Mee naar Barcelona #2 – Inhoud toilettas

25 april 2015 | Geplaatst in Beauty, Lifestyle, Travel

Vandaag in Mee naar Barcelona #2 laat ik de inhoud van mijn toilettas zien. Eergisteren zagen jullie al de inhoud van mijn make-up tas die ik meeneem naar Barcelona, maar natuurlijk neem ik nog meer verzorgingsproducten mee. Deze neem ik mee in een toilettas, waar lekker veel inpast. Dit keer neem ik veel reisflacons en wat testertjes mee, veel handiger en het is niet zo zwaar. Kijk je mee?
Mee naar Barcelona #2

Follow on Bloglovin

Mee naar Barcelona #2 – Inhoud toilettas

Dit is hem dan, de inhoud van mijn toilettas. Ik kocht deze toilettas trouwens vorig jaar bij de Etos. Het is een super handige stevige toilettas. Er zit een groot vak in met een klein vak aan de zijkant. En dan heb je ook nog een tweede rits waar je allerlei kwasten, oogpotloten en dergelijke kunt opbergen. In dit geval heb ik die spullen al in mijn make-up tasje zitten, dus gebruik ik dat vak niet. Het grote vak zit wel lekker vol. Hieronder leg ik uit welke producten ik meeneem. Wellicht komt er nog wat bij of gaat er nog wat af, maar dit is wel de basis.
Toilettas Etos

Shampoo

Ik neem drie verschillende shampoo’s in reisformaat mee. De shampoo van John Masters Organics heb ik ook al meegenomen naar Londen en is daarom al half leeg. De Rituals Brilliant Bliss shampoo neem ik mee, omdat ik de geur heel fijn vind. En de Davines Momo shampoo zat in de Beautybox en gaat mee om te proberen. Ik zal niet alles nodig hebben, maar je weet nooit waar het goed voor is.
Mee naar Barcelona

Gezichtsreiniging en verzorging

Qua gezichtsreiniging neem ik andere producten mee dan de producten die ik thuis gebruik. Ik gebruik nu namelijk de Clinique gezichtsreinigingsproducten, maar die zijn zo groot dat ik ze niet mee ga nemen. Aangezien ik ook nog veel andere producten heb liggen, heb ik besloten om voor die 5 dagen onderstaande producten te gebruiken. Links zie je een reisflacon met micellair water van het Kruidvat, daarnaast een reisvariant van de Purity Made Simple van Philosophy en daarnaast een cleansing gel van Mario Badescu. Voor de nacht gebruik ik de Ziaja Goat’s Milk night cream. Deze zal ik waarschijnlijk nog in een kleiner potje doen.
Mee naar Barcelona

Haarverzorging en styling

Ik was vergeten de conditioner bij de shampoo’s op de foto te zetten, dus vandaar dat hij hier bij staat. Ik neem conditioner dus mee in een reisflacon, het is een conditioner van Herbal Essences, die had ik nog liggen. Daarnaast staat mijn favoriete haarolie van Dove. Ik gebruik hem al sinds september 2014 en is nog steeds niet op. Uiteraard een fles krullenmousse, die kan ik niet in een kleiner formaat meenemen, maar doordat de rest klein is, kan dit gemakkelijk in mijn toilettas. Ook neem ik nog een droogshampoo mee van Toni & Guy. Deze geeft ook lekker veel volume.
Mee naar Barcelona

Lichaamsverzorging

Twee showergels, een body butter en een halfvolle bodylotion zitten in mijn toilettas om mee te nemen naar Barcelona. Ik hou nou eenmaal van afwisseling en de Korres showergel is ook al aangebroken, net zoals de John Masters Organics body lotion. De Greenland Body Butter ruikt zo lekker, dat ik die nu eindelijk wel eens wil proberen. Ook de Rituals showergel ruikt trouwens heel lekker.
Mee naar Barcelona

Zonnebrand voor lichaam en gezicht

Omdat de weersvoorspelling best wel goed zijn, neem ik toch maar zonnebrandspray mee. De Garnier Ambre Solaire spray is al aangebroken en deels leeg, dus die gaat als eerste op waarschijnlijk. Daarnaast neem ik dan een nieuwe sprayflacon mee van de Kruidvat, die zou er ook voor moeten zorgen dat je sneller bruin word. En voor mijn gezicht neem ik de Biodermal Zonnecrème mee met factor 50. Het enige nadeel vind ik wel dat die zo’n witte waas achterlaat, maar wellicht moet ik de crème nog wat beter uitsmeren.
Mee naar Barcelona

Overige

Als laatste gaat er natuurlijk een scheermesje mee voor die haartjes die er niet horen te zitten. Dit is een mesje van Balea, wegwerpvariant, maar ik gebruik ze altijd veel vaker. Zonde om na één keer gebruiken al weg te doen. Ook kwam ik nog twee testverpakkingen tegen één van de Goat’s Milk lijn van Ziaja en een ‘In shower Body Lotion’ van de Douglas. Die lijkt me trouwens wel heel lekker ruiken en het klinkt gewoon zo zomers.
Mee naar Barcelona

Wat neem jij mee in je toilettas voor een citytrip?

Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer Kelly 25 april 2015

  Wat leuk om te zien wat je meeneemt, ik wens je ook heel veel plezier. Maar dat komt vast wel goed! 😉

 • Reageer Nicole 25 april 2015

  Wat een leuke producten neem je mee! Erg leuk om te zien.

 • Reageer Jorinda 25 april 2015

  Wat een fijne en mooie producten neem je mee =)
  Liefs Jorinda

 • Reageer Cindy 25 april 2015

  Die toilettassen van Etos zijn superfijn, ik heb precies dezelfde!

 • Reageer Jouvence 27 april 2015

  leuk om te zien wat er allemaal in je toilettas zit, ik heb dezelfde toilettas als jou en die is zo ontzettend fijn.! ♥

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  OOTD Happy Friday

  Vorige week maakte ik foto's samen met mijn nicht, met onder andere de 'Bloggers do it better'-trui van Mango, maar...

  Close