GLAMOURMOES’ WEEKLY #57: Bevrijdingsfestival, Adidas en PSV

12 mei 2015 | Geplaatst in GLAMOURMOES' WEEKLY, Personal

GLAMOURMOES’ WEEKLY #57 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van mijn Samsung Galaxy S6. Een nieuwe week vol foto’s  van alles wat ik heb meegemaakt deze week. De week duurde van 5 tot en met 11 mei 2015.
GLAMOURMOES' WEEKLY #57

Follow on Bloglovin

GLAMOURMOES’ WEEKLY #57: Bevrijdingsfestival, Adidas en PSV

Afgelopen week stond natuurlijk in het teken van onze vrijheid en dat heb ik gevierd tijdens het Bevrijdingsfestival in Zwolle. Dit jaar vond ik het qua artiesten en weer behoorlijk tegenvallen, waardoor ik redelijk op tijd weer naar huis toe ging. Uiteraard moest er ook gewoon gewerkt worden, ik was alleen dinsdag en zondag vrij, dus werkte de andere dagen. Ik moet nog steeds een beetje in het ritme komen van het woon/werk verkeer. Gelukkig rijd het altijd door en sta ik hooguit bij een stoplicht te wachten. Ik merk ook dat ik mijn blog even op een wat lager pitje moet zetten, omdat ik ‘s avonds gewoon heel moe ben en na een hele dag achter de computer te hebben gezeten, niet ook nog achter mijn laptop wil zitten. Hierdoor zal er niet altijd meer iedere dag een artikel online komen.

Ik sloot de week af met een bezoek aan mijn grote liefde PSV, de laatste thuiswedstrijd van het seizoen, we wonnen met 2-0. Nu moet ik geduld hebben tot minimaal 2 augustus wanneer de Johan Cruijfschaal wedstrijd op het programma staat. Ook ontving ik mijn fantastische nieuwe Adidas Supercolor sneakers die ik bestelde bij Zalando.

GLAMOURMOES' WEEKLY

De lucht is op dinsdagochtend al onheilspellend.

GLAMOURMOES' WEEKLY

We picknicken in een bushokje, omdat het regent. Een beetje improviseren dus.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Ik vind deze ballonnen altijd zo leuk, maar veel te duur om aan te schaffen haha.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Bevrijdingsfestival Zwolle.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Dit stuk wat we altijd lopen van en naar het festivalterrein vind ik altijd erg mooi.

Chai Tea Latte

Mezelf trakteren op een Chai Tea Latte in Arnhem op het station bij de Starbucks

GLAMOURMOES' WEEKLY

Begroet worden door Nani ‘s avonds.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Even knuffelen met Cocu.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Met deze uitslag in mijn nek als gevolg.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Donkere lucht op vrijdagavond na thuiskomst.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Vrijdagavond is het tijd om mijn auto te stofzuigen. En ik maak mijn voorruit schoon.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Lunchen op het werk.

Adidas Supercolor

Mijn nieuwe liefde!

AH Moestuintje

De plantjes van de Albert Heijn doen het goed.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Op zondagochtend ontbijten met vers gebakken witbrood.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Tomatenzaadjes geplant.

GLAMOURMOES' WEEKLY

En een gepersonaliseerde stoelhoes aantreffen op mijn stoel bij PSV.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Sfeeractie, die niet zo goed tot z´n recht komt vanaf mijn kant haha.

GLAMOURMOES' WEEKLY

´s Avonds besluiten mijn zus, zwager, broertje, vader en ik dat we mijn moeder op het werk gaan verrassen om haar het cadeau voor Moederdag te geven. En op de terugweg had ik zin in een McFlurry, ik nam de Rocky Road.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Maandagochtend beginnen we weer met een gezond ontbijt.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Het is 27,5 graden als ik met mijn auto wegrijd van het werk.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Poging twee om mijn autoruit weer schoon te maken.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Nu liever geen vliegen-vliegjes of wat dan ook tegen mijn ruit aub!

Victoria´s Secret Cocunut Passion

Dit is mijn nieuwe favoriet van Victoria´s Secret!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Ah taart met verse aardbeien op het werk!

GLAMOURMOES' WEEKLY

En lunchen in de zon is ook een goed idee!

Vorige post Volgende post

10 reacties

 • Reageer Madeleine 12 mei 2015

  Leuke foto’s weer! Je nieuwe sneakers zijn delicious!!!!

 • Reageer Manon 12 mei 2015

  Je nieuwe sneakers zijn echt gaaf! Ik wilde ze ook heel graag hebben, maarja niks aan te doen!

 • Reageer anna 12 mei 2015

  Wat een leuke foto’s! Begrijpelijk hoor dat er niet meer elke dag een post online komt. Ben je allergisch voor konijnen? Dat lijkt me echt heel rot. Misschien kun je als je haar knuffelt een handdoek gebruiken om je huid te beschermen :-)?

 • Reageer Jorinda 12 mei 2015

  Wat een leuke foto’s weer =)
  Je nieuwe schoenen zijn echt heel gaaf !!
  Liefs Jorinda

 • Reageer Maaike 12 mei 2015

  Wauw wat gaaf dat je de Adidas Supercolors in het roze hebt! Ik ben jaloers, die zou ik ook heeeeel graag willen hebben haha

 • Reageer Saraya 12 mei 2015

  leuke foto’s, de sneakers van Adidas zijn super mooi 🙂
  Ik krijg altijd honger van jou foodfoto’s, hahha!
  X

 • Reageer Northflix 13 mei 2015

  Volgens mij een heerlijke week!
  Ik mag zondag voor het laatst naar het stadion.
  De play-off wedstrijd moet ik helaas laten schieten op donderdag.
  Ik heb trouwens nog naar die sneakers gekeken, maar niet te vinden bij Zalando.

  • Reageer GLAMOURMOES 13 mei 2015

   Aah jammer dat je de play off wedstrijd moet laten schieten. Waarschijnlijk zijn de sneakers momenteel uitverkocht, want ik zie ze nu ook niet staan. Wel de originele wit met zwarte strepen variant.

 • Reageer Joanne 13 mei 2015

  Leuke foto’s! Ben zo gek op je schoenen 🙂

 • Reageer Dascha 13 mei 2015

  Leuke foto’s! Wat een lekker eten 😉

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Adidas Supercolor by Pharrell Williams

  Eindelijk heb ik ze ook! De sneaker die vaak en overal is uitverkocht. De sneaker die er in 50 verschillende...

  Close