GLAMOURMOES’ WEEKLY #66: Primark, Ikea en Minions

14 juli 2015 | Geplaatst in GLAMOURMOES' WEEKLY, Personal

GLAMOURMOES’ WEEKLY #66 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van mijn Samsung Galaxy S6. Een nieuwe week vol foto’s  van alles wat ik heb meegemaakt deze week. De week duurde van 7 juli tot en met 13 juli 2015.
GLAMOURMOES' WEEKLY #66

GLAMOURMOES’ WEEKLY #66: Primark, Ikea en Minions

Waar ik aan het begin van de week dacht dat ik niet zo’n interessante en boeiende week had, bleek dat uiteindelijk nog wel mee te vallen. Ik werkte van dinsdag tot en met donderdag, was vervolgens twee dagen vrij en op zondag moest ik ook weer aan de bak. Dinsdagavond na het sporten ging ik nog met mijn ouders naar de kermis bij ons in de stad, waar ik helaas faalde om een Minion uit de grijpautomaten te halen. Ik bracht op vrijdag een bezoekje aan Arnhem, omdat ik een bedel voor mijn moeder ging ophalen bij de Pandora winkel. Ik besloot daarna nog even bij de Primark naar binnen te gaan en scoorde eindelijk een ubercool Minions shirt op de mannenafdeling.  Vrijdagavond ging ik met mijn ouders naar de Ikea, waar we kaneeldingen kochten voor in de oven en een hele grote zak schepsnoep. Zaterdag was het weer prachtig weer, ik maakte schoon, deed boodschappen voor mijn oma en ‘s middags door naar een verjaardag. Onverwachts ben ik ‘s avonds ook nog naar de bioscoop geweest met een vriend. We gingen naar de Minions film en ik heb de hele film met een big smile op mijn gezicht gezeten. Wat is dat toch een geniale film. Ik had bijna een hele zak M&M’s leeg en na de bios gingen we nog even langs de Starbucks. Zondag werkte ik dus en op maandag werd mijn blog geblokkeerd, omdat er een te hoog aantal geautomatiseerde comments op mijn blog stond (spam dus). Ik heb wel een plugin ervoor geïnstalleerd, maar de spam wordt niet automatisch geleegd. Inmiddels is dit wel het geval en hoop ik dat de site weer definitief vrij gegeven wordt.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Dit is dus heel fijn. Na het Wish Outdoor festival lag er een kaart onder de ruitenwisser, maar ik dacht dat die eraf gewaaid was, niet dus! Nu is mijn ruit wit!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Onderweg naar de kermis, de zon gaat heel mooi onder.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Op de oranjeleenfiets van de garage. Even uitproberen. De auto van mijn ouders stond bij de garage en mijn moeder neemt dan altijd een leenfiets mee.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Even de kermis over. Eigenlijk doe ik dat ieder jaar met mijn ouders.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Woensdag heb ik avonddienst.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Mooi die hortensia met de druppels erop.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Donderdag hebben we lunch op het werk, een lekker broodje met beenham en honing mosterdsaus had ik dit keer. Helaas ging wel mijn spalkje los, waardoor ik weer naar de orthodontist moest.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Avondrood.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Vrijdagochtend besluit ik pannekoeken te bakken. Ik maak ze van amandelmelk, speltmeel en eieren. Dus nog best gezond.

GLAMOURMOES' WEEKLY

En ik eet er appelstroop op in plaats van suikerstroop.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Op naar de Primark. Het was er echt een zooitje, vreselijk!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Toch nog wat gekocht, dus met mijn aankoopjes op de fiets richting de supermarkt.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Daar zag ik een heleboel Treaclemoon!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Eten koken.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Ik maakte wraps met kip, sla, cherrytomaatjes, komkommer en een sausje van yoghurt, yogonaise en kerriepoeder. Mijn bord is een beetje te klein voor twee wraps.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Hop naar de Ikea!

Minions Primark

Mijn ubercoole Minionsshirt!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Hmmmm heerlijk deze kaneeldingen uit de oven van de Ikea.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Hey Nani!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Ik keek de eerste helft van de oefenwedstrijd van PSV tegen FC Basel.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Poging om mijn benen te bruinen tijdens de verjaardag in de zon, helaas werd ik al vrij snel rood en ben ik weer in de schaduw gaan zitten.

Starbucks Arnhem

Na de bios, een bezoekje aan de Starbucks. Deze awesome tekening hing aan de muur!

Yoghurt blend Starbucks

Ik ging voor een yoghurt blend mango passionfruit! Lekker!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Onderweg naar huis kwam ik weer langs de wei waar de koeien en kalfjes staan, ze stonden nu dichtbij het hek.

GLAMOURMOES' WEEKLY

We hebben voor Nani ijsjes gemaakt. Een bekertje met yoghurt, brokjes, worst en een dentastick in de diepvries en die kan ze dan oplikken en eten.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Zondag werken, lunchen met knackebrod, zuivelspread en komkommer.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Toen ik thuis kwam had mama soep gemaakt met ciabatta´s.

GLAMOURMOES' WEEKLY

En dit is een snapchatfoto die ik zaterdag maakte. Heerlijk een raketje met dat warme weer.

Hoe was jouw week?

liefsmarloes

Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Reageer Svenja 14 juli 2015

  Zo te zien heb je weer een hele fijne week gehad! Ik ben van de week ook naar de Primark en Ikea geweest, altijd leuk! En jum die kaneelbolletjes zijn echt lekker hé, heb er gister ook van eentje genoten!

 • Reageer Jenn 14 juli 2015

  Ziet er uit als een leuke en gezellige week 🙂

 • Reageer Malou 14 juli 2015

  Daar ook al een zooitje ja? In Enschede ook, echt jammer.

 • Reageer Mylou 14 juli 2015

  Ziet er leuk uit! Die tekening bij de Starbucks is echt geweldig, haha :). Mijn week was voornamelijk bankhangen met de laptop.

 • Reageer Manon 14 juli 2015

  Ik wil ook snel een keer naar de Ikea. Ik ben echt in mijn hele leven maar 1 x naar de starbucks geweest

 • Reageer Maaike 14 juli 2015

  Oeh, die wraps en die kaneeldingen zien er lekker uit!

 • Reageer Sanae 14 juli 2015

  Lijkt me een heerlijke week!

 • Reageer Jorinda 14 juli 2015

  Wat een leuke foto’s weer =)
  Dat minion shirt is echt leuk!
  Liefs Jorinda

 • Reageer Bertine 14 juli 2015

  wat een leuke week! wel balen van dat kaartje dat af heeft gegeven op je auto:( wat heb je leuke sandaaltjes trouwens:)

 • Reageer Cindy 14 juli 2015

  Fijne week weer zeg. Het is voor mij een tijd geleden dat ik naar Primark ben geweest. Mijn ouders zijn toevallig gisteren voor de eerste keer in hun leven bij Primark geweest: Mijn vader vond het écht niets hihi. Zonde van dat kaartje! Ik had ooit eens na een dancefeest iets anders op mijn autoruit: Een grote sticker met daarop een barst, net alsof er écht een barst in je autoruit zat. Was vanwege een actie om niet met drank en drugs op te gaan rijden, nou, ik kreeg een hartverzakking (later zag ik dat die stickers op héél veel auto’s zaten, met precies dezelfde ster er in.. Maar toch)

 • Reageer Raounak 14 juli 2015

  Die zonsondergang foto vind ik zoo mooi!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Reis naar Noorwegen deel #2 – door Marlieke

  Vandaag eens wat anders op mijn blog, namelijk een reisverslag van iemand anders dan ikzelf. Mijn nicht is eind mei,...

  Close