Throwback Ibiza 2014

9 april 2015 | Geplaatst in Lifestyle, Travel

Vorig jaar april, de 21ste om precies te zijn vertrok ik samen met mijn beste vriendinnetje Jorien naar Ibiza, het partyeiland. We gingen er niet heen om te feesten, het was april en de meeste clubs gaan pas open in mei. We hebben genoten van al het moois dat Ibiza te bieden heeft. Daarom vandaag een throwback Ibiza 2014.
Throwback Ibiza 2014

Follow on Bloglovin

Throwback Ibiza 2014

21 tot en met 24 april 2014 bezocht ik samen met Jorien het eiland Ibiza. We gingen er niet heen om te feesten, want het is nog voorseizoen. En wat hebben wij genoten van dit prachtige eiland! Ibiza heeft zoveel meer te bieden dan de clubs en het strand. Platja d’en Bossa was uitgestorven op een paar mensen na, Bora Bora restaurant was nog in de opbouwfase en Sant Antoni de Portmany was een spookstad.

Ik heb nog nooit zo’n mooie blauwe zee gezien, heuvels met de meest prachtige villa’s en smetteloos witte kerkjes. We huurden een auto en hebben bijna het hele eiland gezien. Van Ibiza stad tot de Hippymarkt in Es Canar en van Es Vedra tot Portinatx in het noorden van het eiland. De zon scheen volop en de temperatuur tikte de 25 graden gemakkelijk aan. De boulevard van Santa Eularia is heel mooi aangelegd en de winkels in Ibiza stad zijn prima voor de shopaholics. Wij hebben echt genoten. Daarom vandaag een throwback Ibiza 2014, gewoon om na te genieten van al het moois! De uitgebreide reisverslagen lees je hier, hier, hier en hier.
Ibiza Ibiza IbizaIbiza Ibiza Ibiza Ibiza Ibiza Ibiza Ibiza Ibiza Ibiza Ibiza Ibiza Ibiza Ibiza Ibiza Ibiza Ibiza Ibiza Ibiza Ibiza Ibiza Ibiza Ibiza Ibiza Ibiza Ibiza Ibiza Ibiza Ibiza Ibiza 20140421_142255 20140422_115208 20140423_121930

Vorige post Volgende post

16 reacties

 • Reageer The Beauty Magazine 9 april 2015

  Oh wauw! Hier wil ik ook nog steeds ooit een keertje heen! Het ziet er geweldig mooi uit!!!

 • Reageer Svenja 9 april 2015

  Wat is het toch een prachtig eiland <3 Heb door je foto's helemaal zin in vakantie!

 • Reageer Mariëlle 9 april 2015

  Pfffff ik heb zo’n zin in de zomer!! Ik kan echt niet meer wachten, deze foto’s zijn zo gaaf!

 • Reageer Manon 9 april 2015

  Wat is Ibiza toch gaaf zeg!!! <3 mooie foto's heb je gemaakt. Mijn collega ging er afgelopen 2 weken geleden heen en ze vond het ook super daar

 • Reageer Jorinda 9 april 2015

  Wat een leuke en mooie foto’s =)
  Ik krijg helemaal zin de zomer nu !
  Liefs Jorinda

 • Reageer Sanae 9 april 2015

  Super mooie foto’s! Krijg meteen zin om op vakantie te gaan!

 • Reageer Cindy 9 april 2015

  Wat ziet het er toch ongelofelijk mooi uit! Als ik ooit ga trouwen, dan wil ik daar mijn huwelijksreis hebben (zonder het party gedeelte)

 • Reageer Raounak 9 april 2015

  Ibiza staat nog op mijn lijstje. Deze foto’s maken dat ik er nog sneller heen wil!!

 • Reageer Madeleine 9 april 2015

  Ziet er heerlijk uit!

 • Reageer Bertine 9 april 2015

  ja daar wil ik ook nog eens super graag naar toe!

 • Reageer Jorien 9 april 2015

  Wooww dat is alweer bijna een jaar geleden! Die tijd gaat zo snel zeg! Ik zou ook nog een keer terug willen 🙂

 • Reageer anna 9 april 2015

  Wat een heerlijke vakantie foto’s, wauw <3

 • Reageer Rosa 9 april 2015

  Ik wil nu op vakantie…! 🙂

 • Reageer Saraya 9 april 2015

  Heerlijke vakantie foto’s, ziet er daar zo mooi uit 🙂
  X

 • Reageer Anouk 9 april 2015

  Wauw, wat een prachtige foto’s! Ik wil dolgraag weer een keer naar Ibiza nu ik je foto’s zie :p xo

 • Reageer nadine struik 10 april 2015

  Hallo marloes
  ik heb een berichtje naar je facebook gestuurd , want heb een vraagje over je prachtige foto’s

  Gr nadine

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  7 x nagellak voor de lente

  Ik was afgelopen week in mijn nagellakstash aan het neuzen toen ik op een nieuwe idee kwam voor een blogartikel....

  Close