Beautybox juni 2015

18 juli 2015 | Geplaatst in Beauty, Unboxing

Het heeft dit keer wat langer geduurd dan normaal, voordat het artikel over de Beautybox online is gekomen. Ik ontving hem pas begin juli en had niet zo veel tijd om er uitgebreid foto’s van te maken. Nu heb ik dat wel gedaan en laat ik jullie zien wat er in de Beautybox zit. Het is de Beautybox juni 2015. Een leuke zomerse editie dit keer.

Beautybox brengt de beste beautyproducten bij jou thuis! Met de expertise van verschillende beautyexperts, beautyjournalisten en andere beautypassionista’s wordt maandelijks een verrassingsbox vol met luxe producten samengesteld; van prachtige high-end merken en niche brands, tot de nieuwste innovaties op de markt. Een box die je echt niet mag missen. [Beautybox]

Iedere maand vind ik het weer een feestje om de Beautybox te ontvangen. Het uitpakken van de doos en de mooie zwarte box met inhoud die tevoorschijn komt. Ik ben altijd nieuwsgierig naar de producten die in de box zitten. Wat ik vind van deze box? Dat lees je als je klikt op ‘Lees verder’ Ben jij ook nieuwsgierig?
Beautybox juni 2015

Beautybox juni 2015

We waren nog wat skeptisch, maar langzaam maar zeker worden we steeds vaker getrakteerd op zonnige dagen met temperaturen van boven de 20 graden, yay! Dat betekent veel buiten spelen, langere avonden, maar dit betekent ook dat een abonnement op Beautybox nog nooit zo leuk is geweest!

Beautybox maakt je de komende maanden namelijk wegwijs in de zomerse cosmetica. Natuurlijk denk je dan gelijk aan zonbescherming, maar ook trakteren we je deze maand op een heerlijk Aloe Vera-product voor je handjes en een superluxe dagcrème om je huid soepel te houden. De box is natuurlijk niet compleet zonder zomerse make-up, in de vorm van een blush in een to-die-for tint…
Beautybox

NO-AD – Hawaiian Oil factor 10 – 100 ml / € 10,99

De zonnebeschermingsproducten van No-Ad bevatten hoogwaardige filters die bescherming bieden tegen zowel UVA- als UVB straling. De producten absorberen snel en zijn waterproof. Bovendien zijn de producten hypoallergeen en dus ook uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Het unieke aan No-Ad is, dat er voor verschillende beschermingsfactoren een uniforme prijs wordt gehanteerd. Zo hoeft iemand met een gevoelige huid niet meer te betalen voor een hypoallergeen antizonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor. Deze factor 10 Hawaiian Oil in handige spray flacon bevat verzorgende kokosolie, vitamine E en cacaoboter en ruikt heerlijk tropisch.
No-Ad Hawaiian Oil

Drs. Hans Schreuder – HPO Morning Cream – 100 ml / € 44,95

De luxe Morning Cream van Drs. Hans Schreuder zorgt voor een verfrissend begin van de dag en een gezonde huid. Een soepel smerende dagcrème, verrijkt met natuurlijk melkzuur en vitamine E die de huid vitaliseren en verzorgen. De natuurlijke gezichtscrème is verrijkt met gistextract dat extra voeding geeft, huidzuiverend werkt en de zuurstofopname van de huid verbetert. De crème bevat ook anti-oxidanten die veroudering tegengaan (anti-aging). De natuurlijke HPO-morning cream beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf en verzacht haar. Zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid.
Drs. Hans Schreuder HPO Morning cream

BeautyUK – Brush & Blush Rustic Peach – Fullsize / € 5,95

Deze super handige hoog gepigmenteerde blush van het Britse BeautyUK is voorzien van een super handige brush, zodat je jouw favoriete zomerse touch-up lekker snel aan kan brengen. De peachy-kleur complimenteert alle gebronsde huidjes en is daarmee de absolute zomer-musthave!
Beauty UK blush

IDC Institute – Aloe Vera Handcream – 75 ml / € 4,95

Aloe Vera is één van de fijnste natuurlijke ingrediënten voor in de zomer. Het kalmeert de huid na lange blootstelling aan de zon en geeft een heerlijk verkoelend effect. En daar weten ze bij het Spaanse IDC Institute wel wat van! Neem deze heerlijk ruikende handcrème mee op vakantie, dat ene weekendje weg of gebruik ‘m voor het slapen gaan, na een dag zon.
_MG_0776

Himalaya Herbals – Sparkly White Herbal tandpasta – Fullsize / € 3,99

Wat is het toch heerlijk dat steeds meer cosmeticaproducten bestaan uit natuurlijke ingrediënten! Zo ook deze te gekke Sparkly White tandpasta van Himalaya Herbals! De tandpasta bestaat uit een kruidenformule gebaseerd op planten-enzymtechnologie gemaakt van papaja en ananas. Het verwijdert vlekken op de oppervlakte van je tanden binnen twee weken. Dit zorgt voor stralend witte tanden. Wel zo fijn in de zomer! We zijn erg benieuwd naar je bevindingen!
Himalaya Herbals Sparkly White Herbal tandpasta

Conclusie

Ik ontvang de Beautybox nu al meer dan een jaar, maar ik ben steeds meer aan het twijfelen of ik het abonnement niet een tijdje ga stopzetten. Ik vind het iedere maand leuk om de box te ontvangen, maar ik merk dat er steeds meer spullen in zitten die ik niet gebruik, of waar ik al veel van heb liggen. Ze verdwijnen allemaal in beautylades en vervolgens komen ze er bijna niet meer uit. Ik vind deze inhoud leuk, maar niet heel spectaculair. Wel ben ik heel benieuwd naar de No-Ad Hawaiian Oil en de Drs. Hans Schreuder HPO Morning cream. De tandpasta is trouwens een interessante toevoeging, want die ontvang je niet vaak. De handcrème heb ik aan mijn moeder gegeven, want ik heb nog zoveel, dat deze niet op gaat komen. De blush is mooi van kleur, maar met dit warme weer gebruik ik absoluut niet meer make-up dan nodig. Ik denk er nog even over na, de volgende maand is al betaald, dus wellicht dat ik daarna mijn abonnement in ieder geval voor een tijdje stop zet.
Inhoud Beautybox

Ontvang jij de Beautybox of een soortgelijke box?

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Maaike 18 juli 2015

  Hmmm ik word niet helemaal warm van deze spulletjes! En als je ze niet veel gebruikt, zou ik ook inderdaad de box stopzetten 🙂

 • Reageer Nicole 18 juli 2015

  Hmm ik ben niet echt onder de indruk. Zoals je al zegt zijn het echt van die spullen die je niet echt veel gebruikt of die niet zo heel speciaal zijn.

 • Reageer Natascha 19 juli 2015

  Dit is voor mij ook een beetje de reden om van een box af te zien, het zijn vaak mooie producten maar vaker nog is het het nét niet. En dat vind ik bij deze ook weer.

 • Reageer Linda / Oh My Beauty 19 juli 2015

  Hmm, lastig altijd. Ik ontvang deze box ook al een tijdje en elke keer denk ik ook dat ik ga opzeggen, maar daar vind ik het dan toch weer iets te leuk voor. 🙂

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Yarrah biologisch hondenvoer – Huisdierplein

  Een tijdje terug ontving ik van Huisdierplein een e-mail met de vraag of ik producten voor mijn hond wilde ontvangen....

  Close