Parfumreview: Tommy Hilfiger – Tommy Girl en Givenchy – Play

25 mei 2015 | Geplaatst in Beauty, Review

In mijn shoplog van Barcelona zagen jullie al twee nieuwe parfums voorbij komen die ik kocht in de TaxFree shop op Eindhoven Airport. Vandaag is het tijd om jullie uitgebreid kennis te laten maken met deze parfums. Ze zijn inmiddels behoorlijk favoriet in mijn dagelijks gebruik.
Tommy Hilfiger Tommy Girl

Follow on Bloglovin

Tommy Hilfiger – Tommy Girl Neon Brights

Tommy Girl Neon Brights is een uitbreiding van de Tommy Brights collectie en maak indruk met sterke en indrukwekkende aroma’s. De fruitige-bloemige Tommy Girl Neon Brights verfrist door mandarijn en groene appel. Zoete magnolia en kardemom geven de geur vrouwelijke trekjes, terwijl warm vanille en zoete framboos de geur verfijnen.[Douglas]

Tommy Hilfiger heeft een nieuwe geur toegevoegd aan de Tommy Girl lijn en dat is Tommy Girl Neon Brights.  Toen ik aan dit parfum rook was ik meteen verkocht en van de verpakking werd ik ook ontzettend vrolijk. Neon Brights zit in een knalroze verpakking met paarse, witte en oranje strepen. Het Neon Brights is hier natuurlijk duidelijk in terug te zien. Het herkenbare Tommy Hilfiger logo in het groot op de zijkant en verder alles in witte tekst. De flacon daarentegen is heel rustig en zacht qua kleuren. De flacon is driehoekig, maar heeft geen puntige hoeken, die zijn mooi afgesneden. Het flesje heeft een zilveren dop en verder staat er alleen in het roze ‘Tommy Girl – Brights’ op. De verpakking knalt, maar de flacon is rustig gehouden. Ik vind hem mooi.
Tommy Hilfiger - Tommy Girl

Geurnoten

Topnoten:  Mandarijn – Groene Appels – Citroenbladeren
Hartnoten: Magnolia – Kardemom
Basisnoten: Muskus – Wit hout – Framboos – Vanille
Tommy Hilfiger - Tommy Girl
De geur van dit parfum is er één waar ik echt gek op ben. Ik rook dit parfum op Eindhoven Airport samen met mijn zus en we waren beide gelijk enthousiast. Het is een zoete, beetje snoepachtige geur als je hem opspuit. De mandarijn en groene appels geven de geur iets heerlijks en zoets. Nadat de eerste noten zijn vervlogen ruik je wat meer bloemig en aan het einde van de dag heb je een zoete en warme geur met vanille. Ik ben echt gek op deze geur, heerlijk! Helaas blijft hij niet zo lang hangen omdat het een eau de toilette is. Maar een voordeel is dat ik een flacon van 100 ml heb, dus een paar keer extra sprayen per dag is niet zo’n probleem.
Tommy Hilfiger - Tommy Girl

Givenchy – Play

Voor de vrijgevochten jeugd. Fris, gulzig, levendig en gedurfd…PLAY is een zinspeling op een nieuw verworven vrijheid en sensualiteit.

Een fris en vrolijke Eau de Toilette voor zorgeloze verleiding met als topnoten sappige wijnperzik en stimulerende, bijna verslavende witte aalbes. De witte iris zorgt voor een poederig en delicaat tintje in de hartnoten, gemengd met een bloesem van verleidelijk zoethout. In de basisnoot zit het centrale thema van PLAY verwerkt –Amyrishout. Deze wordt verzacht door de musk die zich teder op de huid nestelt. [Douglas]

Ik ben niet van alle geuren van Givenchy fan, want vele vind ik echt te zwaar, maar deze Givenchy Play heeft me blij verrast. Ik besloot daarom om naast Tommy Hilfiger’s Tommy Girl, ook deze flacon mee te nemen op Eindhoven Airport. Ik vind de verpakking echt zo mooi! Heel anders ten opzichte van Tommy, maar wow wat mooi strak wit met zilver en paarse details. Het logo van Givenchy vind ik trouwens ook erg mooi. En de flacon is nog veel mooier, een heel mooi afgerond rechthoekig flacon. Van boven wit met een dip-dye effect naar beneden. Onderaan kun je door het glas heen kijken. Givenchy is in de dop gedrukt en het logo is zilver. De enige kleur die op de parfum zit is het paars van het woord ‘Play’. Echt een geweldig flacon.
Givenchy Play for Her

Geurnoten

Topnoten: Witte aalbessen – Vineyard peach
Hartnoten: Witte iris – Zoethout
Basisnoten: Amyrishout – Musk
Givenchy Play for Her

Net zoals de verpakking is Givenchy Play qua geur ook totaal anders. Deze geur is fris en tegelijkertijd warm. Hij opent wel zoet door de witte aalbessen en perzik, maar is veel warmer na verloop van tijd. Deze geur blijf je ook veel langer echt ruiken en dat is natuurlijk wel een voordeel. Het is een heerlijke geur die ik zowel overdag als ‘s avonds draag. Je hoeft hem niet vaak bij te werken en aan het einde van de dag ruik je hem nog steeds, vooral de musk blijft hangen. Ik vind het ook zo lekker als ik dan een warme douche neem en die geur weer ruik. Het is echt een totaal andere geur dan Tommy, maar niet minder lekker. Ik denk wel dat je er echt van moet houden.
Givenchy Play for Her en Tommy Hilfiger - Tommy Girl Neon Brights

Ik vind beide geuren ontzettend lekker. De een (Tommy) is heerlijk zoet en fruitig voor de zomer. En de ander (Givenchy) is veel warmer en kruidiger, dus zeker ook geschikt voor ‘s avonds en herfst winter. Maar ik ben met beide heel blij!

Vorige post Volgende post

12 reacties

 • Reageer Esther 25 mei 2015

  Tommy girl vind ik echt super lekker ruiken! (alleen jammer dat de flacon zo saai is, haha)

 • Reageer Denise 25 mei 2015

  Ah die geur van Givenchy is heerlijk! <3

 • Reageer Jorinda 25 mei 2015

  Wat een mooie parfum =)
  Vooral die van Givenchy lijkt me lekker ruiken.
  Liefs Jorinda

 • Reageer Nicole 25 mei 2015

  Wat een heerlijke luchtjes! Ik ben ook echt fan van Tommy Girl. Echt een heerlijk luchtje.

 • Reageer Daphne 25 mei 2015

  Die van Tommy spreekt me het allermeest aan, wat klinkt die lekker zeg!

 • Reageer Manon 25 mei 2015

  Ik ben benieuwd naar die van Givenchy

 • Reageer Kelly 25 mei 2015

  Die van Givenchy heb ik nog met de oude verpakking, vond ik voorheen heerlijk maar nu wat te zoet. Ben erg benieuwd naar de geur van Tommy!

 • Reageer Northflix 25 mei 2015

  Leuk om jouw favorieten te zien!
  Ik had laatst bijna Tommy Girl gekocht, maar werd afgeschrikt door de frisse topnoten.
  Later had ik spijt, want toen rook ik vanille en zo.
  Maar ja, ik heb nog zo onwijs veel staan!

 • Reageer Bertine 25 mei 2015

  die van TH lijkt mij echt heerlijk als zomerse geur. ik heb zelf ook tommy girl maar dan de standaard versie en die is wel heel zwaar…

 • Reageer Saraya 25 mei 2015

  TH parfums vind ik heerlijk, heb er zelf ook 1 die bijna op is maar ik koop de geur zeker opnieuw 🙂
  X

 • Reageer Cindy 25 mei 2015

  Ik ben benieuwd naar die van Givenchy!

 • Reageer Chahrazad 25 mei 2015

  Ik ben benieuwd naar de geur van Givency!

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Bloggerslife #5: Bloggen combineren met een fulltime baan

  Het schoot afgelopen week door mijn hoofd toen ik in de auto zat van mijn werk naar huis. Ik reis...

  Sluiten