd een andere crème dan voor de dag. Een tijdje geleden was ik in Duitsland bij de DM en toen nam ik een nieuwe nachtcrème mee, omdat de Ziaja Goat’s Milk variant op was. Ik koos voor een nachtcrème uit de Hydra Active 3 lijn van L’Oreal Paris. Deze is in Duitsland veel betaalbaarder en ging voor € 3,95 mee naar Nederland. Ik ben heel blij met deze crème, die mijn huid ‘s nachts de hydratatie en verzorging geeft die het nodig heeft. En het zorgt voor een super zacht huidje als ik ‘s ochtends wakker word.
L'Oreal Paris Hydra Active 3 night cream

Clinique High Impact mascara

Ook een make up product hoort thuis in mijn favoriete van dit moment. Het is een mascara die ik een tijdje geleden al ontvangen heb toen ik gezichtsverzorging van Clinique kocht bij de Douglas. Ik heb de mascara toen getest, maar was er niet heel enthousiast van. Tot een paar weken terug. Ik besloot de Clinique High Impact mascara nog een kans te geven en nu gebruik ik hem eigenlijk iedere dag. De High Impact mascara heeft een borsteltje met haartjes, die ik normaal helemaal niet fijn vind, maar deze geeft mijn wimpers mooi volume en separatie.
_MG_0826

Victoria’s Secret Body Mist Pure Seduction

Dat ik fan van Victoria’s Secret is geen geheim meer en ik heb dan ook al verschillende body mists in mijn stash. Deze Pure Seduction variant met rode pruim en fresia is toch wel een van mijn favoriete geuren, samen met de Coconut Passion variant. Heerlijk zoet met een vleugje bloemen. Dit echt een heerlijk product als het warm is en ik gebruik hem dan ook graag. Het blijft wel een body mist en daardoor is de geur wel een stuk sneller vervlogen.
_MG_0827

Wat is jouw favoriete product?

liefsmarloes

Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Reageer Jorinda 27 juli 2015

  Wat een fijne favorieten heb je =)
  The Body Shop is echt een heel fijn merk.
  Liefs Jorinda

 • Reageer Jenzll 27 juli 2015

  er zitten echt leuke dingen tussen!

 • Reageer Manon 27 juli 2015

  Wat een fijne favoriete , de TBS body butter is erg lekker

 • Reageer Amy 27 juli 2015

  Mooie favorieten! Die Vitamine E creme wil ik wel eens proberen 😀

 • Reageer Nicole 27 juli 2015

  Wat heb je fijne favorieten zeg! De mascara van Clinique lijkt me erg prettig.

 • Reageer Anita 27 juli 2015

  Wat een heerlijke favorieten! Ik ben momenteel helemaal fan van de body mists van Benetton!

 • Reageer Kelly 27 juli 2015

  Die mascara van clinique kreeg ik laatst ook opgestuurd van Douglas nadat ze maar mijn halve bestelling hadden gestuurd. Heel fijn inderdaad! Vond ‘m in het begin ook niet zo, maar na een tweede poging beviel hij toch best goed.

  • Reageer GLAMOURMOES 27 juli 2015

   Gek is dat soms hè, dat je een product ineens wel fijn vind.

 • Reageer priscilla 27 juli 2015

  De shower foam van Kruidvat gebruik ik zelf momenteel ook, erg lekker! Fijne favorieten <3

 • Reageer Rosa 27 juli 2015

  Die shampoo wil ik wel proberen! Bedankt voor de tip

 • Reageer Jouvence 29 juli 2015

  de body mist van victoria’s secret is heerlijk.! ♥

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Stapelreview mascara #2: Max Factor, Essence en Rimmel London

  Het is lang geleden dat ik voor het laatst een mascara review heb geplaatst, dus vandaag laat ik jullie kennismaken...

  Close