Clinique High Impact Lip Colour

12 april 2015 | Geplaatst in Beauty, Review

Toen ik een aantal weken geleden 2 producten kocht van Clinique bij de Douglas, kreeg ik een blik met vier miniaturen cadeau. Een daarvan was geen echte miniatuur maar een lipstick in een prachtige kleur. Het is de Clinique High Impact Lipstick in de kleur 13 Flamenco.
Clinique High Impact Lip Colour

Follow on Bloglovin

Clinique High Impact Lip Colour 13 Flamenco

Ik ken Clinique van de verzorgingsproducten, maar ervaring met de make up producten heb ik nog niet echt. Ik geloof dat ik lang geleden eens een miniatuur mascara bij de Glamour heb ontvangen, maar daar is het dan ook mee gezegd. Ik vond het dan ook ontzettend tof dat ik een mooie lipstick vond in het cadeaublik dat ik ontving bij aanschaf van twee producten van Clinique. Hieronder de omschrijving van de Clinique High Impact Lip Colour.

“High Impact Lip Colour lipstick geeft u veel kleur en langhoudend comfort. De intense kleur blijft tot 8 uur lang prachtig zitten en uw lippen genieten van iedere minuut. Clinique biedt u deze lippenstift in zeer vochtinbrengende kleuren die de lippen onafgebroken kalmeren, verzachten, verzorgen. 100% Parfumvrij. Getest op Allergie. Middelmatige tot volledige dekking. Geschikt voor alle huidtypes.[Douglas]”
Clinique High Impact

Verpakking

Normaal gesproken zit de High Impact lipstick in een zilveren huls, maar deze ‘miniatuur’ zit in een mintkleurige verpakking. Als je de dop eraf haalt zit er een zilveren huls in met daarin de mooie rode lipstick. Het is dus een versimpelde verpakking, maar op zich vind ik dat helemaal geen probleem. Het past ook wel een beetje bij het klinische van de naam van het merk. Op de dop staat nog de bekende C afgebeeld. De lipstick past mooi in de huls, waardoor hij niet beschadigd als je per ongeluk de dop niet gelijk goed erop doet. Bij sommige lipsticks blijft het lipproduct boven de verpakking uit komen, waardoor je die snel beschadigd. Dat zou zonde zijn. Gelukkig is het bij deze lip colour niet het geval.

Swatches

En dan is het nu tijd voor het belangrijkste gedeelte van de review, namelijk de swatches! En wow, wat komt er een kleur en pigment af van deze lipstick. Hoewel er in de omschrijving van de Lip Colour staat dat het een middelmatige tot volledige dekking geeft, kan ik met dit pigment mijn lippen zeker wel bedekkend krijgen. Het is een hele mooie klassieke rode kleur, met een iets oranje ondertoon. De oranje ondertoon zorgt ervoor dat het een warme kleur wordt. Ik vind zelf rood ontzettend mooi, vrouwelijk en sexy staan.
Clinique High Impact

Full face foto

En dan hieronder een full face foto waarbij ik de lipstick op mijn lippen draag. De lipstick bracht in eerste instantie nog vrij stroef aan, maar als je eenmaal een keer over je lippen heen bent geweest, en het eerste ‘nieuwe’ laagje van de lip colour af is, gaat het makkelijker. Het geeft een hele mooie dekking en een prachtige warme rode kleur. Je moet de High Impact Lip Colour wel heel precies aanbrengen, want anders dan knoei je heel snel. Ik heb het zelf gewoon even met een wattenstaafje en wat micellair water verwijderd, maar je kunt ook eventueel een lip-penseel gebruiken. De kleur overleeft zeker een hapje en een drankje, maar na een diner is het een must om hem bij te werken.
Clinique High Impact
De Clinique High Impact Lip Colour is o.a. verkrijgbaar bij Douglas voor € 23. De lipstick is verkrijgbaar in 22 verschillende kleuren.

Wat vind jij van deze Clinique High Impact Lip Colour?

Vorige post Volgende post

17 reacties

 • Reageer Bethany 12 april 2015

  Fijne review Marloes! Op de lippen zie je de oranje ondertoon beter! Het staat je goed, liefs xx

 • Reageer Madeleine 12 april 2015

  Wauw mooie kleur!!!!!

 • Reageer anna 12 april 2015

  Wat een prachtige rode tint, staat je echt onwijs mooi!

 • Reageer Mariëlle 12 april 2015

  Wat gek zo’n groene huls voor een lipstick en dan een rode kleur haha! Maar het is een mooie klassieke kleur 🙂

 • Reageer JenniferZblog 12 april 2015

  Die groene huls is zo raar hahah, verder staat de kleur je wel heel goed. De kleur zelf is niks voor mij, maar jij kan het hebben! Leuke blogpost 🙂

 • Reageer Jorinda 12 april 2015

  Wat een super mooie lipstick =)
  Hij staat je mooi!
  Liefs Jorinda

 • Reageer Manon 12 april 2015

  Deze kleur staat je echt heel goed!

 • Reageer Linda 12 april 2015

  Ik was heel erg benieuwd naar de inhoud van het blik, ik was namelijk sterk aan het twijfelen of ik iets extra’s wilde kopen om ook een blik te krijgen maar met alle kortingen bij de Douglas kwam ik er maar niet aan. Zonde, want de lipstick is echt een beauty om te zien zeg <3 De kleur staat je heel erg mooi!

 • Reageer Bertine 12 april 2015

  wat leuk dat je deze kreeg, erg mooie lipstick!

 • Reageer Marloes 12 april 2015

  Wat een mooie kleur staat je goed!

 • Reageer Nicole 12 april 2015

  Echt een prachtige kleur! Hij staat je heel erg mooi.

 • Reageer Cindy 12 april 2015

  Prachtige rode kleur, wauw!

 • Reageer rachel 12 april 2015

  staat je goed, prachtige kleur!

 • Reageer Julie 12 april 2015

  Wat een prachtige kleur x

 • Reageer Raounak 12 april 2015

  Mooi! Vind het eeen mooie kleur rood voor de zomer!!

 • Reageer melissa 12 april 2015

  Leuk dat je deze bij je aankopen hebt bijgekregen. Ik vind dat deze kleur je goed staat 🙂

 • Reageer Sanae 13 april 2015

  Prachtige kleur, staat je geweldig! En wat een pigmentatie.. wow!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Opgemaakte producten maart 2015

  Een beetje later dan normaal, maar hier zijn de opgemaakte producten van de maand maart. Iedere maand verzamel ik lege verpakkingen...

  Close