OOTD Bloggers do it better sweater

15 april 2015 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Ja, het is weer eens tijd voor een outfitartikel. Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat ik een outfit heb gepost op mijn blog, maar afgelopen zondag ben ik weer naar buiten gegaan samen met mijn nicht. We hebben twee verschillende outfits gefotografeerd en vandaag laat ik de eerste aan jullie zien. Kijk je mee?
Bloggers do it better

Follow on Bloglovin

OOTD Bloggers do it better sweater

Ik had deze trui al gezien tijdens het ‘Get to know Almere blogevent’ bij de Mango, maar toen heb ik hem laten hangen en kocht ik een jeans. Uiteindelijk bestelde ik hem alsnog toen een vriend een foto stuurde van de trui. Ik bestelde hem met korting op National Glamour Day en vandaag zie je deze dus in een outfit. Afgelopen zondag was het ontzettend lekker weer, hoewel het nog wel hard waaide. Hierdoor was deze trui eigenlijk perfect. Daarbij trok ik een lichte skinny jeans aan. En ook nieuw in deze outfit zijn mijn nieuwe witte sneakers van KSWISS die ik mocht uitzoeken bij Def-shop. Deze webshop heeft ontzettend veel leuke sneakers en kleding. De merken die er te koop zijn, zijn onder andere Adidas, Nike, KSWISS en Only. De sneakers van KSWISS hebben wel wat weg van de Adidas Superstar modellen, alleen zijn ze wel iets betaalbaarder. Verder heb ik in de outfit alleen een horloge toegevoegd en mijn broekspijpen opgerold. Aan het einde poseerde Nani ook nog even in de foto’s.

Trui – Mango / Jeans – H&M / Sneakers – KSWISS / Horloge – Alberto horloges.
OOTD Bloggers trui Mango OOTD Bloggers trui Mango OOTD Bloggers trui Mango OOTD Bloggers trui MangoOOTD Bloggers trui Mango OOTD Bloggers trui MangoOOTD Bloggers trui Mango OOTD Bloggers trui MangoOOTD Bloggers trui Mango OOTD Bloggers trui Mango OOTD Bloggers trui Mango

Dit artikel bevat een item dat ik heb ontvangen in samenwerking met een bedrijf.

Vorige post Volgende post

25 reacties

 • Reageer Daphne 15 april 2015

  Wat een superleuke sweater, wauwie!

 • Reageer Jorien 15 april 2015

  Cool!! Je nieuwe sneakers zijn echt heel mooi <3 Ben benieuwd of je ze zo mooi wit kan houden 😉

  • Reageer GLAMOURMOES 15 april 2015

   Helaas zijn ze al niet meer wit ;). Ik had een blaar en ondanks de pleister is er al bloed in de schoenen gekomen. En de andere heeft al bruine moddervegen 😛

 • Reageer Mariëlle 15 april 2015

  Ik vind dit echt een hele leuke trui!

 • Reageer Manon 15 april 2015

  Wat ene gave trui, alleen nu word het weer warmer buiten haha

  • Reageer GLAMOURMOES 15 april 2015

   Ja klopt haha, maar ‘s avonds zou je hem nog prima aan kunnen!

 • Reageer Lonneke 15 april 2015

  Ah wat leuk! Echt een hele toffe toepasselijke trui 🙂
  Liefs Lonneke

 • Reageer Cindy 15 april 2015

  Superleuke outfit. Ik ben vooral gecharmeerd van je schoenen trouwens

 • Reageer peggy timmermans 15 april 2015

  Hahaha! Zo’n coole sweater! Must have it!

 • Reageer Merel 15 april 2015

  Ik vind je schoenen zo leuk, ik wil ze ook!

 • Reageer Northflix 15 april 2015

  Toffe sweater! En met die witte sneakers zit je dit seizoen ook helemaal goed.

  • Reageer GLAMOURMOES 15 april 2015

   Haha ja alleen wel jammer dat wit zo snel smerig wordt 😉

 • Reageer anna 15 april 2015

  Leuke trui en ik ben verliefd op je schoenen!

 • Reageer Tineke 15 april 2015

  Die trui blijft echt geweldig
  Liefs

 • Reageer Jenn 15 april 2015

  Zo leuk, die sweater!

 • Reageer Lesley 15 april 2015

  Dat hondje is schattig haha! Ik vind het altijd wel een leuke tekst die op je trui staat maar zou hem zelf niet echt aan durven denk ik haha. Je schoenen zijn ook erg cool!

 • Reageer Jorinda 15 april 2015

  Wat een leuke outfit weer =)
  Je trui is echt leuk! !
  Liefs Jorinda

 • Reageer Bertine 15 april 2015

  wat een toffe trui, die tekst is geweldig! en je schoenen zijn ook echt prachtig, goede keuze:)

 • Reageer JenniferZblog 15 april 2015

  Omg wat een leuke sweater zeg!Die wil ik ook 😀 verder erg leuke outfit gewoon simpel maar toch heel gaaf!

 • Reageer Sanae 15 april 2015

  Je trui is awesome! Super leuke outfit ook, staat je erg goed xx

 • Reageer Nicole 15 april 2015

  Echt een geweldige trui. Ik vind ‘m super leuk!

 • Reageer Saraya 15 april 2015

  Wauww super leuke trui!
  X

 • Reageer melissa 15 april 2015

  Wat een leuke outfit is dit! De trui en de sneakers zijn zo leuk 🙂

 • Reageer Sarah 16 april 2015

  Die trui is zo leuk! Ik woon er bijna in haha! En dat hondje, aah! <3

 • Reageer Joyce Jeroense 16 april 2015

  Super leuke outfit! Die trui is echt geweldig, die moet ik hebben haha. Je schoenen vind ik ook heel erg leuk!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES’ WEEKLY #53 Banaanhavermout pannekoeken, SpotCV en PSV

  GLAMOURMOES’ WEEKLY #53 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close