GLAMOURMOES.nl in een nieuw jasje door Eunoia Studio

11 juni 2015 | Geplaatst in Personal

Zoals velen van jullie waarschijnlijk al wel een klein beetje hadden gemerkt is sinds afgelopen dinsdag de nieuwe lay-out van mijn blog online gegaan. GLAMOURMOES.nl in een nieuw jasje. Ik heb een aantal weken geleden al een kleine preview gegeven en nu staat het dan echt online!
GLAMOURMOES.nl

GLAMOURMOES.nl in een nieuw jasje door Eunoia Studio

Het zat al een hele tijd in mijn hoofd, een mooie, nieuwe en strakke lay-out voor mijn blog. Eentje die professioneel oogt, maar wel bij de uitstraling van mijn blog past.  Zelf ben ik wel redelijk handig met Photoshop en HTML, maar als het aankomt op het ontwerpen van een WordPress thema en logo ben ik een leek. Ik wilde het daarom door iemand anders laten doen die met een frisse en objectieve blik naar mijn blog keek. Lange tijd heeft het op een laag pitje gestaan, totdat ik via een andere blog terecht kwam bij Eunoia Studio. Ik bekeek de ontwerpen van Angelina en was eigenlijk direct enthousiast.
GLAMOURMOES

Het ontwerpproces

Ik stuurde Angelina een e-mail en kreeg al snel een reactie terug dat ze me graag wilde helpen, maar erg druk was. We spraken af dat ik eind april weer een e-mail zou sturen, zodat we konden beginnen met de nieuwe lay-out. Zo gezegd zo gedaan, nadat Angelina de werkwijze had uitgelegd, besloot ik wat ik wilde met mijn blog en welke kleuren ik wilde hebben. Daarnaast koos ik er ook voor om een responsive lay-out te laten ontwerpen + een logo. Als je het dan toch doet, moet je het goed doen. Zo kan ik straks ook visitekaartjes laten drukken met het logo. Ik stuurde mijn wensenlijstje door en Angelina ging aan de slag met het eerste ontwerp, na een aantal dagen kreeg ik een voorbeeld toegestuurd en kon ik aangeven wat er eventueel nog anders kon. Uiteindelijk heeft ze een sampletheme gemaakt en de puntjes op de ‘i’ gezet voor het logo.
_MG_0662

Het resultaat

Het uiteindelijke resultaat is super tof. De kleuren zijn helemaal mijn ding. Ik wilde roze, maar niet te overheersend. Daarnaast wilde ik een mooie, strakke en overzichtelijke lay-out met een witte achtergrond. Het logo is eenvoudig, maar past wel bij me, want het staat voor beauty, fashion en lifestyle. Het lettertype in het logo is sierlijk en vrouwelijk. Ik wilde op de een of andere manier toch graag de voetbal ergens in terug laten komen, omdat je dat zo vaak voorbij ziet komen in mijn artikelen. Ik blog over mijn passies en voetbal is er daar nou eenmaal een van.

Het ideale aan dit thema is dus ook dat hij op je telefoon en tablet automatisch aangepast is, zodat je niet hoeft in- en uit te zoomen. De samenwerking met Angelina verliep echt ontzettend goed en ze heeft zelfs het thema geïnstalleerd op mijn blog en alle benodigde plugins geïnstalleerd. Ik ben super blij met het resultaat.
GLAMOURMOES

Wat vind jij van het nieuwe jasje op GLAMOURMOES.nl?

liefsmarloes

Vorige post Volgende post

16 reacties

 • Reageer Jorinda 11 juni 2015

  Je nieuwe lay-out is echt heel mooi geworden =)
  Liefs Jorinda

 • Reageer Mariëlle 11 juni 2015

  Hele leuke layout en het past ook echt bij jou 🙂

 • Reageer Nicole 11 juni 2015

  Ik zag het al voorbij komen op facebook! Ik vind het erg mooi geworden.

 • Reageer Manon 11 juni 2015

  Ik vind het er heel mooi uitzien, lekker fris!

 • Reageer Maaike 11 juni 2015

  Wat ziet je nieuwe lay-out er tof uit zeg! Ik vind het mooi dat er inderdaad roze in zit, maar dat het niet te overweldigend is.

 • Reageer Sanae 11 juni 2015

  Je nieuwe lay-out is prachtig! Strak, maar toch wel een klein beetje speels. Heel mooi.

 • Reageer Mandy 11 juni 2015

  Wauw, de layout is echt prachtig geworden! Mooie kleurcombinatie inderdaad.

 • Reageer Kelly 11 juni 2015

  Ik vind het er erg mooi uitzien!

 • Reageer Bettie 11 juni 2015

  Ik vind het echt heel erg mooi geworden.

 • Reageer Cindy 11 juni 2015

  Ik vind het een mooie lay-out, wel even wennen, maar wel fijn!

 • Reageer Sara 11 juni 2015

  Jeetje wat een mooie lay-out! Echt ontzettend strak, mooi, overzichtelijk maar toch speels!

 • Reageer melissa 11 juni 2015

  Wat ziet je nieuwe lay-out er superleuk uit! Momenteel ben ik zelf aan het kijken voor een lay-out te kopen. Maar door je nieuwe lay-out te zien lijkt mij beter om er zelf één te laten maken 🙂

 • Reageer Saraya 11 juni 2015

  Je lay-out ziet er prachtig uit, ik had het gisteren al gezien 🙂
  X

 • Reageer bymarlayne 14 juni 2015

  Het resultaat is heel mooi geworden!

 • Reageer Claudia 15 juni 2015

  Wauw Marloes, het ziet er echt prachtig uit!

 • Reageer Sas 27 juni 2015

  Ziet er erg tof uit. Heel erg veel blog plezier ervan!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES’ WEEKLY #61: Tupperware, tickets WiSH Outdoor en zon

  GLAMOURMOES’ WEEKLY #61 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close