Kruidvat Spa Secrets – Miracles of Bali shower foam

13 juni 2015 | Geplaatst in Beauty, Review

Op een aantal blogs heb ik vorige week artikelen en vlogs gezien over de nieuwe verzorgingslijn van Kruidvat: Spa Secrets. Nieuwsgierig als ik was kon ik het, na het lezen van reviews en het zien van vlogs, niet laten om bij de Kruidvat even te snuffelen aan de producten. En ik was meteen verkocht. Die geur is zo heerlijk! Ik nam een shower foam mee, maar als er nog meer producten van de Miracles of Bali lijn waren geweest, dan had ik die zeker meegenomen. Nu was er al veel uitverkocht.
Kruidvat Spa Secrets

Kruidvat Spa Secrets – Miracles of Bali shower foam

Sinds begin juni zijn de nieuwe producten van Spa Secrets verkrijgbaar bij de Kruidvat. Binnen de Spa Secrets zijn drie verschillende lijnen uitgekomen de Miracles of Bali, Treasures of Morocco en Traditions of Japan. Ieder lijn heeft zijn eigen kleur en eigen geur. Ik koos voor de Miracles of Bali shower foam met de geur van Coconut Water & Frangipani.

Spa Secrets bevat authentieke ingrediënten en waardevolle badtradities uit de hele wereld, die door de eeuwen heen zijn doorgegeven; Ontdek deze geheime schoonheids- en wellness rituelen. De collectie ‘Miracles of Bali’ is geïnspireeerd op het Lulur-schoonheidsritueel, gericht op het vitaliseren van het lichaam en het voeden van de ziel. Frangipani-extract en kokoswater voeren je mee op een ontspannende reis. Deze douchegel geeft een unieke douche sensatie met de onweerstaanbare gel die onmiddelijk verandert in een weelderig schuim waardoor de huid zacht aanvoelt en heerlijk ruikt.
Miracles of Bali Coconut Water & Frangipani

Verpakking

Ik vind de verpakking super tof! Kruidvat heeft hier echt aandacht aan besteed. De Miracles of Bali lijn bestaat uit gele verpakkingen met een zwarte dop. Het is geen knalgeel (de kleur op de foto komt niet geheel overeen met de werkelijkheid), maar een beetje geel/oranje. Een lekkere zomerse kleur. Ook vind ik de details op de fles heel erg leuk. Verder zijn alle teksten en informatie afgebeeld in het zwart. De dop is gemaakt van stevig plastic en het gaatje waaruit de gel komt is niet zo heel groot. De verpakking is dus al top. Er zit 200 ml in deze flacon dus daar kun je aardig mee vooruit.

Ingrediënten

De ingrediënten waren niet in één keer te fotograferen op de ronde flacon, dus vandaar dat ik het in twee delen heb gefotografeerd. Er zit SLS in en parfum staat vrij hoog in het lijstje. Ben je er gevoelig voor, dan zou ik deze shower foam overslaan.
Miracles of Bali Coconut Water & Frangipani Miracles of Bali Coconut Water & Frangipani

Product

Een showerfoam is natuurlijk een heerlijk product en valt bij mij altijd goed in de smaak doordat het zo lekker schuimt. De Miracles of Bali shower foam komt als een gel uit de flacon, maar veranderd eigenlijk vrijwel direct in een wit schuim, dat steeds dikker en voller wordt. Het is echt een heerlijk schuim, waar ik stiekem altijd teveel van gebruik. Je hoeft echt maar heel kort te drukken op de dop en dan komt er al een flinke hoeveelheid gel uit. Erg mee opletten dus.
Miracles of Bali Coconut Water & Frangipani Miracles of Bali Coconut Water & Frangipani

Ervaring

Het allerbelangrijkste is natuurlijk de geur en de werking van het product. Ik vertelde al dat ik helemaal verkocht was toen ik de geur in de Kruidvat rook en dat ben ik nog steeds. Het is echt een heerlijke tropische en zomerse geur! Je krijgt echt een vakantiegevoel bij het ruiken van de geur van kokoswater in combinatie met frangipani. Frangipani is een bloemsoort die voorkomt in tropisch Amerika. De geur is ontzettend lekker en je blijft het lekker lang ruiken. Ik had na het fotograferen van het schuim mijn handen gewassen en die roken echt nog heel lang naar kokos en frangipani. Ook doet me de geur ergens aan denken, maar ik weet niet meer waar aan haha. Het heerlijke zachte en volle schuim breng je lekker makkelijk aan op je huid en om helemaal optimaal te profiteren gebruik je een douchespons. Het resultaat is een heerlijke schone huid en een tropische geur.
Miracles of Bali Coconut Water & Frangipani

Spa Secrets – Miracles of Bali shower foam is verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 3,99

Vorige post Volgende post

17 reacties

 • Reageer Eline 13 juni 2015

  Ik vind het er zo tof uit zien, hele goede zet van de Kruidvat! Ik wil hem nu ook gelijk ruiken!

 • Reageer Beautyjuf 13 juni 2015

  Hmm, de geur lijkt me heerlijk! Ik ga vandaag even de stad in. Hopelijk ligt de collectie al bij ‘mijn’ Kruidvat.

 • Reageer Nina Simplynspecial 13 juni 2015

  Heb dit product al eens voorbij zien komen maar het ziet er echt veelbelovend uit! Het is dat ik al zoveel douche producten heb staan die op moeten haha…

 • Reageer Mariëlle 13 juni 2015

  Ik ben super benieuwd naar deze nieuwe lijn van Kruidvat het ziet er allemaal zo leuk uit!

 • Reageer Kelly 13 juni 2015

  Altijd lekker zo’n shower foam, maar de geur vond ik niet geweldig.

  • Reageer GLAMOURMOES 13 juni 2015

   Haha, jij bent niet zo van dit soort geuren hè?

 • Reageer sabrina 13 juni 2015

  Heerlijk is die lijn! Ik had ook reviews gelezen en ben naar de winkel gesprint om te snuffelen. Ik heb me kunnen inhouden, gisteren was ik nl jarig en heb alles behalve de foam gekregen. Juist die was er niet. De crème is ook zalig en ruik je heel lang.

 • Reageer Ceetje 13 juni 2015

  Ik ben echt zo benieuwd naar deze geur! Voor dat geld ga ik hem zeker proberen 🙂

 • Reageer Northflix 13 juni 2015

  Ik heb hier een paar dagen terug nog mee in mijn handen gestaan, maar mezelf streng toegesproken “Eerst wat opmaken! Je hebt nog 843 liter aan doucheproducten staan!”.
  Maar deze ga ik ongetwijfeld een keer testen, want kokosgeurtjes vind ik heerlijk.

 • Reageer Nicole 13 juni 2015

  Hij ziet er erg mooi uit. Ik ben onwijs benieuwd naar de geur!

 • Reageer Jouvence 13 juni 2015

  lijkt me echt een fijne foam ♥ ben erg benieuwd naar de geur xx liefs

 • Reageer Bertine 14 juni 2015

  ziet er heel luxe uit. dankzij deze review ben ik super nieuwsgierig naar de geur!

 • Reageer Eline Blaise 14 juni 2015

  Oh deze wil ik ook zo graag eens proberen! Klinkt alvast heerlijk 🙂

  Liefs x

 • Reageer Sarah 14 juni 2015

  Lijkt fijn, ik ben al benieuwd naar de geur!

  Sarah x

 • Reageer Sanae 15 juni 2015

  Klinkt heerlijk! Maar laat ik maar eens al mijn doucheproducten op maken voordat ik nieuwe koop haha

 • Reageer Marlies 15 juni 2015

  Hmmmm lijkt me een heerlijke douche foam!

 • Reageer Marleen 16 juni 2015

  Mmm hij lijkt me heerlijk! Zelf heb ik nog niks van deze nieuwe Kruidvat lijn maar ik wil graag een product ervan kopen. De verpakkingen zien er al heel leuk uit! 🙂

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES.nl in een nieuw jasje door Eunoia Studio

  Zoals velen van jullie waarschijnlijk al wel een klein beetje hadden gemerkt is sinds afgelopen dinsdag de nieuwe lay-out van...

  Close