Beautybox april 2015

30 april 2015 | Geplaatst in Beauty, Unboxing

Hoera, het is weer het einde van de maand, dat betekent dat ik weer een unboxing van de Beautybox voor jullie heb. Dit keer gaat het om de Beautybox april 2015. Deze box staat voor een deel in het teken van Koningsdag.

Beautybox brengt de beste beautyproducten bij jou thuis! Met de expertise van verschillende beautyexperts, beautyjournalisten en andere beautypassionista’s wordt maandelijks een verrassingsbox vol met luxe producten samengesteld; van prachtige high-end merken en niche brands, tot de nieuwste innovaties op de markt. Een box die je echt niet mag missen. [Beautybox]

Iedere maand vind ik het weer een feestje om de Beautybox te ontvangen. Het uitpakken van de doos en de mooie zwarte box met inhoud die tevoorschijn komt. Ik ben altijd nieuwsgierig naar de producten die in de box zitten. Wat ik vind van deze box? Dat lees je als je klikt op ‘Read more’ Ben jij ook nieuwsgierig?
Beautybox april 2015

Follow on Bloglovin

Beautybox april 2015

De officiële eerste rokjesdag zit erop en ook hebben we al kunnen genieten van wat heerlijke ‘verplichte’ vrije dagen. Things are looking up! Deze maand speelt Beautybox in op het grootste event van het jaar (Koningsdag, je kent het wel) met zeer toepasselijke goodies, maar ook doet Beautybox precies dát waar het goed in is: haar abonnees trakteren op nieuwe beautymerken en producten.

Daarom word jij deze maand als abonnee voorzien van een superluxe crème van Drs. Hans Schreuder, waarmee jij jouw littekentjes kan verzorgen. Van grote littekens tot kleine littekens in het gezicht als gevolg van een onzuivere huid; dit product bezorgt jou weer een stralende huid! Ook gaan we deze maand op KLEUR, want het is lente. Probeer een paar nieuwe make-up looks uit met de fantastische terracotta eyeshadow. Genoeg verklapt, maak open en enjoy!
Beautybox

Drs. Hans Schreuder – Scar Treatment Cream – Fullsize / € 34

Of het nu gaat om littekens na een operatie of littekens die veroorzaakt worden door acne of onzuiverheden, de Scar Treatment Cream van Drs. Hans Schreuder zorgt dat littekens minder zichtbaar worden en de huid weer perfect heelt. Breng de crème 1 á 2 keer per dag aan op de huid voor het beste resultaat!
Drs. Hans Schreuder – Scar Treatment Cream

 

Golden Rose – Terracotta Eyeshadow – Fullsize / € 11,95

Tijd voor een paar nieuwe serieuze ooglooks, met deze hoog gepigmenteerde Terracotta Shimmer Eyeshadow van Golden Rose! Door de mix van verschillende tinten kunnen de ogen flink benadrukt worden, maar kan er ook gekozen worden voor een subtiele shimmer. De keus is aan jou!
Golden Rose – Terracotta Eyeshadow

Rexona – Maximum Protection Deodorant – Fullsize / € 7,11

Rexona Maximum Protection biedt 2x meer bescherming tegen transpiratie. Je kunt rekenen op de klinische formule voor constante bescherming tegen overmatige transpiratie. Daarnaast krijg je net dat beetje extra bescherming op de momenten dat jij het nodig hebt. Hitte, stress of beweging, wat de dag ook brengt, Maximum Protection houdt je fris. Pas op: na het uittesten wil je niets anders meer!
Rexona – Maximum Protection Deodorant

Herôme – Koningslak – Fullsize / € 2,99

Ga van top tot teen(nagel) oranje met de enige, echte Koningslak van Herôme. Een intense oranje lak die in één keer dekt en een geweldige glans op de nagel achterlaat. De nagellak is verrijkt met Vitamine E en vloeit gemakkelijk over de nagel zonder strepen. De snelle droogtijd maakt de nagellak ideaal om je oranje look binnen een mum van tijd helemaal af te maken. Wij houden van oranje!
Herome – Koningslak

Anatomicals – Tanning Lotion – Fullsize / € 8,95

Een mooi gebronsde zomerhuid, en dat al in april? Dat kan, met de superpopulaire tanningproducten van Anatomicals! Uren bakken in de zon is niet gezond en ook niet meer nodig met dit heerlijke fullsize product! Ga met mooi gebronsde benen op Koningsdag de stad door, of meng een paar druppels tanninglotion door je dagelijkse bodylotion voor een subtiele tan.
Anatomicals – Tanning Lotion

Conclusie

Ik ben weer een stuk enthousiaster over deze inhoud dan de inhoud van de vorige Beautybox. Ik vind met name de Rexona deodorant en de Tanning Lotion van Anatomicals heel leuk. Ik had het er toevallig over met mijn zus, dat ik wel eens een keer zoiets wilde proberen, dus nu is natuurlijk het ideale moment. Mijn benen worden gewoon niet bruin door de zon, op de een of andere manier zit er gewoon weinig pigment en ik loop juist zo graag in shorts. Dus deze lotion ga ik zeker testen. Het nagellakje heb ik al op mijn nagels gehad tijdens Koningsdag, maar hij dekt niet na één laagje volledig, wel droogt ie ontzettend snel. De oogschaduw ga ik weggeven, want die gebruik ik niet, maar de Scar cream vind ik ook interessant. Ik denk dat ik mijn broertje ga vragen of hij die wil testen. Hij heeft namelijk een aantal littekens op z’n hand en van de blindedarm operatie op z’n buik. Wie weet helpt het echt!

Wat vind jij van deze Beautybox? En heb je zelf ook een abonnement?

Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reageer Manon 29 april 2015

  Beetje dezelfde box als vorig jaar ook met die tanninglotion van anatomicals

  • Reageer GLAMOURMOES 30 april 2015

   Ik heb hem nog opgezocht, er zat bij mij toen een tanning mousse in ;)?

 • Reageer Beauty& gezondheid 30 april 2015

  Wat een super leuke box inhoud deze maand!

 • Reageer Beautyjuf 30 april 2015

  Ik heb vandaag ook een unboxing online staan 😉 Leuk om te lezen dat jij de inhoud top vindt. Helaas vind ik de inhoud behoorlijk tegenvallen. Er zitten twee producten in die al eerder in een Beautybox hebben gezeten. De nagellak en oogschaduw vind ik niet mijn ding. Het enige wat ik leuk vind, is de deodorant van Rexona. Veel plezier met het uitproberen van de producten! Ik ben nieuwsgierig of de littekencrème werkt bij je broertje. Bij mij in het verleden niet 🙁

  • Reageer GLAMOURMOES 30 april 2015

   Ik had de vorige keer een tanning mousse van Anatomicals. 🙂

 • Reageer Nicole 30 april 2015

  Wat een mooie producten zitten erin zeg!

 • Reageer Sanae 30 april 2015

  Al een stuk beter dan vorige maand, maar ik ben nog niet helemaal overtuigd..

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Mee naar Barcelona #3: Hallo Barcelona

  Jullie hebben het natuurlijk al wel een beetje meegekregen op mijn blog, maar ik ben vorige week van 21 tot...

  Close