OOTD Adidas by Pharrell Williams

15 mei 2015 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Jullie hebben afgelopen zondag al kennisgemaakt met mijn nieuwste aanwinst: de Adidas Supercolor by Pharrell Williams. Uiteraard kon ik niet lang wachten om mijn sneakers in een outfit aan jullie te laten zien. En toen mijn nicht voorstelde om met Hemelvaartsdag outfitfoto’s te gaan maken, heb ik natuurlijk gebruikgemaakt van die mogelijkheid.
Adidas by Pharrell Williams

Follow on Bloglovin

OOTD Adidas by Pharrell Williams

Super leuk natuurlijk, knalroze sneakers, maar hoe combineer je die in een outfit. Na even in mijn kast te hebben geneusd, kwam ik een heel vrolijke top tegen die ik eigenlijk veel te weinig heb gedragen. Dit komt waarschijnlijk, doordat de top te lang is om op een broek te dragen en voor een jurkje weer net te kort. Ik loste het op door de zoom gewoon wat verder om te slaan. Wellicht kan ik dit nog met de naaimachine vastzetten. Het is een bloemetjes top die ik volgens mij vorig jaar bij de Primark kocht en heeft korte mouwen en de achterkant is wat lager uitgesneden. Door de kleur roze die in het shirtje zit past dit perfect bij mijn Adidas sneakers. Ik besloot de rest van de outfit rustig te houden met een jeans en mijn denimblouse. Verder alleen nog een knuckle ring.

Jeans – Zara / Top – Primark / Blouse – H&M / Sneakers – Adidas / Knuckle ring – Silk.
OOTD OOTD OOTD OOTD OOTD OOTD OOTD OOTDOOTD OOTD OOTD

Vorige post Volgende post

14 reacties

 • Reageer Esther 15 mei 2015

  Aaah ik vind je schoenen zó gaaf! Leuke outfit 🙂

 • Reageer Mariëlle 15 mei 2015

  Ik vind ze erg leuk, maar zou het zelf niet heel snel dragen. Je hebt het wel heel leuk gecombineerd!

  • Reageer GLAMOURMOES 15 mei 2015

   Dank je wel!!

 • Reageer Jorinda 15 mei 2015

  Wat een leuke outfit weer =)
  Je schoenen zijn echt heel gaaf !
  Liefs Jorinda

 • Reageer Daphne 15 mei 2015

  Ik vind de kleur echt meeega gaaf <3

 • Reageer Sanae 15 mei 2015

  Leuke outfit! Ik moet zeggen dat jij die schoenen een stuk leuker draagt dan dat ik tot nu toe heb gezien bij anderen. Goed gecombineerd!

  • Reageer GLAMOURMOES 15 mei 2015

   Dank je wel voor je compliment!

 • Reageer Nicole 15 mei 2015

  Echt een toffe outfit! De schoenen zijn zo gaaf.

 • Reageer Manon 15 mei 2015

  Leuke outfit! wat een gave sneakers

 • Reageer Saraya 15 mei 2015

  Leuke outfit & de sneakers zijn zo leuk!!
  X

 • Reageer Bettie 16 mei 2015

  Die schoenen zijn echt super leuk en staat ook leuk bij je shirt.

 • Reageer Bertine 18 mei 2015

  ooh wat wil ik die schoenen ook graag, ze zijn super, vooral deze kleur! leuk gematcht met je vrolijke shirtje:)

 • Reageer Eva 31 mei 2015

  Je schoenen staan echt ontzettend leuk bij je outfit! Ik ben nog steeds van plan om die roze ook te kopen. Het liefst koop ik adidas superstar en adidas supercolor (roze) gewoon allebei, haha. Moet ze nog wel ergens in mijn maat vinden 😉

  • Reageer GLAMOURMOES 1 juni 2015

   Dank je! Ik wil de originele Adidas Superstar ook nog graag hebben!

  Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Opgemaakte producten april 2015

  Iedere maand verzamel ik lege verpakkingen van beauty- en make-up producten, om deze aan het einde van de maand in...

  Close