Mee naar Barcelona #6: La Rambla, La Boqueria en Diagonal Mar

6 mei 2015 | Geplaatst in Lifestyle, Travel

Helaas alweer het laatste fotoverslag van mijn citytrip naar Barcelona. Wat is het toch een ontzettend mooie stad. Het was de laatste dag wat grijzer aan de lucht, maar zeker niet koud. We liepen over de Ramblas, dronken smoothies bij La Boqueria en brachten nog een bezoek aan winkelcentrum Diagonal Mar. Wil je de foto’s van de andere dagen bekijken? Klik dan hier voor dag 1 en 2 en hier voor dag 3 en dag 4.
Mee naar Barcelona #6

Follow on Bloglovin

Mee naar Barcelona #6: La Rambla, La Boqueria en Diagonal Mar

De laatste dag in Barcelona is aangebroken, helaas ook een grijze en grauwe dag. Dit heeft altijd zoveel invloed op de foto’s, zo jammer. Ondanks dat hebben we nog genoeg gezien in Barcelona. We besloten toch de Rambla over te gaan en natuurlijk brachten we een bezoekje aan de Spaanse variant van de foodhallen in Rotterdam; La Boqueria. We zien Placa Reial, dat niet zo mooi is met een grijze achtergrond, maar ook het standbeeld van Columbus komen we nog tegen. We lopen langs de jachthaven en boulevard van Barcelona, eten heerlijke Shortbread Caramel en brownies bij Costa Coffee en gaan dan richting winkelcentrum Diagonal Mar, voordat we onze koffers ophalen bij het appartement. Ook doen we nog moeite om souvenirs te vinden.
Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona

En dit waren dan alle foto’s van mijn citytrip naar Barcelona. Ik heb samen met mijn zus ontzettend genoten van de mooie stad en de prachtige architectuur. Barcelona is zeker de moeite waard om te bezoeken. Het is een grote stad, maar door het uitgebreide openbaar vervoer netwerk kun je prima uit de voeten. Ook kun je veel te voet afleggen. Ik vind de stad qua drukte veel minder dan Londen en de voetpaden zijn ontzettend breed. Het is een hele schone stad en de mensen zijn er ook vriendelijk. Dus heb je zin in een citytrip dan kan ik je Barcelona zeker aanbevelen.

Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Manon 6 mei 2015

  Wat een leuke foto’s weer! Die boot ziet er echt heel leuke en outbollig uit!

 • Reageer Danielle 6 mei 2015

  Leuke foto’s! Ziet er echt uit als een leuk tripje

 • Reageer Lisa 7 mei 2015

  Aaah, al dat fruit <3

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  GLAMOURMOES’ WEEKLY #56: Werk, niet afzakkende sportbroeken en Primark

  GLAMOURMOES’ WEEKLY #56 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Sluiten