Otterbox Symmetry Case Samsung Galaxy S6

20 juni 2015 | Geplaatst in Review

Een tijd geleden werd ik benaderd door GSMpunt of ik interesse had in een samenwerking. Heel toevallig had ik net een nieuwe telefoon en was ik nog wel op zoek naar een nieuwe telefooncase, dus deze samenwerking kwam natuurlijk als geroepen. Ik ontving een Otterbox Symmetry Series telefooncase voor mijn Samsung Galaxy S6 en vandaag vertel ik er meer over.
Otterbox Symmetry

Otterbox Symmetry Samsung Galaxy S6

Gecertificeerde valbescherming, ontwerp uit één stuk, shock absorberende binnenkant en gemakkelijke installatie. Zomaar wat kreten die op de verpakking van mijn nieuwe telefooncase staan. Ik heb de Otterboxy Symmetry telefooncase in de versie ‘Melon pop’ uitgekozen voor mijn Samsung Galaxy S6. Ik was nog niet bekend met het merk Otterbox en was erg nieuwsgierig naar het hoesje. Dit is wat er over Otterbox gezegd wordt op de website van GSMpunt:

“De Otterbox Symmetry Case voor de Samsung Galaxy S6 is opgebouwd uit twee lagen. De buitenste laag is van een hard polycarbonaat, wat het geheel een solide constructie biedt. Ook biedt deze harde buitenlaag bescherming tegen vallen, waarbij het de kracht van de val verdeelt over de gehele constructie.

De binnenzijde is vervaardigd van een zacht siliconen materiaal dat schokabsorberend werkt. De siliconen binnenkant en polycarbonaten buitenschil zijn in een mal gegoten, waardoor deze een stevige constructie vormen.”

Otterbox

Ik ken mezelf inmiddels heel goed en ik weet dat ik een beschermhoesje + folie (lees tempered glass) om en over mijn telefoon moet hebben om hem te beschermen tegen mijn stomme acties. Ik leg mijn telefoon altijd op de rand van de bank of stoel waarin ik zit. Dit resulteerde vorig jaar in een kapot scherm op de laatste dag van mijn verblijf op Ibiza. Ook beschadigingen aan de zijkanten en achterkant van mijn telefoon waren geen uitzondering. Toen ik mijn Samsung Galaxy S6 ontving kocht ik daarom vrij snel een telefoonhoesje om hem te beschermen. Maar zo’n plastic hardcase is natuurlijk nog niet echt heel beschermend als je hem keihard laat vallen op de tegels of waar dan ook. Een hoesje zoals de Symmetry series zou dan ook een uitkomst bieden.
Otterbox Otterbox

Melon Pop Symmetry Case

Ik koos voor een lekkere fancy en opvallende case met hoe kan het ook anders roze accenten. Maar wat het nog leuker maakt is de hippe mintgroene kleur. Dit matcht natuurlijk super goed met mijn nieuwe layout! Op bovenstaande foto’s zie je hoe het hoesje eruit ziet van de binnenkant. Het roze bovenste gedeelte is flexibele en het mintgroene gedeelte is stevig en van hard materiaal. Door het flexibele materiaal is het hoesje gemakkelijk te ‘installeren’ op je telefoon, maar ook niet geheel onbelangrijk, ook makkelijk weer te verwijderen. Tegelijkertijd zorgt de achterkant en het roze binnenste gedeelte ervoor dat je telefoon goed beschermd is. Ik vind de kleurencombi van mijn case uberhip, maar er zijn nog veel meer Otterbox hoesjes te verkrijgen.
Otterbox Otterbox

Conclusie

Het hoesje van Otterbox past echt perfect om mijn telefoon en sluit heel goed aan. Niet alleen de achter- en zijkant van je telefoon zijn beschermd, maar ook de boven- en onderkant. Mijn andere telefoonhoesje beschermde deze kanten niet, waardoor mijn telefoon daar al beschadigd is. De plaatsen waar je de oplader aansluit, je oordopjes inplugt en de plek waar je camera zit zijn mooi vrij gelaten en worden niet door het hoesje belemmerd. Het hoesje ligt heel fijn in je hand en trekt ook niet zo snel vuil aan zoals siliconenhoesjes dat doen. Wel lijkt mijn S6 nog iets groter dan ie al is en aan de voorkant is het hoesje ook hoger dan je scherm. Het veroorzaakt verder geen problemen als je aan de rand van je scherm iets moet typen of aanraken, want dat werkt verder gewoon heel goed. De service van GSMpunt top en ik had mijn hoesje al de volgende werkdag in huis.

De Otterbox Symmetry Case Samsung Galaxy S6 Melon Pop is verkrijgbaar via GSMpunt voor € 34,95.
Otterbox

Heb je nou geen Samsung Galaxy S6, maar wel een andere telefoon dan kun je bij GSMpunt ook terecht voor LG G4 Hoesjes of HTC One M9 Hoesjes.

liefsmarloes

Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd in samenwerking met een bedrijf.

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Jorinda 20 juni 2015

  Wat een super leuk hoesjes =)
  Erg leuk mintgroen en roze samen.
  Liefs Jorinda

 • Reageer Nicole 20 juni 2015

  Wat een leuk hoesje!

 • Reageer Manon 20 juni 2015

  Leuke hoes! De otterbox is echt een fijne beschermende hoes

 • Reageer Sanae 20 juni 2015

  Huh haha, wat een gaaf hoesje!

 • Reageer Esther 20 juni 2015

  Erg mooi hoesje! Handig dat ‘ie zo goed beschermd is 🙂

 • Reageer Bertine 20 juni 2015

  lekker stevig hoesje. leuke kleuren ook, meestal zijn die in saai zwart:(

 • Reageer Eva van den Bergh 20 juni 2015

  Dat hoesje is echt leuk!

 • Reageer Saraya 20 juni 2015

  Leuk hoesje 🙂
  X

 • Reageer The Beauty Magazine 21 juni 2015

  Wat leuk dat hij roze en wit is! Echt een hele leuke kleuren combinatie. Hij ziet er trouwens
  ook wel echt heel stevig uit!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Kneipp Beauty Geheim doucheolie

  Ik ben gek op lekker ruikende en verzorgende lichaamsproducten. Ik koop daarom ook graag nieuwe producten, terwijl ik nog een...

  Close