Kruidvat Sensitive bodylotion – Almond Oil

26 april 2015 | Geplaatst in Beauty, Review

Een tijd geleden kocht ik bij de Kruidvat twee nieuwe bodylotions van het huismerk. Ze waren in de aanbieding en ik vond de geuren lekker. Inmiddels heb ik één van de twee bodylotions de Kruidvat Sensitive bodylotion – Almond Oil uitgebreid getest. Vandaag lees je er meer over.
Kruidvat Sensitive bodylotion - Almond Oil

Follow on Bloglovin

Kruidvat Sensitive bodylotion – Almond Oil

Bodylotions uitproberen doe ik graag, want ik weet dat mijn huid het gewoon nodig heeft, het hele jaar door. En toen ik een tijd geleden een aanbieding van de Kruidvat zag, kocht ik twee bodylotions. Ik vind over het algemeen de huismerkproducten van het Kruidvat erg fijn, dus ik was ook nieuwsgierig naar deze bodylotion. Ik kocht de Almond Oil en de Kruidvat Silk bodylotion met macadamia oil. Vandaag review ik de variant met amandelolie. Kruidvat zegt het volgende: “Deze bodylotion maakt je huid heerlijk zacht en soepel. Het is een verademing voor de droge en gevoelige huid. Kruidvat Sensitive Bodylotion met verzorgende amandelolie en vitamine E dringt diep door in je huid.”
Kruidvat Sensitive Almond Oil bodylotion

Verpakking

De verpakking van deze bodylotion is steriel wit met paarse accenten. Deze kleur kan ik nooit goed op de foto krijgen, het lijkt hier wat meer blauwpaars, maar het is echt paars paars. Ik vind de fles er leuk en fris uit zien. Er staat duidelijke informatie op over het product en het is ook meteen duidelijk dat het een bodylotion is die geschikt is voor de gevoelige huid. Op de achterkant staat een korte beschrijving van het product en natuurlijk de ingrediëntenlijst. Ik vind de combinatie van wit met paars erg leuk. Het logo van de Kruidvat steekt daardoor lekker duidelijk af. Het is een flinke fles met 400 ml inhoud. Hier kan je wel even mee vooruit.
Kruidvat Sensitive Almond Oil bodylotion Kruidvat Sensitive Almond Oil bodylotion

Ingrediënten

De amandelolie staat niet helemaal aan het begin van de ingrediëntenlijst, maar het zit er wel in, daarnaast zit ook in deze variant een beetje macadamia olie. Verder zit er ook nog glycerine in. Parfum staat vrij onder aan de lijst, dus voor de mensen met een gevoelige huid is de bodylotion waarschijnlijk prima te gebruiken. Ben je echt overgevoelig, sla deze dan over.
Kruidvat Sensitive Almond Oil bodylotion

Product

Natuurlijk kan deze review niet geschreven worden zonder een foto van de bodylotion zelf. Je ziet hieronder dat de substantie niet dun is. Vaak zijn, naar mijn idee, bodylotions heel dun, maar in dit geval is het een lekkere volle crème. Gewoon een witte klodder die wel heel gemakkelijk te verdelen is over de huid en dat vind ik altijd heel prettig. De geur is echt ontzettend lekker, schoon, fris en warm. Je ruikt wel duidelijk de amandelolie en dat vind ik lekker. Een bodylotion mag van mij wel een lekkere geur hebben en dat heeft deze zeker.
Kruidvat Sensitive Almond Oil bodylotion

Ervaring

Ik gebruik de bodylotion nu zo’n twee maanden en ik kan er alleen maar enthousiast over zijn. Voor mijn huid geeft de lotion voldoende verzorging en hydratatie. Als je echt een hele droge huid hebt en/of overgevoelig bent voor parfum dan zal deze niet geschikt voor je zijn. De geur is gewoon heel lekker en de lotion is ook vrij snel ingetrokken. Smeert gemakkelijk uit en je doet met 400 ml best wel een tijdje. Mijn huid wordt heerlijk zacht van de Kruidvat Sensitive bodylotion en ik zou hem zeker aanraden.

De Kruidvat Sensitive bodylotion – Almond Oil is momenteel verkrijgbaar bij de Kruidvat online of in de winkels voor € 1,99. 

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Beautyjuf 26 april 2015

  Oh, je hebt me heel nieuwsgierig gemaakt! Ik mag voorlopig geen lichaamsverzorgingsproducten meer van mezelf kopen. Deze zet ik dus even op mijn lijstje. Ik wens je een fijne zondag!

 • Reageer Tineke 26 april 2015

  Klinkt erg lekker, ik ben benieuwd!
  Liefs

 • Reageer Svenja 26 april 2015

  Klinkt als een hele fijne en voordal budget bodylotion! Ik ga snel eens naar de winkel om te ruiken, want ben heel benieuwd nu!

 • Reageer Nicole 26 april 2015

  Klinkt erg goed. Mijn moeder en ik zijn al jaren fan van de gewone bodylotion van kruidvat (licht blauwe verpakking). De geur daarvan is echt te lekker. Stiekem vind ik die veel fijner dan mijn bodybutters van de body shop haha.

 • Reageer Carlien 26 april 2015

  Ik ben ook dol op de bodylotions van Kruidvat. Ze trekken snel in, plakken niet en ruiken erg lekker! Super dus!

 • Reageer Andrea 26 april 2015

  Klinkt als een fijn product! En een mooi prijsje. Ik vind het vooral belangrijk dat een lotion snel intrekt. Tenminste makkelijk met aankleden haha

 • Reageer Cindy 26 april 2015

  Oh die klinkt fijn! Maar ik moet eerst mijn voorraad eens opmaken

 • Reageer Bettie 27 april 2015

  Klinkt wel als een fijn product. Ik vraag mij altijd af of ik hier tegen zou kunnen, want er zitten amandelen in. Aangezien ik een voedselallergie daarvoor heb, ben ik eigenlijk benieuwd of ik dan wel tegen lotions met dat erin zou kunnne. Maar laat ik het maar niet uitproberen.

 • Reageer Saraya 28 april 2015

  Klinkt als een fijne bodylotion 🙂
  X

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Mee naar Barcelona #2 – Inhoud toilettas

  Vandaag in Mee naar Barcelona #2 laat ik de inhoud van mijn toilettas zien. Eergisteren zagen jullie al de inhoud...

  Close