Beautybox mei 2015

4 juni 2015 | Geplaatst in Beauty, Unboxing

Hoera, het is weer het einde van de maand, dat betekent dat ik weer een unboxing van de Beautybox voor jullie heb. Dit keer gaat het om de Beautybox mei 2015. Deze box staat voor een deel in het teken van zonbescherming.

Beautybox brengt de beste beautyproducten bij jou thuis! Met de expertise van verschillende beautyexperts, beautyjournalisten en andere beautypassionista’s wordt maandelijks een verrassingsbox vol met luxe producten samengesteld; van prachtige high-end merken en niche brands, tot de nieuwste innovaties op de markt. Een box die je echt niet mag missen. [Beautybox]

Iedere maand vind ik het weer een feestje om de Beautybox te ontvangen. Het uitpakken van de doos en de mooie zwarte box met inhoud die tevoorschijn komt. Ik ben altijd nieuwsgierig naar de producten die in de box zitten. Wat ik vind van deze box? Dat lees je als je klikt op ‘Read more’ Ben jij ook nieuwsgierig?
Beautybox mei 2015

Follow on Bloglovin

Beautybox mei 2015

Beautybox is niet alleen de allerleukste maandelijkse verrassing voor jezelf, maar het is ook een fantastische manier om de broodnodige cosmetica die je altijd nodig hebt, op een voordelige manier in huis te halen. De zomer staat namelijk voor de deur en daar moeten onze beautyproducten op aangepast worden.

De komende maanden zal Beautybox je op weg helpen op het gebied van suncare en presenteren wij jou de leukste producten en merken. Wacht dus gewoon nog even met het aanschaffen van die (altijd veel te dure) suncareproducten en zorg gewoon dat je Beautybox-abonnee blijft! Ook leuk: naast de benodigde zonnebrandcrèmes, ontvang je elke maand ook nog 3 of 4 andere heerlijke producten, zoals deze maand een fantastische zomerse lipstick en een heerlijke bodyscrub om je huid summerproof te maken van één van onze favoriete natuurlijke Nederlandse huidverzorgingsmerken.

Genoeg gepraat, maak open en ontdek!
Beautybox

Ziaja – Sunscreen – Fullsize/€ 5,99 Ziaja – Aftersun – Fullsize/€ 8,99

Waterbestendige zonnebrand SPF 20 voor elk huidtype van het heerlijke huidverzorgingsmerk Ziaja! Biedt een effectieve bescherming tegen UV-straling en voorkomt verbranding en vroegtijdige huidveroudering. Breng 15 minuten voordat je de zon in gaat aan op de huid, herhaal tijdens het zonnebaden, vooral na het zwemmen, afdrogen of zweten voor extra bescherming.

De aftersun van Ziaja kalmeert huidirritaties die veroorzaakt zijn door te veel zon of zonnebank. Het beschermt de opperhuid en biedt onmiddellijke verlichting op de geïrriteerde plekken. Breng gelijkmatig aan op een schone huid, elke keer als de huid met de zon in aanraking is geweest.
Ziaja Suncare

Coolcos – Matte lipstick – Fullsize/€ 7,95

Yay, het is weer tijd om nieuwe, buitenlandse cosmeticamerken te ontdekken! Deze maand presenteren we je een mooie matte lipstick in een heerlijke zomerse kleur, van het stoere Deense merk Coolcos. Door de matte afwerking heeft de lipstick een perfecte hold.
CoolCos lipstick

Greenland – Fruitextracts bodyscrub – Fullsize / € 5,95

Het ideale product om jouw huid summer-ready te krijgen! Deze heerlijke natuurlijke bodyscrub van Greenland bevat naast fruitextracten ook heerlijke korrels om jouw lichaam te ontdoen van dode huidcellen. Laat je huid voordat je de zon in gaat weer stralen, en behoud zo langer je gebronste kleurtje. Welke zomerse geur heb jij ontvangen?
Greenland bodyscrub

Greenland – Pure & White handcreams – 2 x sachet

Het natuurlijke huidverzorgingsmerk Greenland heeft zoveel heerlijke producten en geuren, dat we jullie graag via Beautybox bekend maken met hun assortiment. In de ‘Pure & White’ lijn heeft Greenland ook de heerlijkste handcrème in de geuren flower & lotus en lavender & rosemary. Neem ze mee in je tas, op vakantie of leg ze op je nachtkastje voor de ultieme hydratatie voor je gaat slapen. Welke geur heeft jouw voorkeur?

Thierry Mugler – Angel Eau de Toilette – 40 ml navulbaar / € 65

Beautybox maakt je deze maand wegwijs in de wereld van Thierry Mugler en je ontvangt deze parfumsample als extraatje. Angel Eau de Toilette is een verleidelijke geur met heerlijke ingrediënten zoals rode vruchten, vanille en een vleugje praline. Een sluier van sensualiteit en sprankeling die je laat dromen.
testers

Conclusie

Het is weer een bomvolle box van Beautybox deze maand. De producten van Ziaja lijken me erg fijn, dus die ga ik zeker uitproberen. Ook ben ik een groot fan van de producten van Greenland dus vooral de bodyscrub ga ik lekker uitgebreid testen. Ik ben ontzettend gek op de geur van mango, dus dat komt zeker goed. De lipstick ziet er super tof uit met de matte verpakking, maar de kleur is absoluut niet mijn ding, dus ik weet nog niet wat ik daar mee ga doen. De samples zijn handig en leuk om uit te proberen. Parfums van Thierry Mugler zijn niet zo mijn ding, dus deze sample gaat waarschijnlijk nog bij de winactie die ik afgelopen zaterdag online heb gezet.
Beautybox

Heb jij ook een abonnement op een product zoals de Beautybox?

Vorige post Volgende post

14 reacties

 • Reageer Jorinda 4 juni 2015

  Wat een mooie items weer =)
  Die lipstick is erg mooi !
  Liefs Jorinda

  • Reageer GLAMOURMOES 4 juni 2015

   Ik vind de kleur van de lipstick juist helemaal niet mooi, denk ook niet dat hij mij mooi zal staan ;).

 • Reageer Jorien 4 juni 2015

  Leuke box! En die zonnebrand kan je de komende dagen wel gebruiken 😉

 • Reageer Svenja 4 juni 2015

  Wat een ontzettend fijne inhoud! Vooral de zon producten zullen goed van pas komen nu het mooie weer er weer aan komt!

 • Reageer laura aerts 4 juni 2015

  Ik heb geen abbo op zon boxen omdat de producten mij vaak niet interesseren.. En dan is het ook spijtig om elke maand een bedrag te moeten betalen om maar 1 of 2 productjes echt te gebruiken!

  xx

  • Reageer GLAMOURMOES 4 juni 2015

   Ja dat snap ik wel hoor. Maar je leert wel veel producten kennen die je normaal niet zo snel zou kopen of te koop zijn 🙂

 • Reageer Mandy 4 juni 2015

  Altijd leuk om te zien wat er in zit! De Ziaja producten komen goed van pas met het mooie weer en de Mango bodyscrub lijkt me heerlijk! Ik ben ook echt een mango lover.

 • Reageer Nicole 4 juni 2015

  Ik vind de inhoud toch een beetje tegenvallen. De Ziaja producten zijn leuk, maar bijvoorbeeld die lipstick vind ik niets.

 • Reageer Manon 4 juni 2015

  Ik vind de box best wel leuk!

 • Reageer Iris 4 juni 2015

  De scrub ziet er goed uit, maar voor de rest ben ik niet zo enthousiast.

 • Reageer Bertine 4 juni 2015

  leuke inhoud. die zonnebrand producten komen nu wel goed van pas:)

 • Reageer Saraya 4 juni 2015

  Leuke inhoud, ben benieuwd naar de lipstick 🙂
  X

 • Reageer Okmi 6 juni 2015

  mooie zwarte doos, kan houden veel items, hou van de roze lippenstift

 • Reageer Sanae 8 juni 2015

  Eindelijk weer eens een Beautybox met een goede inhoud.

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  GLAMOURMOES’ WEEKLY #60: Pakketjes, The Flying Dutch en Carrot Cake

  GLAMOURMOES’ WEEKLY #60 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Sluiten