Yarrah biologisch hondenvoer – Huisdierplein

16 juli 2015 | Geplaatst in Lifestyle, Review

Een tijdje terug ontving ik van Huisdierplein een e-mail met de vraag of ik producten voor mijn hond wilde ontvangen. Na dat ik dat had voorgelegd aan Nani, mijn hond, antwoordde ik de e-mail bevestigend. Een paar dagen later ontving ik een enorm pakket van Huisdierplein met voer van het merk Yarrah. Dit is een merk met biologisch honden- en kattenvoer. Ik liet mijn hond uitgebreid testen en vandaag daarom een extra artikel met daarin wat meer informatie over het voer en je kunt zien wat Nani ervan vindt.
Yarrah biologisch hondenvoer

Yarrah biologisch hondenvoer – Huisdierplein

Onze hond krijgt iedere dag eigenlijk hetzelfde voer van Kenner, senior brokken. Toen ik dus een e-mail kreeg van Huisdierplein met de vraag of ik hondenvoer van het merk Yarrah wilde ontvangen, was ik wel benieuwd. Tot mijn verbazing kreeg ik een ontzettend groot pakket toegestuurd met een grote zak droogvoer, vier blikjes met voer, kauwstaafjes en zeven kleine bakjes met voer. Mijn hond werd helemaal gek toen ze aan de doos kon ruiken. Hieronder een uitleg over het biologische voer van Yarrah dat op de website van Huisdierplein staat.

Wat betekent Biologisch voor Yarrah eigenlijk?

“In de eerste plaats gebruikt Yarrah alleen vlees van dieren die gewoon een beter leven hebben gehad. Neem nou onze kip: deze loopt binnen en buiten, krijgt zelf ook alleen maar bio te eten en groeit op een normale manier. Een ‘plofkip’ vind je dus nooit in ons voer. In de tweede plaats zitten er geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen in Yarrah hondenvoer en kattenvoer. Waarom zouden we? Het voer is van nature al lekker. In de derde plaats testen we nooit op dieren en hebben we geen kennels. Nieuwe producten worden door gewone huisdieren uitgeprobeerd bij hun eigen gezin. Vinden ze het lekker en zijn de ingrediënten goed voor het dier, dan lanceren we een nieuw product. Kortom, wanneer je kiest voor hondenvoer of kattenvoer van Yarrah, dan kies je voor een goed en gezond leven van je huisdier én voor een beter leven voor alle dieren!”
Pakket Huisdierplein
Voor Nani ontving ik o.a. de volgende producten om haar te laten proeven:

 • Yarrah Bio Adult Droogvoer Kip
 • Yarrah Bio Hondenvoer Brokjes in Saus Rund met Brandnetel & Tomaat
 • Yarrah Bio Hondenvoer Brokjes in Saus Kip met Aloe vera
 • Yarrah Bio Hondenvoer Paté Kalkoen met Aloe vera
 • Yarrah Bio Hondenvoer Brokjes in Saus Rund met Peterselie & Tijm
 • Yarrah Bio Hondenvoer Paté Kip met Zeewier
 • Yarrah Biologische Kauwsticks
 • Yarrah Bio Hondenvoer Paté Kip met Zeewier & Spirulina

Ik vind het goed dat dit voer biologisch is en niet getest is op dieren. Daarnaast is het ook prettig om te weten dat er geen kleur-, geur- en smaakstoffen zijn toegevoegd aan de producten. Ik kan je vertellen dat mijn hond ontzettend gek is op blikvoer, maar dat ze deze niet gegeten maar gevreten heeft, zoals ze dat zo mooi zeggen. Ook het droogvoer vond ze ontzettend lekker. Wij hebben dit na een tijdje gemengd met haar gewone brokken, maar ze viste precies de biologische brokken van Yarrah er tussen uit, terwijl die er bijna hetzelfde uitzagen.  Hieronder heb ik nog wat korte filmpjes achter elkaar gezet van Nani die twee keer een blikje voer krijgt. Het laatste filmpje is helaas wat donker, maar ik vond het toch wel leuk om het er in te laten staan.

Yarrah Biologisch hondenvoer is verkrijgbaar bij Huisdierplein vanaf € 13,86. Het is duurder dan normaal blikvoer, maar dan heb je wel hondenvoer waar geen kleur-, geur- en smaakstoffen aan toegevoegd zijn en ook is het 100 % biologisch.

Welk voer krijgt jouw huisdier?

liefsmarloes

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd in samenwerking met een bedrijf.

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Kim - AlleenPuur.nl 16 juli 2015

  Wat goed dat ze biologische dierenvoeding verkopen! Ik probeer zelf zo bewust mogelijk te leven en vind het belangrijk om mijn huisdier hier ook van te voorzien.

 • Reageer Manon 16 juli 2015

  Ik ben heel benieuwd naar biologische voeding voor dieren

 • Reageer Saraya 16 juli 2015

  Ik heb ook eens z’n pakket ontvangen voor onze poezen & ons hondje, ze waren er ook dol op 🙂
  Altijd leuk voor je huisdieren extra te verwennen 🙂
  X

 • Reageer Linda / Oh My Beauty 16 juli 2015

  Wauw, wat goed dat er tegenwoordig biologisch hondenvoer bestaat. Dat zou verplicht moeten worden 🙂 Fijn dat je hond het zo lekker vindt en helemaal leuk dat je zo’n mooi pakket thuisgestuurd kreeg!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Casio Retro horloge van HorlogeShop.nl

  Een horloge is voor mij een extra toevoeging om een outfit helemaal af te maken. Soms draag ik een horloge...

  Close