OOTD Geruite blouse Stradivarius

27 juni 2015 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Vorige week zondag was het tijd voor outfitfoto’s. Ik was bij mijn oma op bezoek en mijn nicht had haar camera meegenomen. Dus voordat we ging eten zijn we even naar buiten geglipt en hebben we in de buurt wat foto’s geschoten. We kwamen onderweg nog ienieminie kikkers tegen en heel veel ganzenpoep. Ook maakte we nog een geniale springfoto. Kijk je mee?
Geruite blouse

OOTD Geruite blouse Stradivarius

Ik vond het lastig om een outfit uit te zoeken, want het weer is een beetje raar geweest afgelopen dagen. En uiteindelijk heeft het zondagochtend ook echt keihard geregend, maar ‘s middags klaarde het gelukkig op. Ik besloot om mijn geruite blouse van Stradivarius, die ik kocht in Barcelona, aan te doen. Dit is en super leuke en vlotte dunne blouse met donkerblauw en wit. Ik vind het leuk dat je de blouse zowel open als dicht kunt dragen en ook de opgerolde mouwen vind ik leuk. Verder droeg ik er een witte basic top van Vero Moda onder, mijn grijze skinny van de Zara en mijn KSWISS sneakers.

Blouse – Stradivarius / Top – Vero Moda / Jeans – Zara / Sneakers – KSWISS / Ring – Silk.

Stradivarius blouse Stradivarius blouse Stradivarius blouse Stradivarius blouse Stradivarius blouse Stradivarius blouse Stradivarius blouse Stradivarius blouse Stradivarius blouse Stradivarius blouse Stradivarius blouse

Vorige post Volgende post

12 reacties

 • Reageer Tineke 27 juni 2015

  Mooie outfit, ik ben dol op zulk soort blousjes!
  Liefs

 • Reageer Svenja 27 juni 2015

  Wat een frisse en sportieve outfit heb je aan. Vooral de witte sneakers en top maken het geheel lekker zomers <3

 • Reageer Bente 27 juni 2015

  Hahaha die springfoto’s! Leuk!

  Leuke blouse ook inderdaad, zowel open als dicht!

 • Reageer Mariëlle 27 juni 2015

  Volgens mij heb je het leuk gehad tijdens de shoot hihi! Ik ben heel jaloers op je gave schoenen!

  • Reageer GLAMOURMOES 27 juni 2015

   Haha ja, lol heb ik zeker gehad.

 • Reageer Nicole 27 juni 2015

  Echt een hele leuke outfit!

 • Reageer Manon 27 juni 2015

  Leuk zo een geruite blouse

 • Reageer Esther 27 juni 2015

  Wat een leuke blouse heb je aan! Leuk gecombineerd 🙂

 • Reageer Jorinda 28 juni 2015

  Wat een leuke outfit =)
  Erg leuke blouse en sneakers !
  Liefs Jorinda

 • Reageer bymarlayne 28 juni 2015

  Leuke outfit!

 • Reageer Sanae 29 juni 2015

  Simpel, maar erg leuk!

 • Reageer Jouvence 30 juni 2015

  mooie outfit en erg leuke foto’s ♥ xx

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Shoplog DM Drogerie Kleve

  In mijn GLAMOURMOES' WEEKLY van afgelopen dinsdag konden jullie al zien dat ik naar Duitsland was geweest om inkopen te...

  Close