Otterbox Strada serie – Samsung Galaxy S6

23 juli 2015 | Geplaatst in New in, Review

Onlangs liet ik jullie op mijn blog voor het eerst kennismaken met het merk Otterbox. Ik testte een heerlijk roze met mintgroen hoesje voor mijn telefoon. En nu zijn we weer wat weken verder en werd ik wederom benaderd door GSMpunt om een van de nieuwste hoesjes van Otterbox te testen: de Otterbox Strada Folio case. Uiteraard was ik erg nieuwsgierig en vorige week ontving ik het hoesje. Inmiddels heb ik het getest en laat ik je zien om welk hoesje het gaat en wat ik er van vond. Ben je benieuwd?
Otterbox Strada Serie

Otterbox Strada Serie – Samsung Galaxy S6

De Melon Pop Symmetry Case van Otterbox is mij goed bevallen en heb ik met veel plezier om mijn telefoon gedragen. Nu is het tijd om iets nieuws te testen, iets wat ik zelf absoluut niet zo snel zou kopen voor mijn telefoon. De Strada Serie heeft namelijk telefoonhoesjes voor de Samsung Galaxy S6 en de iPhone 6 met een flipcover, verkrijgbaar in het zwart en bruin. Flipcoverhoesjes vond ik nooit fijn, vanwege die flap die dan over het scherm van je telefoon zit, maar soms moet je eens wat nieuws proberen en daarom nu de Otterbox folio case voor mijn geliefde Samsung Galaxy S6 in de review. Hieronder de informatie over de Strada Serie die op de website van GSMpunt staat:

De Otterbox Strada Folio Case voor de Samsung Galaxy S6 heeft zijn design te danken aan de combinatie van drie pijlers: bescherming, stijl en functie. Met een book-style cover, biedt de Strada Folio Case complete bescherming rondom uw Samsung Galaxy S6. De handige flip beschikt verder over een sleuf, waar u een ID kaart, of ander pas in kunt bewaren. De buitenzijde van de Otterbox Strada Folio Case is vervaardigd van hoogwaardig en echt leer dat het geheel een stijlvol en premium uiterlijk geeft. Als laatste beschikt de hoes over een geborsteld stalen logo dat de cover stevig vergrendelt wanneer dit nodig is.

Otterbox

Bescherming voor mijn telefoon vind ik erg belangrijk, want hij wil nog wel eens van de wastafel of bank afvallen, omdat die op het randje ligt. Daarnaast is mijn Samsung Galaxy S6 geen goedkope telefoon, dus zit ik niet te wachten op een reparatie, omdat het scherm gebarsten is. Een goede case is daarom erg belangrijk. Maar naast bescherming wil het oog ook wat, want ik hou niet zo van saaie telefoonhoesjes.
Otterbox Otterbox

Dit is hem dan, het nieuwe hoesje van Otterbox uit de Strada Serie. Op het oog een heel normaal hoesje met een flipcover en ietwat saai qua kleur, maar het is wel gemaakt van echt leer. Je ziet dat het een kwalitatief goed hoesje is, met goede bescherming en netjes afgewerkt. Er zitten geen ‘bramen’ bij de openingen waar je speaker zit en je oordopjes en oplader aangesloten worden. De zijkanten zijn van flexibel materiaal en zoals je op onderstaande foto kan zien, ook wat donkerder van kleur. De case zelf is roodbruin en afgewerkt met donkerbruine details. Het hoesje sluit echt perfect aan om mijn telefoon en is er ook gemakkelijk weer af te halen. De achterkant van het hoesje is weer van heel stevig materiaal, zodat je telefoon optimaal beschermd is tegen vallen, krassen en andere beschadigingen. De binnenkant van de case is ook weer van het flexibele materiaal, waar ook de zijkanten van gemaakt zijn. De flipcover is stevig en sluit goed door de magneet. Ook het zilverkleurig detail aan de zijkant waar ‘Otterbox’ in staat maakt het stijlvolle hoesje helemaal af. Al met al ben ik eigenlijk wel te spreken over het hoesje.
Otterbox Otterbox

Otterbox Strada Folio Case in het kort

 • Biedt uw Samsung Galaxy S6 optimale bescherming
 • Is vervaardigd uit hoogwaardige materialen
 • Beschikt over een broekzakvriendelijk design
 • Vervaardigd uit echt leer
 • Eenvoudig te installeren
 • Magnetische sluiting
 • Beschikt over een kaarthouder

Naast goede bescherming voor je telefoon en het scherm van je telefoon zit er aan de binnenkant ook nog een kaarthouder. Nou ben ik zelf niet het type die pasjes bij mijn telefoon in stopt, want ik heb altijd mijn portemonnee bij me, maar als je alleen je telefoon ergens mee naar toe neemt, kun je hier je bankpas, rijbewijs en ID-kaart kwijt. Super handig natuurlijk.
OtterboxOtterbox

Conclusie

Otterbox biedt ontzettende goed passende en beschermende telefooncases aan en deze uit de Strada serie is daar zeker geen uitzondering op. Ik hoef echt niet bang te zijn dat mijn telefoon beschadigd is als ik hem een keer laat vallen, want hij is aan alle kanten beschermd. Ik heb cases voor de S6 die de boven- en onderkant van mijn telefoon niet beschermen, waardoor je daar juist altijd de krasjes en beschadigingen ziet. Het is echt een heel fijn en kwalitatief goed hoesje als je een flipcover fijn vind. Ik persoonlijk kan er toch nog steeds niet aan wennen, want ik moet gewoon die telefoon in mijn hand kunnen houden en het scherm kunnen bekijken, zonder dat ik die flipcover om moet vouwen of moet tegenhouden. Het design is mooi, strak en stijlvol. Zeker ook geschikt voor mannen, maar als je als vrouw van weinig poespas houdt, zou ik deze Strada case zeker aanraden.

Ben jij ook nieuwsgierig naar een Otterbox hoesje? Neem dan gerust een kijkje in de webshop van GSMPunt, want zij hebben een ruime keuze aan telefoonhoesjes voor verschillende merken en telefoons. De Otterbox Strada telefooncase is verkrijgbaar bij GSMpunt voor € 49,95.

liefsmarloes

Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd in samenwerking met een bedrijf.

Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Manon 23 juli 2015

  Een Etterbox hoesje is echt heel fijn en stevig! deze ziet er mooi uit

 • Reageer Saraya 23 juli 2015

  Leuk hoesje!
  X

 • Reageer Mylou 23 juli 2015

  Wat een mooi hoesje! Ziet er chique uit :).

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES’ WEEKLY #67: Magic Mike XXL, Arnhem en ontsnapte schapen

  GLAMOURMOES' WEEKLY #67 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close