Nivea Body Lotion onder de douche Q10 Plus

22 juni 2015 | Geplaatst in Beauty, Review

Toen de body lotion voor onder de douche net in de winkels lag heb ik wel eens een fles gehad, maar vond ik het helemaal niet fijn en niet zuinig in gebruik. Maar sinds ik een tester heb gebruikt van de Nivea Body Lotion onder de douche Q10 Plus ben ik om. Deze tester heeft mijn gedachte doen veranderen en ik heb een fles gekocht toen deze in de aanbieding was bij de Kruidvat. In deze review lees je wat ik er van vind.
Nivea Body Lotion onder de douche

Nivea Body Lotion onder de douche Q10 Plus

De snelste manier om je huid te verstevigen. Ontdek de nieuwe manier van hydrateren én verstevigen met de 1e Verstevigende Q10 Body Lotion voor onder de douche van NIVEA(R). Deze bodylotion verstevigt de huid en biedt meer dan 24uur hydratatie. Ervaar het masserende effect van de Q10 massage capsules, terwijl de formule inwerkt op je huid bij contact met warm water. Na enkele seconden kan je de lotion al afspoelen en voelt je huid steviger en gehydrateerd aan. [Nivea]

Ik was dus helemaal geen fan van body lotion onder de douche, omdat de douche er glibberig van werd en ik ook het gevoel had dat ik super veel nodig had voor mijn lichaam. Maar eigenlijk blijkt het allemaal wel mee te vallen. De douche is niet glad als je goed oplet en je hebt helemaal niet zo veel nodig. Ik dacht dat ik veel nodig had, omdat je normaal gesproken douchegel natuurlijk gebruikt en dit lekker laat schuimen. De Nivea Body Lotion onder de douche schuimt niet, maar verdeeld wel heel makkelijk.
Nivea onder de douche

Verpakking

De Body Lotion Q10 Plus voor onder de douche zit in een strakke witte fles met vooral blauwe en gele opdruk. Natuurlijk ontbreekt het herkenbare logo van Nivea niet. Ook is het duidelijk dat de body lotion voor onder de douche is. De flacon is bovenaan heel plat en loopt naar beneden toe uit. Er zit een gemakkelijke klikdop op en die kan je tijdens het douchen goed openen en weer dicht doen. Ook met gladde handen. Op de verpakking staat ook duidelijk dat je moet oppassen met de body lotion vanwege gladheid. Ook staat er aangegeven dat je het product niet moet gebruiken onder je voetzolen, direct na het scheren, op het gezicht of bij intieme zones. Er zit 250 ml in deze fles.
Nivea onder de douche Nivea onder de douche

Ingrediënten

Hieronder de ingrediëntenlijst van de body lotion. Ubiquinone is de andere benaming voor Q10, vervolgens wordt ook menthol genoemd. De ingrediënten waarvan Nivea dus claimt dat ze er in zitten, zitten er ook in en ze staan niet helemaal onderaan de lijst.

Aqua, Cera Microcristallina, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Coco-Glycerides, Stearyl Alcohol, Hydrated Silica, Myristyl Alcohol, Ubiquinone, Menthol, Tocopherol, Sodium Carbomer, Sodium Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Hydroxypropyl Methylcellulose, Cellulose, Mannitol, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Phenoxyethanol, Linalool, Citronellol, Benzyl Alcohol, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Parfum, CI 77492.
Nivea onder de douche

Product

De body lotion voor onder de douche heeft een hele fijne, witte substantie. Op de tweede foto hieronder kun je zien dat het product gele capsules bevat, zoals Nivea ook al aangeeft in de productbeschrijving. Deze bolletjes zijn niet grof en scrubben verder ook niet. De textuur is luchtig en je kunt het heel gemakkelijk verdelen over je natte huid. Als je het met masserende bewegingen aanbrengt merk je dat het product heel lichtjes en romig schuimt. Dus toch, ha! De capsules die erin zitten voel je op je huid, maar die hebben een fijne masserende werking.
Nivea onder de douche Nivea onder de douche Nivea onder de douche

Ervaring

Gebruiksaanwijzing: 1. Was jezelf met douchegel en spoel deze af. 2. Breng de bodylotion aan. 3. Spoel de lotion na een paar seconden af. 4. Droog je af.

Ik heb de body lotion nu eigenlijk standaard in de badkamer staan en als ik ga douchen gebruik ik hem met veel plezier. Eerst was ik mezelf met een lekkere douchegel en vervolgens breng ik lekker royaal de lotion aan over mijn lichaam. De geur is heel fris en schoon en je ruikt een klein beetje de menthol die er in zit. Je verdeelt de lotion ontzettend gemakkelijk over je huid en daarna spoel je het af met warm water. Na het douchen droog ik mezelf af en voelt mijn huid weer heerlijk zacht en verzorgd. Het verstevigende effect vind ik moeilijk te beoordelen. Maar dat ik helemaal om ben lijkt me wel duidelijk. Het is namelijk gewoon ideaal, dat je na het afdrogen niet meer hoeft te smeren met butters of lotions die nog moeten intrekken. Je kunt je gelijk aankleden. De lotions zijn er ook nog in de varianten: Onder de douche Body Lotion, Onder de douche Body Milk, Zijdezacht, Cacao en Honey.
Nivea onder de douche
Nivea Body Lotion onder de douche Q10 Plus is verkrijgbaar bij drogisterijen voor € 7,49

liefsmarloes

Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Reageer Maaike 22 juni 2015

  Ik vind die body lotions voor onder de douche van Nivea heerlijk! Ik heb alle varianten gehad, behalve deze geloof ik. Fijne review!

 • Reageer Northflix 22 juni 2015

  Klinkt goed! Ik heb de “gewone” blauwe getest en de Honey.
  Over beide varianten was ik enthousiast!

 • Reageer Manon 22 juni 2015

  Ik heb de andere nog steeds op de doucheplank staat ‘de blauwe fles’ deze klinkt ook wel erg goed!

 • Reageer Nicole 22 juni 2015

  Deze lijkt me erg fijn. Ik vind sowieso de onder de douche bodylotions wel fijn, al vind ik ze niet voedend genoeg.

 • Reageer anna 22 juni 2015

  Deze lijkt me heel fijn! Hij is wel een beetje prijzig.

 • Reageer Sanae 22 juni 2015

  Oh jeetje, ideaal! Ik ga deze zeker een keer proberen.

 • Reageer Jouvence 22 juni 2015

  lijkt me erg fijn in gebruik ♥ en het scheelt tijd xx

 • Reageer Esther 22 juni 2015

  Ik snap dat heel veel mensen dit ideaal vinden, alleen vind ik het toch nét iets lekkerder om me na het douchen in te smeren. En dat het dan even moet intrekken neem ik dan maar voor lief 🙂

 • Reageer Teddy 22 juni 2015

  Ik heb dit product al een paar keer zien staan in de winkel en twijfelde of ie fijn zou zijn, maar zo te horen is ie dat dus zeker!

 • Reageer raounak 22 juni 2015

  Fijn he! Ik ben al bijna toe aan mijn tweede fles.

 • Reageer melissa 22 juni 2015

  Oh ik ben hier benieuwd naar! Dit lijkt mij zeer handig voor als je na het douchen minder tijd hebt om een body butter te gebruiken. Over de producten van Nivea ben ik over het algemeen tevreden x

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Otterbox Symmetry Case Samsung Galaxy S6

  Een tijd geleden werd ik benaderd door GSMpunt of ik interesse had in een samenwerking. Heel toevallig had ik net...

  Close