I love… Mango & Papaya douchegel – Douglas

13 april 2015 | Geplaatst in Beauty, Review

Een tijd geleden kreeg ik in de goodiebag van de Douglas tijdens het Get to know Almere event een opvallende oranje douchegel van I love… Ik heb ze heel vaak staan bekijken in de Douglas en natuurlijk ook aan de verschillende geuren geroken, maar ik heb er nooit daadwerkelijk één mee naar huis genomen. Nu kreeg ik er één cadeau dus het moment om te testen. Vandaag dus de I love… Mango & Papaya douchegel.
I Love... Mango & Papaya

Follow on Bloglovin

I love… Mango & Papaya douchegel – Douglas

De I love… producten worden exclusief bij de Douglas verkocht en zijn te koop in ontzettend veel varianten. Ze verkopen scrubs, douchegels, bodyspray’s en bodybutters in heerlijke zoete en warme of tropische combinaties! De I love… douchegels zijn er in 13 verschillende geuren. En dit staat op de site van Douglas over de douchegel: “De douche-en badcrème van I Love…, verwent de huid met een zee van geurende bubbels. Trakteer u zelf op deze uitzonderlijk zachte reiniging met de fruitige geur van mango & papaya.”
I Love... douchegel

Verpakking

De douchegel zit in een enorme grote plastic fles van 500 ml, dat is gewoon een halve liter douchegel! Ik word persoonlijk heel vrolijk van deze fles douchegel, misschien een klein beetje onhandig qua formaat, maar de vormgeving is heel tof. Er is gewerkt met verschillende lettertypes en – groottes. Er zit verder een grote zwarte klikdop op. De verpakking heeft natuurlijk veel weg van Philosophy en Treaclemoon, dat is duidelijk te zien, maar dat maakt het voor mij niet minder leuk. Handig dat het plastic gewoon transparant is, zodat je kan zien hoeveel er nog in zit. Al denk ik dat je met deze halve liter wel even vooruit kunt.
I Love... douchegel I Love... douchegel

Ingrediënten

Het ingrediëntenlijstje van de douchegel: zoals je ziet zit er SLS in, maar ook parfum. Geen hoogstaande verzorgingsingrediënten, maar daar gaat het bij deze douchegel ook niet echt om. Bovendien smeer ik mezelf meestal nog in met body lotion na het douchen.
Ingrediënten I love... Mango & Papaya

Product

Het product zelf heeft een lekkere opvallende geel/oranje kleur, zoals je dat verwacht bij een douchegel met de naam Mango & Papaya. Deze twee vruchten zijn tenslotte beide geel/oranje van kleur. Het maakt het geheel wel extra lekker fruitig. De substantie is vrij dun, waardoor het wel snel van je hand afloopt. Ik gebruik zelf een douchepuff dus ik heb er dan niet zo veel last van. En de tweede foto laat zien hoe de douchegel schuimt op je handen, laat staan als je dit met een spons of douchepuff doet, dan krijg je echt een heerlijk schuim! Persoonlijk vind ik dat gewoon heel fijn, lekker mijn lichaam inzepen met een royale schuimlaag.
I Love... douchegel I Love... douchegel

Ervaring

Ah, ik ben helemaal fan van deze douchegel! Wat een ontzettende heerlijke zoete, fruitige geur. Echt een douchegel die je nu, nu het weer mooier en zonniger weer is, veel gebruikt. Deze ligt nu in de ladekast op de badkamer, zodat ik hem steeds kan pakken als ik ga douchen. Ik ben gek op fruitige geuren en de combinatie van mango en papaya is perfect. Het is dan geen ontzettend verzorgend product, maar dat vind ik absoluut geen probleem. De geur is gewoon zo lekker! En met die halve liter kan ik nog wel even de zomer door komen gok ik.

De I love… Mango & Papaya douchegel is te koop bij de Douglas voor € 5,95

Vorige post Volgende post

15 reacties

 • Reageer Manon 13 april 2015

  De I love douchegels zijn echt lekker, deze heb ik nog niet geprobeerd, maar klinkt ook erg goed!

 • Reageer Nicole 13 april 2015

  De geur lijkt me zo geweldig. En de verpakking is ook nog eens super leuk!

 • Reageer melissa 13 april 2015

  Hmm ik ben echt benieuwd naar de geurmix van mango en papaya! Tijdens het douchen heb ik ook het liefst lekker veel schuim 🙂

 • Reageer Sanae 13 april 2015

  Zoet en fruitig! Klinkt heerlijk!

 • Reageer Denise 13 april 2015

  Ah deze heb ik ook, heerlijk is ‘ie! <3

 • Reageer Imke 13 april 2015

  Hmmmm klinkt inderdaad als de perfecte douchegel voor de zomer!

  XO Imke // http://www.pastellics.com

 • Reageer Jenn 13 april 2015

  Zoet en fruitig klinkt goed! Mooie fles ook 🙂

 • Reageer Northflix 13 april 2015

  Klinkt als een fijn product! En leuke verpakking en niet te duur!
  Trouwens… Geen kampioenschap aankomend weekend 😉
  “Wij” werken er niet aan mee!

 • Reageer Bianca 13 april 2015

  Lijkt me een lekkere geur voor de zomer, mooie verpakking ook 🙂

 • Reageer JenniferZblog 13 april 2015

  oooeeh ik hou van douchegels en hij lijkt me ook echt fijn zeg. Mango is sowieso heel lekker om te eten dus een douchegel daarvan is sowieso goddelijk door de geur :)) Leuke revieww

 • Reageer BeautyblogLaura 13 april 2015

  Ik heb hem ook en hij is echt super fijn eh ^^ x

 • Reageer bymarlayne 13 april 2015

  Lijkt me een heerlijke douchegel!

 • Reageer Saraya 13 april 2015

  Klinkt heerlijk, vooral de geur!
  X

 • Reageer Delphine 14 april 2015

  Klinkt heel goed! Maar wat een verpakking altijd hé. Ik durf het soms als badschuim gebruiken omdat het anders nooit opgeraakt 😀 Fijn om zo’n enthousiaste review te lezen!

 • Reageer Saskia | Former Parades 14 april 2015

  Die flessen zien er altijd zo leuk uit! 😀 Ik vind het formaat eigenlijk wel handig, dan doe je er lekker lang mee en hoef je niet zo vaak naar de winkel om nieuwe te kopen, haha!

  ♥♥♥ Saskia

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Clinique High Impact Lip Colour

  Toen ik een aantal weken geleden 2 producten kocht van Clinique bij de Douglas, kreeg ik een blik met vier...

  Close