What’s in my bag #1

10 april 2015 | Geplaatst in Beauty, Fashion, Personal

Lang geleden heb ik eens een artikel geschreven over de inhoud van mijn handtas. Ik dacht dat het vorig jaar of het jaar daarvoor was, maar het was al aan het begin van 2012. Tijd dus voor een nieuw artikel. En voor het gemak noemen we het artikel gewoon ‘What’s in my bag #1’. Ik laat jullie dus zien wat ik bijna dagelijks mee ‘zeul’ in mijn handtas. Nieuwsgierig?
What's in my bag #1

Follow on Bloglovin

What’s in my bag #1

Ok, dus! Ik ga laten zien wat er op donderdag 9 april 2015 allemaal in mijn handtas zat. Het is meer dan normaal, maar wel een beetje gemiddeld wat ik zo allemaal meesleep de hele dag haha. Ik denk dat veel vrouwen dit heel herkenbaar vinden. Als ik bij de ingang van het stadion bij PSV mijn tas moet laten zien, krijg ik er nog wel eens een opmerking over. Ik zeg dan altijd maar:”Dat is eerste hulp.” Ik heb meestal mijn grote handtas bij me als ik een dagje weg ga, boodschappen moet doen of naar ‘t voetbal ga. Als ik ga stappen neem ik een veel kleinere tas mee. Momenteel heb ik een zwarte tas van de Primark. Er moeten korte hengsels aanzitten, maar ook een lange voor over je schouder. Daarnaast vind ik het fijn als er ritsvakken en gewone vakjes in de tas zitten.
What's in my bag

Portemonnee en zonnebril

Natuurlijk is één van de belangrijkste dingen in mijn tas mijn knalroze portemonnee van de Primark. Hier zit alles in wat ik onderweg nodig heb: betaalpas, ID-kaart, rijbewijs, verzekeringspas en kleingeld. Ook mijn seizoenskaart, muntjes van PSV en klantenkaarten zitten hierin. Ook niet geheel onbelangrijk is mijn zonnebril. Dit hoesje kocht ik vorig jaar bij de Primark en is echt heel fijn! Mijn zonnebril blijft er goed beschermd in zitten!
What's in my bag

Agenda en notitieboekje

Mijn agenda heb ik in principe altijd bij me, altijd makkelijk om afspraken gelijk op te schrijven. Ik had mijn werktijden er ook altijd in staan en alle wedstrijden van PSV staan er in. Als ik dan een afspraak wil maken, kan ik gelijk zien of PSV uit of thuis speelt. Daarnaast heb ik altijd een notitieboekje bij me. Heel handig om even dingen snel op te schrijven en voor boodschappenbriefjes.
What's in my bag

Sleutels en autopapieren

Ik ga niet weg zonder sleutels en autopapieren. Valt het je op dat overal mijn naam aan zit of mijn initiaal haha. Ik vergeet dus nooit hoe ik heet. Ik vind het prettig om sleutelhangers aan mijn sleutels te hebben, want dan kan ik ze gemakkelijker terug vinden in mijn tas, maar ook hoor ik aan het geluid precies welke sleutels het zijn. Autopapieren spreken natuurlijk voor zich.
What's in my bag What's in my bag

Make up bag, parfum en deodorant

Mijn Victoria’s Secret make up bag gaat overal mee naar toe. Hier zit een minideodorant en mini parfumverstuivers in, maar ook handgel en – crème, lipstick en lippenbalsem. Het neem misschien wat meer ruimte in beslag, maar ik vind het wel handig om dit soort ‘eerste hulp’ bij de hand te hebben. Ook had ik dit keer een grote deodorant en parfum mee in mijn tas.What's in my bag

Tweede zonnebril, haarband en schuifjes

Ik heb een nieuwe zonnebril, die zag je al op een eerdere foto, maar deze bril moet ik nog steeds in mijn auto leggen. Die kan ik dan gebruiken als ik in de auto zit en mijn andere bril vergeten ben bijvoorbeeld. De haarband en schuifjes zaten nog in mijn tas, omdat ik die na het sporten ergens kwijt moest. Met boksen heb ik altijd een haarband in en die zet ik vast met de schuifjes.What's in my bag

Zakdoekjes, lippenbalsem en boodschappentasje

Zakdoekjes zijn zo fijn voor onderweg, niet alleen om je neus te snuiten. Stel je moet heel nodig naar de WC, maar je rijdt op de snelweg en er is geen wegrestaurant of WC in de buurt, dan is het handig om zakdoekjes te hebben. Ook als er wel een WC is, maar geen WC-papier komen deze ontzettend goed van pas. Daarnaast gebruik ik ze ook vaak om mijn kauwgom in kwijt te kunnen als ik geen prullenbak in de buurt zie of heb. De lippenbalsem moet eigenlijk in mijn  make up tasje, maar slingert nu los in mijn tas. Als laatste het opvouwbare boodschappentasje! Zo handig! Ik heb hem al meer dan een jaar, maar zo vaak gebruikt! Dat scheelt een hoop plastictassen!
What's in my bagWhat's in my bag

Mobiele telefoon, powerbank, oordopjes en oplaadkabel

Heel belangrijk natuurlijk mijn mobiele telefoon, de Samsung Galaxy S4, binnenkort de S6. En daarbij horen natuurlijk accessoires. Ik heb de Powerbank van de Primark eigenlijk altijd opgeladen bij me. Mocht mijn telefoon dan onverhoopt onderweg leeg dreigen te gaan heb ik een back up. Ook een oplaadkabel voor in de auto heb ik altijd bij me. Dit is een roze van Ebay, maar die laad niet zo snel op. Daarnaast heb ik altijd roze oordopjes bij me, deze kocht ik bij de Media Markt in Wenen. Lekker roze!
What's in my bagWhat's in my bag

Glamour en kauwgom

Eerder had ik de Glamour altijd in mijn tas zitten, vooral als ik met de trein moest reizen, dan had ik wat te lezen. Nu zat hij toevallig ook in mijn tas en eigenlijk moet ik dat wel weer vaker doen. Als ik dan ergens moet wachten kan ik gewoon even lezen. Maar ja het is wel weer gewicht wat je mee moet nemen. Iets wat ik ALTIJD in mijn tas heb zitten is kauwgom. En zoals je ziet niet één pakje, nee gewoon drie soorten en dan ook nog een klein pakje met pepermuntjes. Ik kan echt niet zonder kauwgom haha. Ik heb nu een mintvariant, een kaneelvariant (Big Red) en dropvariant.What's in my bag

Medicijnen, nagelvijl en pleisters

Als laatste heb ik in een ritsvak nog wat medicijnen zitten zoals paracetamol, hooikoortstabletten en medicijnen die ik moet innemen als ik door een beest gestoken wordt. Ook vind ik het heel fijn om pleisters bij me te hebben. Ik heb nog al eens een wondje aan mijn vingers en een pleister is dan altijd wel makkelijk. Ik heb hele goedkope waterdichte pleisters van de Action en die werken heel goed!
What's in my bag

Heb jij ook zoveel in je tas zitten? Vinden jullie het trouwens ook altijd zo vervelend dat zwarte tassen altijd een zwarte binnenkant hebben? Hierdoor lijkt het altijd een groot zwart gat!

Vorige post Volgende post

16 reacties

 • Reageer Jorinda 10 april 2015

  Wat leuk om te lezen =)
  Ik heb die tas ook , echt een fijne tas!
  Liefs Jorinda

 • Reageer Madeleine 10 april 2015

  Leuke tas 🙂 ik vind t formaat zo fijn heb de rode variant. Wat heb je er veel in zitten 🙂 Leuk dat je een powerbank hebt van primark! Wist njet dat ze die daar hadden…

 • Reageer Cindy 10 april 2015

  Ik wilde al bijna vragen of dat je een weekendtas mee neemt? Wat zit er veel in! Maar toen dacht ik dat er bij mij net zoveel in zit haha.

 • Reageer Priscilla 10 april 2015

  Ik vind dit altijd leuke artikelen om te zien. Ik merk dat ik dagelijks veel dezelfde dingen met me meesleep. Ik heb ook altijd een haarborstel en elastiekjes bij me en een rekenmachine (i.v.m. mijn werk). Ik zou trouwens niet zo’n artikel durven maken. Volgens mij komt er bij mij ook een grote berg afval (lege papiertjes etc) uit m’n tas tevoorschijn.

 • Reageer lonneke 10 april 2015

  Heel leuk om te lezen meid!
  Tof trouwens dat je de samsung galaxy s 6 neemt, lijkt me fijn!
  Liefs Lonneke

 • Reageer Northflix 10 april 2015

  Wat leuk om zo even in je tas te gluren.
  Neem jij je handtas mee naar het voetbal?
  Ik doe dat dus nooit, ik zie slechts 1 meisje altijd met een handtas lopen.

 • Reageer Michaela 10 april 2015

  Die geur van Cartier is zo heerlijk!

 • Reageer Manon 10 april 2015

  Leuke tas heb je! Wat kan er nog veel in zeg

 • Reageer Bertine 10 april 2015

  dit vind ik altijd een leuk artikel om te zien! ik heb dat zonnebrillen hoesje laatst nog bij primark gekocht dus ze zijn er nog:)

 • Reageer Nicole 10 april 2015

  Super leuk om te zien wat je allemaal bij hebt! Mooie tas heb je ook.

 • Reageer Raounak 10 april 2015

  Hahaha zooo herkenbaar dit!

 • Reageer JenniferZblog 10 april 2015

  Wauw een heel tijdschrift hahah, dat heb ik echt niet. Ik heb zelf zelf meestal mijn agenda, portemonee, geld, telefoon, make up en prut dingetjes in mijn en ohja niet te vergeten ook nog Koekruimels hahahaha
  Leuk artikel!

 • Reageer Esther 10 april 2015

  Leuk om te zien! En ja, ik sleep ook zoveel met me mee .. haha! ‘voor het geval dat ..’

 • Reageer Sarah 11 april 2015

  Oh wat een mooie tas heb je! Ik sleur ook altijd veel te veel mee 😉

  Sarah x

 • Reageer Lisanne 11 april 2015

  Hihi, heel herkenbaar. De inhoud van mijn tas is ongeveer hetzelfde. Meestal zit mijn iPad er ook nog in. 🙂

 • Reageer Lesley 15 april 2015

  haha zo herkenbaar mijn tas zit ook altijd bom vol! En inderdaad dat donkere tassen een donkere binnenkant hebben vind ik erg irritant! Zeker als je er zo veel in hebt is het aardig grabbelen naar je spullen 😉

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Throwback Ibiza 2014

  Vorig jaar april, de 21ste om precies te zijn vertrok ik samen met mijn beste vriendinnetje Jorien naar Ibiza, het...

  Close