Kneipp Beauty Geheim doucheolie

18 juni 2015 | Geplaatst in Beauty, Review

Ik ben gek op lekker ruikende en verzorgende lichaamsproducten. Ik koop daarom ook graag nieuwe producten, terwijl ik nog een heleboel aangebroken producten heb liggen. Ik ben een groot fan van showergels en douchefoams, omdat die zo lekker schuimen. Dit keer heb ik een nieuw product van Kneipp ontvangen uit de lijn Beauty Geheim. Normaal gesproken ben ik geen fan van doucheolie, omdat dit niet schuimt, maar ik was wel heel nieuwsgierig naar deze Kneipp Beauty Geheim doucheolie. Inmiddels heb ik de olie getest en je leest er vandaag meer over.
Kneipp Beauty Geheim

Kneipp Beauty Geheim doucheolie

Een moment van pure luxe ervaren, dat is pas echt ontspannend. Ervaar dit heerlijke gevoel nu met Kneipp Beauty Geheim, een nieuwe premium verzorgingslijn met ultiem verzorgende oliën en een luxueuze geurbeleving. Kneipp Beauty Geheim producten zijn een unieke combinatie van vier bijzondere natuurlijke oliën; argan-, marula,- wonderboom- en olijfolie. Deze oliën zijn rijk aan vitaminen, essentiële vetzuren en anti-oxidanten en bieden de perfecte verzorging voor de huid. Pure verwennerij voor lichaam en geest!

Verpakking

De Kneipp Beauty Geheim producten zijn te herkennen aan de gouden verpakkingen. De vormgeving is verder net zoals de normale showergels van het merk. Ze zitten in handige knijpflessen en zijn voorzien van een zilveren klikdop. Ik vind de verpakking mooi en door de gouden accenten geeft het een luxe gevoel. En dat mag ook wel met de ingrediënten die er in zitten. Je krijgt 200 ml doucheolie in deze fles.
Kneipp doucheolie

Ingrediënten

Voor de productlijn Beauty Geheim maakt Kneipp gebruik van vier bijzonder huidverzorgende oliën:

Marulaolie
Marulaolie is een kostbare koudgeperste olie die wordt gewonnen uit de zaden van de Marulaboom in Afrika, ook wel Olifantenboom genoemd. De olie is rijk aan omega 6 vetzuren en anti-oxidanten en heeft een therapeutische werking op het natuurlijke herstel van de huid. De vruchten van de marulaboom zijn goudgeel van kleur en ze lijken op pruimen. Elke vrucht bevat een grote pit met daarin 2-3 noten (zaden) waaruit olie gewonnen kan worden.

Arganolie
Arganolie is afkomstig van de noten van de arganboom, de levensboom van de Berbers in Marokko. De olie bevat een hoge concentratie essentiële vetzuren. Deze zorgen ervoor dat de weerstand, zachtheid en glans van de huid behouden blijven. Arganolie bevat daarnaast vitamine E die de huid revitaliseert en beschermt tegen vrije radicalen.

Olijfolie
Olijfolie werkt hydraterend en zorgt voor een gezonde vochtbalans van de huid. De zuivere samenstelling van olijfolie zit boordevol vitamines, houdt de huid soepel en voorkomt vroegtijdige huidveroudering.

Wonderolie
Wonderboomolie (of wonderolie) wordt al sinds de oudheid gehaald uit de zaden van de wonderboom die veelal groeit in tropisch Afrika. De olie werkt heilzaam en diep verzorgend. Ze reinigt en ondersteunt de natuurlijke werking van de huid door een optimale reiniging van de poriën. Ze bevordert bovendien het natuurlijk herstellend vermogen van de huid en zorgt voor een stralende teint.
Kneipp doucheolie

Product

Kneipp beauty geheim doucheolie is een doucheproduct dat voor 75% uit natuurlijke oliën bestaat, het hoogste percentage van alle doucheoliën. De bijzondere formule gaat licht schuimen zodra het in aanraking komt met water en zorgt voor een schoon en fris gevoel.
> De huid is gevoed en beschermd en de douchecabine verandert in een geurige oase.

De doucheolie van Kneipp is ook echt een olie. Op onderstaande foto’s heb ik geprobeerd om te substantie vast te leggen, maar dat was lastig, omdat het steeds van mijn hand af liep. Het is erg dun, maar door de goede opening van de dop, komt er een gedosseerde hoeveelheid uit je fles.
Kneipp doucheolie Kneipp doucheolie

Ervaring

Ik heb de Kneipp olie inmiddels al meerdere keren gebruikt en ben er wel enthousiast over. Ondanks dat de olie eigenlijk niet zo schuimt, zoals ik normaal prettig vind, is het wel een heel fijn product. Het heeft echt een heerlijke en luxe geur die heel subtiel schuimt. Ik gebruik er daarom wel altijd veel meer van, omdat ik anders het gevoel heb dat ik niet mijn hele lichaam goed heb kunnen inzepen. Gelukkig kan je met de dop dus goed dosseren, zoals ik al aangegeven had en daardoor gebruik ik gewoon meerdere keren kleine beetjes. Na het douchen is mijn huid wel ontzettend goed gevoed en lekker zacht, maar laat de olie geen vettig laagje achter.
Kneipp doucheolie

Kneipp Beauty Geheim doucheolie is onder andere verkrijgbaar bij de drogist voor € 5,49

liefsmarloes

Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd in samenwerking met een bedrijf.

Vorige post Volgende post

13 reacties

 • Reageer Madeleine 18 juni 2015

  lijkt mij een heerlijke olie! 🙂 vooral in de combinatie met scrub.

 • Reageer Marleen 18 juni 2015

  Hij klinkt heel fijn! Zelf heb ik ook wel eens een Kneipp doucheproduct gebruikt! 🙂

 • Reageer mariëlle 18 juni 2015

  Ik heb hier van de huidolie en die vind ik erg fijn. Dit lijkt me ook een fijn product!

 • Reageer Svenja 18 juni 2015

  Aaaah wat heerlijk zo een douche product vol verzorgende oliën! Lijkt mij een ontzettend fijn product, vooral voor de zomer als de huid wat droger is van de zon!

 • Reageer Manon 18 juni 2015

  Dit is echt een heerlijke douche olie. Ik ben nu de Faom Morning Kiss aan het proberen!

 • Reageer Jorinda 18 juni 2015

  Klinkt echt als een fijn product =)
  Mooie foto’s !
  Liefs Jorinda

 • Reageer Nicole 18 juni 2015

  Hij klinkt heel erg fijn. De geur lijkt me ook echt lekker.

 • Reageer Mandy 18 juni 2015

  Wat klinkt het fijn! Heerlijk voor mijn veel te droge huid. En ik had nog niet eerder naar je nieuwe layout kunnen kijken, maar wauwie wat is het ontzettend mooi geworden!! Echt heel leuk zo, volwassen maar ook fris en levensvol.

  • Reageer GLAMOURMOES 19 juni 2015

   Ah dank je wel voor je compliment! <3

 • Reageer Amy 18 juni 2015

  Het is inderdaad een geweldig product! Ik heb de hele Beauty Geheim lijn in huis en kan al niet meer zonder, het doet echt wonderen voor m’n huid.

 • Reageer Sanae 18 juni 2015

  Ik ben niet zo fan van doucheolie maar klinkt wel fijn!

 • Reageer Saraya 18 juni 2015

  Lijkt mij zo heerlijke doucheolie <3
  X

 • Reageer Northflix 19 juni 2015

  Klinkt goed! Ik heb de scrub van deze lijn en die is echt geweldig!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES’ WEEKLY #62: Olly Murs, Guus Meeuwis en verse aardbeien

  GLAMOURMOES’ WEEKLY #62 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close