New in: Pandora ringen en oorbellen

11 juli 2015 | Geplaatst in Fashion, New in, Shoplog

Ik vertelde over mijn Pandora aankopen in mijn shoplog, die je hier kunt bekijken, maar op camera waren ze niet goed zichtbaar. Dus ik wilde toch nog graag een apart artikel maken hierover. Twee weken geleden gaf ik al mijn contante spaargeld uit bij de Pandora winkel in Arnhem en nam vier prachtige sieraden mee naar huis. Ik kocht drie ringen en een paar oorbellen en ik ben er ontzettend blij mee. Vandaag staan deze sieraden dan ook even in het zonnetje op mijn blog.
Pandora ringen

New in: Pandora ringen en oorbellen

De sieraden van Pandora zijn echt prachtig en als ik in die winkel sta, dan weet ik bijna niet wat ik moet kiezen. Maar ik had in de Elle al een tijd geleden een hele mooie ring gezien en dus ging ik daar naar op zoek. Ik wilde graag een echte zilveren ring, die ook lang mooi blijft. Uiteindelijk zag ik nog twee andere ringen die ik ook heel mooi vond en die besloot ik toen ook maar mee te nemen. Ik kan ze nu alleen dragen, maar ook met z’n tweeën of drieën, ideaal dus. Daarnaast ging ik de winkel ook nog uit met een paar hele mooie oorbellen. Ik heb langere tijd last van korstjes en jeuk aan mijn oorlelletjes als ik goedkope oorbellen in heb en daarom kocht ik nu zilveren oorbellen. Ben je al benieuwd wat er in die mooie Pandora doosjes zit?

XOXO – ring / € 119

Kijk hoe mooi deze ring is! Hiervoor ging ik naar de winkel en gelukkig hadden ze hem nog: de XOXO-ring. En het doet me natuurlijk gelijk aan Gossip Girl denken. Ik heb nog gevraagd of het daarop geïnspireerd was, maar dat kon ze niet zeggen. Ik vind hem prachtig, met de steentjes en de XOXO’s aan elkaar. Het is een vrij brede en grove ring, maar je kunt hem nog prima met een andere ring samen dragen.
Pandora XOXO ring Pandora XOXO ring Pandora XOXO ring

Sterretjes ring / € 49

Tijdens het passen van ringen kwam ik deze sterretjes ring tegen en die vond ik ook gelijk heel erg leuk. De ring is minder breed dan de XOXO variant en heeft verder geen steentjes. Het zijn allemaal sterretjes die met elkaar verbonden zijn. Erg mooie zilveren ring die ik nu al een paar keer gedragen heb, het voordeel is dat ik deze ook gewoon om kan houden als ik mijn handen was, omdat het echt zilver is.
Pandora sterretjes ring Pandora sterretjes ring Pandora sterretjes ring

Subtiele smalle ring met steentjes / € 49

De laatste ring die ik kocht is een hele subtiele en iets nettere ring dan de vorige. Het is een smalle ring met om de paar milimeter een heel klein steentje. Deze draag je heel mooi gecombineerd met een subtiele ketting om je nek en bij nette jurkjes. Het materiaal is verder glad en zilver.
Pandora smalle ring Pandora smalle ring Pandora smalle ring

Ik vind alle drie de ringen echt prachtig. De XOXO-ring is echt de eyecatcher natuurlijk, maar ook de sterretjes ring vind ik heel erg leuk. De smalle ring met de kleine steentjes maakt het helemaal af. Hieronder draag ik de ringen allemaal tegelijk om een vinger. Je kunt met de Pandora ringen echt eindeloos combineren en ze hebben zoveel keus. Toen ik gisteren weer in de winkel stond zag ik weer zoveel mooie ringen! Voorlopig houd ik het bij deze drie, maar ik zeg niet dat er in de toekomst niet nog één bij komt.
_MG_0728

Oorbellen donkergrijs met steentjes / € 59

Als laatste kocht ik deze mooie oorbellen. Het zijn halve rondjes bezet met kleine steentjes. Ze zijn wat donkerder van kleur, maar je kunt ze prima overal bij dragen. En met deze oorbellen heb ik eindelijk geen jeuk meer en krab ik de korstjes niet meer stuk achter mijn oren. Ik vind de oorbellen subtiel, maar als ik mijn haren in een knotje heb, vallen ze wel op.
_MG_0729 _MG_0731 _MG_0732

Heb jij sieraden van Pandora?

liefsmarloes

Vorige post Volgende post

12 reacties

 • Reageer Kim 11 juli 2015

  Wat een leuke sieraden heb je gekocht! Vraagje; heb je geen last van een nickel

 • Reageer Manon 11 juli 2015

  Wauw die eerste ring vind ik echt heel erg mooi!

 • Reageer anna 11 juli 2015

  Die ringen zijn echt prachtig!

 • Reageer Mylou 11 juli 2015

  Wat gaaf, die XOXO ring! Een echte eyecatcher inderdaad ;). Zelf heb ik helaas nog niks van Pandora, maar ik hoop dat daar in de toekomst verandering in komt1

 • Reageer Maaike 11 juli 2015

  Oh wauw, die ringen bij elkaar zien er echt ontzettend leuk uit!

 • Reageer Mariëlle 11 juli 2015

  Je bent weer een aantal mooie sieraden rijker!!

 • Reageer Jouvence 11 juli 2015

  erg mooi ♥

 • Reageer Fleur 11 juli 2015

  Vind dat dunne ringetje heel erg mooi. Classy!

 • Reageer Natiza 11 juli 2015

  Wauwww ! Ze zijn echt zo ontzettend mooi

 • Reageer Anita 11 juli 2015

  Ik vind de ring met sterretjes echt prachtig!

 • Reageer Cindy 12 juli 2015

  Wat een leuke sieraden zeg! Ik heb niets van Pandora eigenlijk

 • Reageer Daphne 12 juli 2015

  Wat een prachtige sieraden!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Reis naar Noorwegen deel #1 – door Marlieke

  Vandaag eens wat anders op mijn blog, namelijk een reisverslag van iemand anders dan ikzelf. Mijn nicht is eind mei,...

  Close