Sally Hansen Miracle Gel nagellak 190 Pinky Rings

29 juni 2015 | Geplaatst in Beauty, Swatches

Vorige week bracht ik een bezoekje aan de DM Drogerie in Kleve en daar kocht ik een setje nagellak, waar ik al heel lang nieuwsgierig naar was. In de bloggerswereld is het al enorm bekend en na het lezen van zoveel reviews en het zien van al die swatches wilde ik toch ook wel een keer die nagellak van Sally Hansen proberen. Bij de DM zag ik een voordeelsetje met een lakje en een topcoat en die nam ik mee naar huis. De Sally Hansen Miracle Gel nagellak in de kleur 190 Pinky Rings wordt getest en geswatcht vandaag.
Sally Hansen Miracle Gel

Sally Hansen Miracle Gel nagellak 190 Pinky Rings

The ONLY TRUE 2-STEP GEL MANICURE with no light needed. Over 45 shades that wow! And it’s only from Sally Hansen. Leading the revolution in gel technology. For Best Results: Make sure nails are clean and dry. Use nail polish remover to wipe away any residue on the nail.

 • Step 1: Apply 2 coats of Miracle Gel™ Color. Allow color to dry for 5 minutes
 • Step 2: Apply 1 coat of Miracle Gel™ Top Coat

OMGel! Let natural light do the rest! [Sally Hansen]

De beloftes van de Sally Hansen nagellak klinken goed, want het beloofd tot 14 dagen mooi op je nagels te blijven zitten en dat ook nog eens zonder een UV-lamp. En dus wel het effect van een gelnagellak. Ik ben benieuwd. Eerst kijken we uiteraard even naar de verpakking en het kwastje.

Verpakking

De Sally Hansen nagellak zit in redelijke grote flacons met een brede onderkant. Op de topcoatlak zit een witte dop en op de kleur zit een zwarte dop. Ik vind de potjes er leuk uitzien en de kleur van de nagellak is ook duidelijk te zien. Verder staat er ook duidelijk op de dop dat je geen lamp nodig hebt voor deze Miracle Gel nagellak. Uiteraard is natuurlijk het belangrijkste hoe het kwastje eruitziet en hoe de nagellak er op de nagels uitziet.
Sally Hansen Sally Hansen

Kwastje

De kwastjes van de Sally Hansen nagellak zijn echt lekker breed. De haartjes zijn stevig, maar wel flexibel genoeg om over je nagel te lakken. Ook zijn alle haartjes even lang en zitten er geen losse haartjes tussen. Een kwalitatief goed kwastje dus. Bij de foto van de het kwastje van de topcoat kun je het beste zien hoe het kwastje eruit ziet.
Sally Hansen _MG_0704

Swatches

En dan is het nu tijd voor de swatches. Ik koos in de DM voor dit heerlijke snoeperige roze kleurtje genaamd Pinky Rings. Het is een lichtroze kleurtje, ideaal voor deze zomer. Je brengt twee laagjes aan van deze kleur en die laat je dan 5 minuten drogen. Vervolgens breng je de topcoat aan op de roze lak. Ik vind het kleurtje ontzettend leuk, zoet en snoeperig. Past perfect bij mij. De roze lak is heel gemakkelijk aan te brengen en dekt ook al wel na een laagje, maar omdat het aangeraden werd twee laagjes aan te brengen, heb ik dat ook gedaan.
_MG_0702

Ik had zelf nog niets langer moeten wachten met het aanbrengen van de topcoat, want op één nagel mengde deze met de roze lak, waardoor ik het niet meer netjes kreeg. Dus zeker wel die 5 minuten wachten voor je de topcoat aanbrengt. Op bovenstaande en onderstaande foto zie je de nagellak op mijn nagels. Het ziet er heel mooi en strak uit. De vraag is natuurlijk of het 14 dagen blijft zitten. Nou, bij mij dus echt niet. Ik had na twee dagen al de eerste chips en na drie dagen begon het echt af te bladderen. Nou zijn mijn nagels waarschijnlijk ook niet zo sterk en zal het wellicht daardoor sneller chippen, maar ik had toch zeker wel verwacht dat het minimaal 7 dagen zou blijven zitten. Maar dat was dus helaas niet het geval.
_MG_0703

De kleur is top, de topcoat werkt ook goed, maar de houdbaarheid is bij mij dus lang geen 14 dagen. Maar wellicht komt dat vooral door mijn zwakke nagels en het feit dat ik heel veel bezig ben met mijn handen.

Heb jij de Sally Hansen nagellak al geprobeerd? En hoe lang bleef de lak zitten?

liefsmarloes

Vorige post Volgende post

15 reacties

 • Reageer Jamey 29 juni 2015

  Mooi kleurtje heb je gekozen zeg!

 • Reageer Daphne 29 juni 2015

  Wat een prachtig roze kleurtje, jammer dat ie geen 14 dagen houdt zoals de lak belooft. Daar zou ik ook last van hebben!

 • Reageer Mandy 29 juni 2015

  wat een lief kleurtje heb je gekozen! Jammer dat het er alsnog zo snel ging chippen. Ik had wel verwacht dat het geen 14 dagen zou blijven zitten, maar 3 is wel weinig.

 • Reageer Northflix 29 juni 2015

  Wat jammer van de houdbaarheid, maar verder wel een leuk kleurtje!

 • Reageer priscilla 29 juni 2015

  Wat jammer zeg dat het bij jou al zo snel eraf gaat. Bij mij blijft het ook geen 14 dagen zitten, maar wel minimaal 6 tot 8 dagen. Mooi kleurtje heb je uitgezocht!

 • Reageer alexa 29 juni 2015

  Jammer dat het resultaat bij jou niet fantastisch is, heb ze zelf nog nooit geprobeerd want vind ze best prijzig!

 • Reageer Maaike 29 juni 2015

  Ik denk dat het bij mij ook niet zo lang blijft zitten. Ik vind de roze kleur erg mooi trouwens!

 • Reageer Nicole 29 juni 2015

  Ik vind het echt een leuk kleurtje. Bij mij blijven ze ook geen 14 dagen zitten, maar ze blijven in ieder geval beter zitten dan andere lakjes.

 • Reageer Rosa 29 juni 2015

  Jammer dat hij zo snel chipt! Heb je dat ook met Essie nagellak? Die blijft bij altijd heel goed zitten 🙂

 • Reageer Sanae 29 juni 2015

  Prachtig kleurtje! Bij mij bleef de nagellak van Sally Hansen ook niet lang zitten haha.

 • Reageer Manon 29 juni 2015

  Jammer dat het niet 14 dagen blijft zitten, maar ligt er maar ook net aan wat je doet met je nagels en wat voor conditie ze hebben. Ik vind de kleur erg mooi

 • Reageer Jolet 29 juni 2015

  Wat een super leuk kleurtje! Ik heb ook een sally hansen, ook een roze maar dan een tintje lichter dan de jouwe. Ik vind ze heel goed!

 • Reageer Mariëlle 29 juni 2015

  Ik vind het een mooie kleur maar het is jammer dat hij niet voldoet aan wat er belooft wordt!

 • Reageer Jouvence 29 juni 2015

  erg mooie kleur, wel jammer dat hij niet zo lang blijft zitten ♥ xx

 • Reageer marjolein 29 juni 2015

  Ik heb precies dezelfde kleur! Bij mij blijft hij dus ook echt geen 14 dagen zitten.. drie max, dus was zwaar teleurgesteld! Zo zonde, want het is echt geen goedkope lak. Wel een fijn artikel trouwens! x

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  OOTD Geruite blouse Stradivarius

  Vorige week zondag was het tijd voor outfitfoto's. Ik was bij mijn oma op bezoek en mijn nicht had haar...

  Close